Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

morordek 200 de ip atladım
Son gün akşam yapmak artı mı olur eksimi bilmem ama yaptım yine de

Yarım simit iki dilim ekmeğe eş canım veya 6 kaşık pilav/makarnaya öğlen de etli ekmek yiyince Perşembe’ye göre fazla karbonhidratlı olmuş sanki

Sporun yine süper canım, çok kahve içiyorsun dikkatimi çekiyor uykunu kaçırmıyor mu?

Ordekim tatil verdim bu hafta kendime ya
Bunak ördek oldum ben
Selam şekerler.
Hepinizi çok özledim.
Umarım yarın güzel sonuçlar alırız.
Biz de seni özledik hedefcim
Misafirlerin gitmedi mi?
Hedefim sabit gelmek canim
Abartmadim aslinda ama misafir olunca spor felan hic yapamadim. Bilmiyorum kiloyu nasil etkiler
Nolur artı gelme canım :)
morordek 200 de ip atladım
Son gün akşam yapmak artı mı olur eksimi bilmem ama yaptım yine de
Bence iyi yapmışsın o kadardan zarar gelmez :)

İyi geceler kızlar morordek

Of ya çok şişimm yarın +gelmem inşallah korkuyorum

Sabah
Klasik kahvaltı :) peynir zeytin domates yumurta çay

Öğlen
Oğlumdan kalan 2 YK pilav

Akşam
Balık
Salata
Karpuz

Yeşil çay
5 6 tane burçak bisküvi (keşke bu olmasaydı iyiydi)

Spor
Yarım saat kadar aktif yüzme çok dalga vardı devam edemedim
1 saatten fazla debeee debee debelenme o dalgada oğlan altta ben üstte :)
100mekik
15dk bölgesel

Ben de aynen çok sisim çok korkuyor yarından bi de nobetteyim ödem yapar diye aklım cikiyor

Bgunku menu

Kahvalti
2 haslanmis yumurta
2 ince dilim salam
Kk beyaz peynir

Aksam
1 kase yogurt icine 1.5 yulaf kepegi
3 günkurusu
2 hurma dogradim
4 tane kücük köfte

Su
2lt
3 bardak odem attirici cay
1 lt dukan birası

Spor
500 ip atlama
Baska hic bsey yapamadm asli da aksam zumba cardio ve ip atlamayi planliyodum olmadi kizim hastalandi hstanaye gttik idrar enfeksiyonu olmus havuzdan sanirim nese bunada sukur suan iyi
Cikilatacanavari 20 puan cezami kesersin canim
morordek

Yarım simit iki dilim ekmeğe eş canım veya 6 kaşık pilav/makarnaya öğlen de etli ekmek yiyince Perşembe’ye göre fazla karbonhidratlı olmuş sanki
Canım evde kalmıyorum. Diyet yapabileceğimiz bir ortam yok inan. Gündüz gidip evi temizliyoruz sonra akşam dönüş. Ev ilaçlı dışarıdan söylenip yenecek daha iyi bir alternatif yoktu maalesef.
Buna rağmen bugün ilaç olumsuz etkiledi göğsüm daralıyır ve yüzğm yandı. Kötü bir hafta geçiriyorum. Sırf gruba sorumluluğumdan yeme içme mevzundan spor yapmaya çalıştım dün ama bugün sözün de enerjinin de bittiği yerdeyim.
Herkese tek tavsiyem.
Evinize pire girerse pire ile yaşayın. İlaçlatmayın.

Çok gecmis olsun cnm çok ağrı yapar o
Kıyamam ya az kalmıştır umarım

İpleri cezaya alıyorum ordekim geç kaldım biraz ama morordek

Kusura bakma canım unutmuşum ben o olayı çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin

Persembe menü morordek
Sabah cevizli su
9bucuk menemen 1 dilim beyaz 1dilim uno denge arası tost domates salatalik yagda yumurta chiali yeşil çay
ara üzüm 20 tane
turj kahvesi
öğle karpuz
4 gibi kuruyemiş
6da kabak yogurtlama chia da koydum
salata karpuz 2 lokma ekmek 1 cigkofte marullu.
8bucuk 4 mercimek köfte 1 dilim patatesli börek 1 ince dilim ev yapımı Muzlu pasta
burasi fazla oldu biliyorum ama misafirlikte yemesem kalbi kirilcakti evlerine ilk gittiğim biri bide bana göre Biraz daha kilolu biri rejim muhabbetide can sikcakti.
Su 2 buçuk
Spor 150 ip 10 dk jessica
50 bacak karna

Günaydın kızlarrr..
Sporumu yaptım ve tartıldım.
Geçen hafta 82 olan kilom bugün 80.3..
Aslında hafta ici cokk daha güzel sonuçlar görmüştüm o yüzden hedefimi 78.9 yazmıştım ama olmadı..
Çok şişkinlik oluyor bu ara normalde sabah uyanınca, gece uyurken tartıldıgim kilodan en az 500 gr az çıkarım ama bu ara ya aynı çıkıyorum yada daha fazla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…