- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #29.181
canım Allah kolaylık versin dikkat et kendine vitamin al muhakkak hem diyet hem yoğun iş temposu sağlığını bozma
ebrehecim benben i bende göremiyorum bu günlerde neden giremediğinide yazmadı cuma bildirimdede bulunmamıştı hiç haberim yok esw arkadaşımızın kilosu sana yakın 63 kilo onada soralım senin eşin o olsun kabul edersseniz o şekilde yaparız geçen cuma bildirim yapmamıştınız ama eğer bu şekilde giderseniz begüm senanaz ve sen bu hafta listeye girebilirsiniz canım kalliste ablayla görüşüp bi karar veririz perşembe günü bildirim yaparım sizlere
Esw için de uygunsa bana uyar :)
Ben çıkıyorum arkadaşlar, sabaha görüşürüz :)
Sağol takyoncum, oturarak çalışıyorum ama bizim iş bayağı stresli. Bildiğin bir vitamin var mı? One-a-day biliyorum ben sadece, babam kulanıyordu erkekler için olanını.
estağfirullah kızmak ne haddime kaptan
ben az yemeye çalıştıkça annem mutfaktan yeni bişeyler hazırlayıp geliyor.reddetsemde kıramıyorum.evet çok ama çok azaltmalıyım
Esw için de uygunsa bana uyar :)
Ben çıkıyorum arkadaşlar, sabaha görüşürüz :)
evet canım rakibim aynen bende öyle düşünmüştüm gün içersinde 3 dilim çavdar ekmeği yenilmiş oluyor.ben şu anda hiç ekmek yemiyorum.onu azaltırsam gayet güzel bi diyet.yarın başlıyım inşallah uygulayabilirim:)
herkese iyi akşamlar, ancak gelebildim
takyon ebrehe ile eş olmak bana uyar ama eş olunca ne yapılıyor?
bide akşam ben 1 kase tarhana çorbası, salata ve 1 dilim ekmek yedim, üstüne 25 dk hızlı tempoda yürüdüm koşu bandında bide 100 kadar mekik çektim ve acıktım, elma yiyorum :)
bu saatte yememin bi sakıncası var mı ki?
ayrıca kocişime tiramisu yaptım ama yemedim
kızlar bugügünki menüm şöyle
sabah kahvaltıda
1 dilim kepek ekmek
peynir
1 dilim omlet
1 bardak şekersiz çay
öğlen
1 kase çorba
yarım kase sebze yemeği
akşam
1 kase çorba
yarım porsiyon ıspanak yemeği
3 kaşık barbunya
yemekten sonra
1 fincan şekersiz çay
Canım tebrik ederim gayet sağlıklı ve dengeli bir menü olmuş. ama kaşık hesabını görünce işin baya ciddi olduğunu anladım. bu durumda benim kilo vermenin çok uzağında kalmam normal o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?