Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım Allah kolaylık versin dikkat et kendine vitamin al muhakkak hem diyet hem yoğun iş temposu sağlığını bozma

Sağol takyoncum, oturarak çalışıyorum ama bizim iş bayağı stresli. Bildiğin bir vitamin var mı? One-a-day biliyorum ben sadece, babam kulanıyordu erkekler için olanını.

estağfirullah kızmak ne haddime kaptan
ben az yemeye çalıştıkça annem mutfaktan yeni bişeyler hazırlayıp geliyor.reddetsemde kıramıyorum.evet çok ama çok azaltmalıyım

Esw için de uygunsa bana uyar :)

Ben çıkıyorum arkadaşlar, sabaha görüşürüz :)

kızlar 2li listemizi şöyle yapmıştık
amonra---ferihan
takyon---ares
adigenisse---senanaz
banucan----begüm
benben----ebrehe
fakat benben arkadaşımız buralarda olmadığı için ebrehe için esw arkadaşımızı eş olarak öneriyorum kiloları birbirine yakın diğer yeni arkadaşlar isterlerse onlarda eşli olarak diyet yapabilirler unutmayın kızlar hepimiz birbirimizle yarışıyoruz bakalım sonuçlar nasıl olacak

Sağol takyoncum, oturarak çalışıyorum ama bizim iş bayağı stresli. Bildiğin bir vitamin var mı? One-a-day biliyorum ben sadece, babam kulanıyordu erkekler için olanını.

o çok iyi evet bende bi ara bayanlar için olanını kullanmıştım çok iyi geldi ama sonradan bıraktım çünkü vitamin hapları sivilcelenme saç dökülmesi vücutta lekeler gibi yan etki gösteriyor uzun süreli kullanımlarda o yüzden bence doğal vitamin alman daha iyi olur mesela akşamları yatmadan sütünü iç mandalina ve portakala ağırlık ver havuç ve cevizden vazgeçme sebze muhakkak tüketmeye çalış haşlama bile olsa sebze ye doğallık çok daha iyi bence

estağfirullah kızmak ne haddime kaptan
ben az yemeye çalıştıkça annem mutfaktan yeni bişeyler hazırlayıp geliyor.reddetsemde kıramıyorum.evet çok ama çok azaltmalıyım

rica ederim canımsın estağfurullah seni yakın gördüğüm için o şekilde konuşuyorum hani bide öğrencisinya takımın cimcimesi olarak görüyorum seni inşallah azaltacaksın canım buna inanıyorum bu hafta en azından 1 kilo vermeye gayret et çünkü kilo verince diyet e daha azimli devam edersin

Birinci Gün:
Sabah-1 bardak şekersiz çay, 1 dilim az yağlı beyaz peynir,
1 dilim ekmek ve 3-4 kayısı / Ara öğün- 1 adet elma /
Öğle- 1 tabak sebzeli makarna, salata / Ara öğün- 1 meyve
Akşam- 1 tabak pırasa ve 1 dilim çavdar ekmeği / Ara öğün- tarçınlı Yoğurt

İkinci Gün:
Sabah- 1 bardak süt, 1 dilim ekmek, 1 yumurta, 2 çay kaşığı bal
Ara öğün- 1 adet armut /
Öğle- 3 adet köfte, salata ve 1 dilim ekmek /
Ara öğün- 1 meyve
Akşam-1 tabak pırasa, 1 dilim çavdar ekmeği
Ara öğün- tarçınlı Yoğurt

Üçüncü Gün:
Sabah- 1 dilim ekmek, salatalık, 1 dilim peynir
Ara öğün- 1 adet armut ya da portakal
Öğle- 1 tabak sebze yemeği, salata ve 1 dilim ekmek
Ara öğün- İki adet grissini
Akşam- 1 tabak domatesli makarna ve salata
Ara öğün- 1 bardak yoğurt

Dördüncü Gün:
Sabah- 1 bardak papatya çayı, 1 dilim çavdar ekmeği ve 1 dilim peynir
Ara öğün-1 elma
Öğle- Kaçamak öğün (İstediğinizi yiyebilirsiniz.)
Ara öğün- 1 meyve
Akşam- 4 adet tavuk şiş, salata
Ara öğün- 1 bardak süt veya meyve

Beşinci Gün:
Sabah- 1 bardak süt, 1 yumurta, 1 dilim ekmek ve 3-4 kuru kayısı /
Ara öğün- 1 elma
Öğle yemeği- 1 tabak zeytinyağlı kabak, 1 su bardağı yoğurt
Ara öğün- 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir
Akşam yemeği- 1 tabak kapuska, 1 tabak bulgur pilavı
Ara öğün-1 elma

Altıncı Gün:
Sabah- 1 dilim ekmek, beyaz peynir, 2 çay kaşığı reçel
Ara öğün- 2 galeta
Öğle- 1 tabak pırasa, salata, 1 dilim ekmek
Ara öğün- 1 armut
Akşam- Kaçamak öğün (İstediğinizi yiyebilirsiniz)
Ara öğün- 1 bardak yoğurt

Yedinci Gün:
Sabah- 1 bardak süt, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 3-4 kuru erik,
Ara öğün- 1 elma
Öğle- sebze yemeği, salata,,1 dilim ekmek
Ara öğün-yoğurt
Akşam- Izgara balık, salata ve meyve
Ara öğün- 1 elma

Domates,salatalık,yeşillik serbest.sebze ve meyvede serbestmiş gibi gözüküyor.doktorumdan bu diyeti buldum sizce nasıl?

Son düzenleme:
bence güzel arescim normal ekmekte var gibi görünüyor onları kepek ekmeğe çevirerek ve birazda miktarlar azaltılarak denenebilir sen bilirsin güzelim ?

evet canım rakibim aynen bende öyle düşünmüştüm gün içersinde 3 dilim çavdar ekmeği yenilmiş oluyor.ben şu anda hiç ekmek yemiyorum.onu azaltırsam gayet güzel bi diyet.yarın başlıyım inşallah uygulayabilirim:)

inşallah canım başarılar dilerim sana ben çıkıyorum kızımı uyutacam bende ortalığı düzenler yatarım artık yarın görüşürüz canım Allah'a emanet ol

herkese iyi akşamlar, ancak gelebildim
takyon ebrehe ile eş olmak bana uyar ama eş olunca ne yapılıyor?
bide akşam ben 1 kase tarhana çorbası, salata ve 1 dilim ekmek yedim, üstüne 25 dk hızlı tempoda yürüdüm koşu bandında bide 100 kadar mekik çektim ve acıktım, elma yiyorum :)
bu saatte yememin bi sakıncası var mı ki?
ayrıca kocişime tiramisu yaptım ama yemedim

herkese iyi akşamlar

akşam bir tabak karnıbahar 1dilim çavdarlı ekmek ve 1 kasede yoğurt yedim.
ara öğün olarak mandalina yedim. mhadi bakalım bu akşamda yatağa aç girelim

o tiramisudan bana da ışınla

yooook, vermem
istediğin kiloya ulaşınca ödül olarak yaparım sana ama şimdi olmazzz

Canım tebrik ederim gayet sağlıklı ve dengeli bir menü olmuş. ama kaşık hesabını görünce işin baya ciddi olduğunu anladım. bu durumda benim kilo vermenin çok uzağında kalmam normal o zaman

Canım tebrik ederim gayet sağlıklı ve dengeli bir menü olmuş. ama kaşık hesabını görünce işin baya ciddi olduğunu anladım. bu durumda benim kilo vermenin çok uzağında kalmam normal o zaman

öyle kolay pes etmek yok arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…