- 29 Ocak 2017
- 4.492
- 8.575
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #291.761
Tebrikler canım yine de güzle vermişsin, kabızlık çözüldü müGünaydın kızlarrr..
Sporumu yaptım ve tartıldım.
Geçen hafta 82 olan kilom bugün 80.3..
Aslında hafta ici cokk daha güzel sonuçlar görmüştüm o yüzden hedefimi 78.9 yazmıştım ama olmadı..
Çok şişkinlik oluyor bu ara normalde sabah uyanınca, gece uyurken tartıldıgim kilodan en az 500 gr az çıkarım ama bu ara ya aynı çıkıyorum yada daha fazla..
Tebrikler süpersin canımGünaydın kızlar
61.9 kilom izin öncesi 62.5 timmorordek
Eki Görüntüle 2172968 çok mutluyum. metobolizmam ı çok seviyorum
bencede çok güzel sonuç derece bile gelebilir. tebrikler kabızlık için elma sirkesi denedin mi canım . birde az yemekte etkiliyor ben 3 tabak taze fasulyede yiyorum. Bence faydali şeyler d oyana kadar yenilebilir. birde öğün aralarını 6 saat olarak acsan hiç lokma almasan iyice sindirim olsa belki bağırsakların rahatlar .Günaydın kızlarrr..
Aslında hafta ici cokk daha güzel sonuçlar görmüştüm o yüzden hedefimi 78.9 yazmıştım ama olmadı..
Çok şişkinlik oluyor bu ara normalde sabah uyanınca, gece uyurken tartıldıgim kilodan en az 500 gr az çıkarım ama bu ara ya aynı çıkıyorum yada daha fazla..
Saol canım sende iyi vermişsin senin kiloda çok zor kilo vermek boyun kaç çok zayıf durmuyor musun. benim vücudum kemikli suan ideal görünüyorum bende 57 falan istiyorum 60 sınır yaklaşınca dur diycem kendime..Tebrikler süpersin canım
Yok cnm düzenli değil düzenli olsa çok farklı olur kilo verme işi.Tebrikler canım yine de güzle vermişsin, kabızlık çözüldü mü
Sağol cnm.Sen de güzel vermişsin.bencede çok güzel sonuç derece bile gelebilir. tebrikler kabızlık için elma sirkesi denedin mi canım . birde az yemekte etkiliyor ben 3 tabak taze fasulyede yiyorum. Bence faydali şeyler d oyana kadar yenilebilir. birde öğün aralarını 6 saat olarak acsan hiç lokma almasan iyice sindirim olsa belki bağırsakların rahatlar .
Harikasın benceGünaydın kızlarrr..
- 400 çok güzel canım tebrikler
Bravo canım muhteşemsin. Tatile rağmen şahane bi sonuçGünaydın kızlar
61.9 kilom izin öncesi 62.5 timmorordek
Eki Görüntüle 2172968 çok mutluyum. metobolizmam ı çok seviyorum
saol canim evet karnim agriyo diyip duruyo dun serum iyi geldi sanirim cocugm kendine geldi yemk yemege basladiÇok gecmis olsun cnm çok ağrı yapar o
Kıyamam ya az kalmıştır umarım
Tam bilmiyorum 160dan biraz fazlayım, Doğumdan önce 53kilo falandım ben, şimdi giydiklerim hep dar geliyor içine giremediğim elbiselerim var onlara girmek istiyorum canım ondan 55i hedef olarak belirledimSaol canım sende iyi vermişsin senin kiloda çok zor kilo vermek boyun kaç çok zayıf durmuyor musun. benim vücudum kemikli suan ideal görünüyorum bende 57 falan istiyorum 60 sınır yaklaşınca dur diycem kendime..
Geçmiş olsun canımsaol canim evet karnim agriyo diyip duruyo dun serum iyi geldi sanirim cocugm kendine geldi yemk yemege basladi
Sağolasın canım..Harikasın bence
Geçmiş olsun canım..saol canim evet karnim agriyo diyip duruyo dun serum iyi geldi sanirim cocugm kendine geldi yemk yemege basladi
Çok geçmiş olsun canımsaol canim evet karnim agriyo diyip duruyo dun serum iyi geldi sanirim cocugm kendine geldi yemk yemege basladi
Mekik bridge makas hareketleri plank benim bildiklerim bunlar canimKilom iniyor ama göbeğim hala çok var sıklaşmam gerekiyor bu hafta egzersize ağırlık vermek istiyorum neler tavsiye edersiniz ?
saol canimÇok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım belki korktugun gibj olmaz benim gibi olur çok şaşırdım eve dönünce kesin 1 kilo artı dedim ama hareket iyi geldi sonuçta sende hareketli bir hafta gecirdinGunaydin kızlarr tartılmaya korkuyorum suanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?