- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #292.721
ankarada da güzel yerler var ama nedense ankaraya pek ısınmadım. Kaynanam falan ankaraya gidelim diyo da orayı seviyor. eşimede banada cazip gelmiyorAhhh Maltepe sahil çok özledim hayatım orda geçti şimdi Ankara off off
yaş kaçtı canım senin yinede iyi idare ediyorsun gibi geliyor sporlar falan Gencsin galibaKızlar bende 6da uyandığım için kahve grisini falan atıştırdım unuttum tartılmayı 12de uyuyan çocuk 6da kalkıyor ayarlarım hep bozuk(((
Var güzel yerler tabi göller parklar çok güzel o ayrı ama Maltepe ömrümün geçtiği yer cocukluğum gençliğim insan özlüyor işte :)ankarada da güzel yerler var ama nedense ankaraya pek ısınmadım. Kaynanam falan ankaraya gidelim diyo da orayı seviyor. eşimede banada cazip gelmiyor
32 ysşındayım canım pek genç sayılmam eskisi gibi sporda yapamıyorum sırf buraya spor yok yazmamak için birşeyler yapıyorum valla :)yaş kaçtı canım senin yinede iyi idare ediyorsun gibi geliyor sporlar falan Gencsin galiba
bende 33 .uzun sağlıklı ömürler. buranin bir faydası daha .bende ördekcim cezalarıtla geldim bu günlere32 ysşındayım canım pek genç sayılmam eskisi gibi sporda yapamıyorum sırf buraya spor yok yazmamak için birşeyler yapıyorum valla :)
Aynen ödev gibi bize yapmadığım da huzursuz yatıp geri kalkıyorum dün öyle oldu kalktım spor yaptım yattım :)) cümlemize sağlıklı ömürlerbende 33 .uzun sağlıklı ömürler. buranin bir faydası daha .bende ördekcim cezalarıtla geldim bu günlere
Yaniiii oturup bir kuzu yemediysen telafi etmiştir :) maşallah yaa bu sıcak havalarda nasıl yürüdün o kadar :)Selam şekerler.
Dün acayip dolu bir gündü.
25.000 adım atmışım :)
Menümde minik kaçamaklar vardı ama sanırım adımlarla telafi etmişimdir.
Yaniiii oturup bir kuzu yemediysen telafi etmiştir :) maşallah yaa bu sıcak havalarda nasıl yürüdün o kadar :)
Usengecim diyorsun ama maşallah elbise dikiyorsun canim
Amin insallah
Sağolun kızlar. Öyle kendi halime takılıyorum işte. Deneye yanıla öğreniyorum.Ooo yine iyisin canım ben sokuk bile dikemezken maşallah dikiş makinam bile yok merakta yok
Vuuuu harikasın beybi.Şekersiz ilk gün tamam patron
200ip, 25dk yüzme, 7bin adım da spor
O üşengeçlik sayılmaz canım ya. Gecelik dikmişsin işte.
Bende yarın yapıcim etli nohut.İyi geceler
Kahvaltı
1 çk bal
1 tk çok az yağlı menemen
2 lokma ekmek
Şekersiz çay
Öğlen
Yarım şeftali yarım avuç kuru üzüm
Akşam
3 yk etli nohut
5 yk etli makarna
1 soda
(Evet akşam ancak bir şeyler yiyebildim fazla kaçırdım galiba ama iki gündür yiyemiyordum. )
morordek @Cikilatacanavari
Bol su
Yarım saat yürüyüş
Tek kişinin çevirdiği bebeleri atabileceğim bişiiler varsa gidiyim bendefancynancy bugün şekersizi bozdum sayılır
sabah 10 buçuk
6tane Altınbaşak ekmeğim yok diye
ıspanaklı yumurta peynir zeytin
menemen
1 gibi yarım armut
4 gibi 5 köfte 15 gr bir ayran
şekersizi bozma girişimi biber vardı aciymis 6 7 küçük patates kizartma bastirsin diye
8 bucuk 1 köfte oğlan ekmek arası bitiremedi 3 ısırık
ve patates kizartma bu biraz fazla oldu
şu 2lt
spor 1 buçuk saat yürüyüş
istanbullu arkadaşlar maltepe sahil iyi vakit geçirmek için çok güzel bir yer. bisiklet kiralama ve 4 tekerlekli pedallı arabalar var 2 kişi çeviriyor öne bebeleri koy iyi spor bir dahaki sefer bizde deniycez şimdi oğlum 2 tekerlekli bisiklet öğreniyor
Bence de etmişsindir. Maşallah kuzucum o nasıl bir adım sayısıdır ya.Selam şekerler.
Dün acayip dolu bir gündü.
25.000 adım atmışım :)
Menümde minik kaçamaklar vardı ama sanırım adımlarla telafi etmişimdir.
Ben de sabahtan beri dogru durust girememistim cok birikmistir dedim ama pek mesaj yoktukizlarr hissst nerdesiniz yahu hiç hareket yok 10 kişilik takımda 3 kişi miyiz.
Bunu da alıntılanmıştım ama çıkmamış. Patates sınavından bende bugün kalıyorım ama bizi bozmaz şekerimfancynancy bugün şekersizi bozdum sayılır
sabah 10 buçuk
6tane Altınbaşak ekmeğim yok diye
ıspanaklı yumurta peynir zeytin
menemen
1 gibi yarım armut
4 gibi 5 köfte 15 gr bir ayran
şekersizi bozma girişimi biber vardı aciymis 6 7 küçük patates kizartma bastirsin diye
8 bucuk 1 köfte oğlan ekmek arası bitiremedi 3 ısırık
ve patates kizartma bu biraz fazla oldu
şu 2lt
spor 1 buçuk saat yürüyüş
istanbullu arkadaşlar maltepe sahil iyi vakit geçirmek için çok güzel bir yer. bisiklet kiralama ve 4 tekerlekli pedallı arabalar var 2 kişi çeviriyor öne bebeleri koy iyi spor bir dahaki sefer bizde deniycez şimdi oğlum 2 tekerlekli bisiklet öğreniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?