- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #293.281
Ben de öyle cnm sinirlendm resmenNe 2 haftada mı. Ben de o kiloyu 5 ayda verebildim. O ne yaa.
Canım sık dişini mezun ol bence. Yeni hedefine daha emin adımlarla başlarsın. Ben de öyle yapcam.Kızlar hedef listesi tutalım
Haftaya hedefim 75.5
Biz bunu gündeme getirmeye çalıştık aslında bi araYa ordekim günde 1 kilo nasıl verir bi insan ya bu kurallar dahilinde olmalı yasaklanmalı bu benim motivasyonumu düşürdü şu an
Ay bilmiyorum ki nasıl olur performansı kaptaniçem yapınca göreceğiz :) Mantıken silinmesi lazım sonuçta ilk 3'e girenlerin tüm cezaları siliniyorGezdim geldim tahminlerime göre ya 3.yüz ya 4. Peki biz 3. Olduk diyelim yüzdemin 0.30un altında ama 3.yüz notamiz mi silinecek sarı kart mi alacaz
İnşallah cnm ama şu an o 14 kiloyu gördüm ya gidip deli gibi yemek yiyesim var benden bi halt olmaz diyeCanım sık dişini mezun ol bence. Yeni hedefine daha emin adımlarla başlarsın. Ben de öyle yapcam.
Canım sakın yapma öyle bişey. Haftaya o kişi kesin artı gelecek zaten bedeni için çok sağlıksız bişey yapmış belliki. Sen emin adımlarla bir daha kilo almamak üzere veriyorsun. Rahat ol psikolojini bozma.İnşallah cnm ama şu an o 14 kiloyu gördüm ya gidip deli gibi yemek yiyesim var benden bi halt olmaz diye
Evet bende bunu sormaya geldim sonuç iyi gibj takım içinGezdim geldim tahminlerime göre ya 3.yüz ya 4. Peki biz 3. Olduk diyelim yüzdemin 0.30un altında ama 3.yüz notamiz mi silinecek sarı kart mi alacaz
ciklatım sakın öyle bi şey yapmaİnşallah cnm ama şu an o 14 kiloyu gördüm ya gidip deli gibi yemek yiyesim var benden bi halt olmaz diye
İyiyim canım, bu zamana kadar hep stresli geçirdim. Her an kötü birşey olacakmış gibi. Şimdi de test stresi sardı. İnşallah bu da güzel geçer. Burayı arada okuyorum aslında
Yaaa yerim seni 12 hafta bitmiş bileİyiyim canım, bu zamana kadar hep stresli geçirdim. Her an kötü birşey olacakmış gibi. Şimdi de test stresi sardı. İnşallah bu da güzel geçer. Burayı arada okuyorum aslındadiyet yapmayı özledim hayırlısıyla Doğumdan sonra buradayım
Kaç haftalık oldu canımİyiyim canım, bu zamana kadar hep stresli geçirdim. Her an kötü birşey olacakmış gibi. Şimdi de test stresi sardı. İnşallah bu da güzel geçer. Burayı arada okuyorum aslındadiyet yapmayı özledim hayırlısıyla Doğumdan sonra buradayım
Ayy seni gördükçe ben de heyecanlanıyorum benim çalışmalara da az kaldı önümüzdeki ay itibariyle her an hamile olabilirim çok güzel bi duygudur eminim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kalbini temiz tut tüm testler temiz çıkacak inşallahİyiyim canım, bu zamana kadar hep stresli geçirdim. Her an kötü birşey olacakmış gibi. Şimdi de test stresi sardı. İnşallah bu da güzel geçer. Burayı arada okuyorum aslındadiyet yapmayı özledim hayırlısıyla Doğumdan sonra buradayım
Benim dediğim oldu valla ordekim diğer takımlara gore biz masallah çok iyiyizHem nota alıyoruz hem de 3.yuz nasıl olcek şimdi
Yaaa cidden mi ciklatim başlıyor musunuz calismalaraAyy seni gördükçe ben de heyecanlanıyorum benim çalışmalara da az kaldı önümüzdeki ay itibariyle her an hamile olabilirim çok güzel bi duygudur eminim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kalbini temiz tut tüm testler temiz çıkacak inşallah
Evet ya başta kötüyüz sanmıştım ama herkes batmış bayramdaBenim dediğim oldu valla ordekim diğer takımlara gore biz masallah çok iyiyiz
Ne zaman gideceği belli değil cnm ya ama ilk başvuruyu yaptık artık sıra bebise geldi 21 gün çok uzun değil çünküYaaa cidden mi ciklatim başlıyor musunuz calismalara
Eşin bedelli yaptı değil mi ne zaman gidiyor?
Evet ya başta kötüyüz sanmıştım ama herkes batmış bayramda
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerini alırız senin deNe zaman gideceği belli değil cnm ya ama ilk başvuruyu yaptık artık sıra bebise geldi 21 gün çok uzun değil çünkü
Valla millet kilo almış diye sevindimYaaa cidden mi ciklatim başlıyor musunuz calismalara
Eşin bedelli yaptı değil mi ne zaman gidiyor?
Evet ya başta kötüyüz sanmıştım ama herkes batmış bayramda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?