Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Didem nice mutlu seneleriniz olsun canım .
Bu sabah 62.5 çıktım ve istediğim gibi geçmedi bugün cis yokta çok yedim 6 saat arayla yiycektim

Canım yıldönümünüz kutlu olsun. Sağlıkla daha nice mutlu yıllar...
hepinize cok tesekkur ederim

Günaydınlar
Amaninn ozaman ilk 3 e girmemiz kesin lazim kaptanim
Eveeet nolur yüzümü kara çıkarmayın :)
Merhaba kaptanım yolculuk yarın Çarşamba itibariyle burdayım inşallah :) internet çekmiyor eşimden bağlandım :))
Emniscim ya ben seni izne ayırdım öyle dedin diye. Bilseydim ayirmazdim sadece geçen hafta bildirim yapmamış olurdun şimdi liste için 2 hafta beklemek gerekecek kilon ne alemde tabi bir de o var

Günaydın kızlar..
Dun 80.1 olan kilom bugün 81.3 az da olsa eksi gelmeyi bekliyordum ama olmadı.
Sabah 6:30'da tartıldım gece de uyanıp 2-3 defa su içtim..Belki bundan dolayıdır..
81.3 değil 80.3 olacaktı yanlış yazmışım kızlar..
Yani düne göre 200 gramcık artıdayım..

Yaaa cidden miiii?
Çok sevindim Suzicimmm sağlıkla gelsin oğluşun insallah

Bi 10 kilo olmasa da haftalık 8 kilo vermeni bekliyorum ona göre
Yani esek değilim ya 8 kiloluk da vereyim
Ne güzel olurdu demi pıt diye 8 kilo versem hayal gibi 8 kilo assam

sağlıkla kavuştursun rabbim anneler için erkek evlat bir başka güzel oluyor canım

Ya cnm bak ben bu konulara baya takigim anlatsana biraz erkek çocuğun nesi daha başka güzel oluyor sen annen için o kadar da güzel değil misin mesela yada kaç çocuğun var hatırlamıyorum bir kızın bir oğlun varsa ya da olmuş olsa oğlunu içten ice kızından daha mı çok seveceksin biz kadınların kadınlara yaptığını ben erkeklerden görmüyorum gerçekten kızı erkeği mi var evlat evlattir Allah hepsine sağlıklı bir yaşam nasip etsin
Az kaldi azz daha sabirr göreceksin canim
Direniyorum cnm

Ben bu konuda tamamen sana katılıyorum, kesinlikle cinsiyet ayrımcılığı yapmam, yapanlara da sinir olurum ama Sibel'in dediğini ben hiç öyle anlamamıştım. Erkek çocukları anneye daha düşkün oluyor, galiba onu kastetti diye düsünmüstüm. Ya da benim öyle iyi niyetli bi anıma mı denk geldi acaba

Günaydın kızlar..
Dun 80.1 olan kilom bugün 81.3 az da olsa eksi gelmeyi bekliyordum ama olmadı.
Sabah 6:30'da tartıldım gece de uyanıp 2-3 defa su içtim..Belki bundan dolayıdır..

Bu sabah ben de artıdayım maalesefff.... Ve aynen senin gibi oldum Özlem günlerdir kabızlık problemim var. Sen çözebildin mi o meseleyi? :)) Yalnız kırmızı erikli kefirin muhteşem görünüyor! Sanırım o da işe yarıyordur değil mi?

Çocuk hala küçük hedefcim. Tek kızım var ve 3’ü yeni bitti. Ben şu an çocuğu okula vermesek mi modundayım. Evde beni delirtmese, çıldırtmasa inan hiç okula vermem o derece. Ben okula tümden karşıyım. :))))) Okul hayatım boyunca okuldan hep nefret ettim. Okula ve o şekilde eğitime gerçekten inanmıyorum da ayrıca... Yani uyanamamaktan ziyade bu da var :))))
Ben böyle diye diye Yüksek Lisans mezunuyum bu arada yanlış anlaşılmasın ama bu sisteme inanmıyotum işte bu da gerçek.... Bazen evde kendim okutup mezun etsem diye düşündüğüm de oldu kızım için ama bu sefer sosyalleşmesini ve çevresinin gelişmesini engelliyorsun.
Eşim bu söylediklerimi duysa baya gırgır yapar herhalde... seninki tembellik hastalığı diyor bana o derece D vitamininden mahrumum düşün yani. :))))))

Yarıyordur galiba 1 aydır ilk defa içtim kızım meyveli seviyor diye böyle yaptım.
Çok şükür bu ara iyiyim canım ama özellikle birşey yapmadım.
Yulaf,acı biber,keten tohumu ye bide lübye çok işe yarıyor bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…