- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #293.961
Ben 41Hedefcim kaçırsan da yaz bence
En azından kendin de fark edersin
Bence buraya menü yazmak baya fark ettiriyor
Her güne mi ekleyeyim canım?
Tabi kiii :)
Bize biraz kendinden bahseder misin?
Sanırım eski yarışmacılardansın, kepin var hatta? :) O yüzden yarışmaya aşinasındır diye düsünüyorum. Yine de ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettigini belirtir misin?
Yaa ismimden dolayı takıma eleman almayı başarabildim demekBen 41yasinda 4 cocuk annesiyim yarismaya almanya kölnden katiliyorum daha önce basarmistim neden olmasin yine denerim dedim azimliyim ama dürtmek lazim beni biraz .önceden dördüncü takimla ve 6. Takimla verdim morordek cok tatli bi isim ondan bu gruba gelmek istedim.bizim takimdakilere basarilar dilerim kurallari biliyorum ve kabul ediyorum
ben duvarda dik oturma duruşu ve plank yapacağım bu hafta ful bakalım göbek düzleşecek mi 31 kilonun ardından sarkıyor göbek kısmım resmen,çok değil ama beni rahatsız etmesi yetiyor.
Hedefcim kaçırsan da yaz bence
Ben 41yasinda 4 cocuk annesiyim yarismaya almanya kölnden katiliyorum daha önce basarmistim neden olmasin yine denerim dedim azimliyim ama dürtmek lazim beni biraz .önceden dördüncü takimla ve 6. Takimla verdim morordek cok tatli bi isim ondan bu gruba gelmek istedim.bizim takimdakilere basarilar dilerim kurallari biliyorum ve kabul ediyorum
58,5 kaptanım
cumartesi ve pazaraHedefcim kaçırsan da yaz bence
Her güne mi ekleyeyim canım?
Tabi kiii :)
Bize biraz kendinden bahseder misin?
Sanırım eski yarışmacılardansın, kepin var hatta? :) O yüzden yarışmaya aşinasındır diye düsünüyorum. Yine de ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettigini belirtir misin?
yalnız bisiklet baldır inceltmez tam tersini yapar senin en büyük sporun yürüyüş diye düşünüyorumYa benim kilomun önemli kısmı alt bölümümde. Göbeğimde sarkma olmadı, zaten pek göbek de kalmadı sorun olmaz gibi ama basen ve üst bacak konusunda ödüm patlıyor.
Acayip bisiklete biniyorum. 10-15 güne de koşuya başlayacağız, havalar serinlesin tamamen de ama yine de sarkar mı acaba?
Canim dünkini yolluyorum hemen 9 EylülGünaydınlar, haydi yeni haftaya güzel eksilerle girelimmm
Canım yürüyüsün ne kadar?
Evet hedefcim galiba önemli olan derin uyku
Yeterince derin uyku olmazsa istersen 12 saat uyu, hiç faydası olmuyor
Geçmiş olsun karabibercim
Gecen instada da görünce sorayım demiştim parkcım
Bu ev yapımı eriştede gluten yok mu peki? Normalde glutensiz besleniyorsun ya hani ondan sordum.
Canim ben günlük attığım adımı paylasmaya devam edeyimmi ben günlük yürüyüşe çıkıyorum rahatsız olunmasin diye paylaşmadım bir kaç günEki Görüntüle 2187758
Şu da menü ve spor puanlaması
Gördügünüz gibi hep aynı kişiler menü yazıyor.
Listede olup menü bildirmeyenlerin sebebini öğrenebilir miyim???
Arkadaşlar, nasıl olsa bi şey diyen yok, menü yazsam da/yazmasam da kilo veriyorum gibi düsünüp menü yazmayanlarınız olabilir. Ama farkındaysanız menü yazmama çığ misali tüm takımı etkiliyor. Bir kişi yazmayınca digeri onu örnek alıp o da yazmıyor vs vs. Bu sekilde devam edip giden bir sürec..
Takım kurallarını herkes okuyup bu takıma geldi. İlla yaptırım uygulamak zorunda mı kalacagız? Lütfen biraz daha özen istiyorum sizlerden.
Ben kabağı rendeliyorum tavada sarmisak kavuruyorum salca ekliyorum üzerine kabaklari katıp yumusayana kadar pişiriyorum tuz ve baharat ekliyorum inan sarmisak ve salca cok yakışıyor kabagaGünaydın kızlar..
Dün 1 kilo kabak aldım bugün kabak detoksu yapıcam.Kahvaltım bu saatte kalınca sadece akşam yemeğinde yiyebilirim.Bu saatten sonra 2 öğün yemek fazla olur diye düşündüm.
Kabakları tavada soteleyip üzerine yoğurt döküp yicem.
Şimdiden yazıyorum ki akşam olunca üşenmeyim.
İstersen menünün altına gunluk adımını yazabilirsin.Canim ben günlük attığım adımı paylasmaya devam edeyimmi ben günlük yürüyüşe çıkıyorum rahatsız olunmasin diye paylaşmadım bir kaç gün
Ama kabakta çok lezzetli ben çok seviyorumUyarın için teşekkürler canım.Dikkat edicem..
Aslında daha önceden de farkında olmadan kabak detoksu yapmışım özellikle @dennisgo 'nun olduğu zamanlarda hatırlarsan bol bol kabak yerdik.
Evet canim ben yürüyüşe çıktığımda cebime alıyorum ve günlük yürüyüş yapıyorum evdekileri saymiyorum bu ara kilo verdikçe vücudum rahatladi evde spor hareketleride yapacağımİstersen menünün altına gunluk adımını yazabilirsin.
Bir de bu adım konusunda da şöyle bir anlaşmaya varmıştık, spor olarak yürüyüs yapılıyorsa o zaman spordan sayıyorum, yoksa gün icerisinde normal atılan adımları saymıyorduk. Ama seninkiler sanırım hep yürüyüs seklinde oluyor anladıgım kadarıyla?
Rintcim 57,5 demek istedin sanırım en sonki bildirimin 57,8 zaten. Kilo almayı hedeflemiyorsundur diye umuyorum?58,5 kaptanım
30 günlük egzersiz programi nasıl oluyor canim paylasabilirmisinmorordek 55canım hedefim bu hafta
Pazartesi 55,8çıktım tartıda bütünden itibaren daha çok dikkat edicem, 30günde egzersiz programından günlük egzersizlere de başlıyorum, karın bölgesi için, eşlik etmek isteyen olursa birlikte yapalım
Canim bana bir anlatabilirmisin nasil bir program bakayim bir yotubeden aciyorum ama hangisini yapacağımı bilemiyorumKolay gelsin sana canım
Neler yapıyorsun kuşluk hazırlık, bize de fikri olsun :)
10-20dk arası sürüyor aslında bak ilk günler zaten 10dk zamanla artıyor, 10dk vakit bulurum diyoRSA’n yükle dene istersen canım
Ben bütün recellerimi cahide hanimin tariflerinden yaparimyaparsın tatlım ilk defasında biraz zor geliyor ama zamanla alışırsın
cahide jibek in tarifi güzeldir ondan çok az ölçülerle bir dene istersen
Haklisin canim ama firsat bulursam katilirim.Kolay gelsin sana canım
Neler yapıyorsun kuşluk hazırlık, bize de fikri olsun :)
10-20dk arası sürüyor aslında bak ilk günler zaten 10dk zamanla artıyor, 10dk vakit bulurum diyoRSA’n yükle dene istersen canım
Kislik patlican biber kurutmasi yaptim .tatli biber de kurutacagim .bugun domates aldim rende yapacagim 25 kilo.Kolay gelsin canim. Kislik neler yapiyosun fikir olsun. Ben de tarhana yapmak istiyorum ama daha once hic yapmadim becerebilir miyim bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?