- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #294.181
Akşam olmasa iyiymiş EsracımBugünkü Menüm;
Sabah:
-1 kase kefirli yulaf lapası
Ara:
-Filtre Kahve
Öğle:
-1 kepçe tarhana çorbası
-4-5 yk nohut
Ara:
-2 tam ceviz
-sütlü kahve
Akşam:
-2 parça tavuk şinitzel
-2 dilim 4 peynirli pizza
-patates püresi
Yazmayayım dedim ama yazmayınca kaçamak kaçamağı doğuruyoren azından birşeyler söylersiniz de biraz sarsılırım belki. dışarıda olunca düzenim böyle bozuluyor işte...
bu sabah tartı 72,9 gösterdi umarım kandırmaz beniGünaydınlaaarrr
Haydi bakalım cumaya son 1
Bugün ekstra dikkat günü
Oh oh süperbu sabah tartı 72,9 gösterdi umarım kandırmaz beni
derslere istesem girerim de ben memurum o yüzden giremem:)Tabi canım her türlü yardım ederim. Aöf de nasıl oluyo canım Osmanlıcayı evde kendin nasıl öğreneceksin. Yoksa fakültelerin derslerine girebiliyor musun. Bilmiyorum hiç
inşaallah:)Oh oh süper
Yarın listedesin o halde :)
Günaydın herkese ördekcim yoklamaya başlamış bu arada herkese allah zihin açıklığı versin..Findikfaresi123 nerelerdesin dün gelmedin hiç :)
Harika gidiyorsun kaptanimGünaydınlar kızlar dün menümü Ekleyememişim hemen ekleyeyim Eki Görüntüle 2188729
Yürüyüş 6000 tempolu toplam 11000 adım
İnan birtanem inanYaa bu dediklerine ben de inanmak istiyorum karabibercim :))
Ölçüsünü ayarladiktan sonra sorun yok canim arada olurBugünkü Menüm;
Sabah:
Ara:
-Filtre Kahve
Öğle:
-1 kepçe tarhana çorbası
-4-5 yk nohut
Ara:
-2 tam ceviz
-sütlü kahve
Akşam:
-2 parça tavuk şinitzel
-patates püresi
Yazmayayım dedim ama yazmayınca kaçamak kaçamağı doğuruyoren azından birşeyler söylersiniz de biraz sarsılırım belki. dışarıda olunca düzenim böyle bozuluyor işte...
Oooo süpersinbu sabah tartı 72,9 gösterdi umarım kandırmaz beni
Evet hedefcim. Hep diyorum artık son dönemeçtesin, mezuniyetine az kaldı :)
Haha yaa cidden mi herkes okullu olmuş desenize
Yoksa bi ara ciddi ciddi düşündüm tekrar üniversite sınavına girip psikoloji okusam mı diye. Ama ı-ıh yemedi valla
Hayır bi de lisans zor. Yoklama alıyorlar, ödevi projesi falan
Hayırlısıyla inşallah. Ben de doktora yapayım diyorum sonra, şimdi alesi var yabancı dili var kim uğraşır diyorum. Sonraki yaşlarımda da yaparım diyorum bırakıyorum. Acaba ne zaman kıracağım şeytanın bacağını merak ediyorum.
Bugünkü Menüm;
Sabah:
Ara:
-Filtre Kahve
Öğle:
-1 kepçe tarhana çorbası
-4-5 yk nohut
Ara:
-2 tam ceviz
-sütlü kahve
Akşam:
-2 parça tavuk şinitzel
-patates püresi
Burdayim ördekimFindikfaresi123 nerelerdesin dün gelmedin hiç :)
Bence 60'a yaklaşınca mezun olabilirsin hedefcim. Ya da işte mezun olabildigin kiloya gelince. Koruma gibi takılabilirsin sonrasında :)Şöyle bir kaç haftaya mezun olayım diyorum ördeğim. Aslında hedefim bu değil kesinlikle. 55 olmak istiyorum ama onun için bir süre koruyup böyle takılıp tekrar başlamak istiyorum.
Haha spontane yasamayı seviyorsun sanırımEn zoru saatler :)
Belli saatlerde belli şeyler yapmayı hiç sevmiyorum.
Kışın her hafta tiyatroya gidiyoruz.
Saatleri net olunca nasıl zor geliyor anlatamam :)
Ben de pizza yedim.Ondan bir şey diyemiyorum.
Bende hedef38beden gibi mezun olma zamanım gelınce mezun olacağım daha sonra bıraz ara verıp tekrar 55 olmak ıçın topıge devam edecegım.Bence 60'a yaklaşınca mezun olabilirsin hedefcim. Ya da işte mezun olabildigin kiloya gelince. Koruma gibi takılabilirsin sonrasında :)
Haha spontane yasamayı seviyorsun sanırım
Gönülcüm senin de az kaldı zaten. 61,2 kg altına inersen mezuniyet hakkın var, ha gayret! :)Bende hedef38beden gibi mezun olma zamanım gelınce mezun olacağım daha sonra bıraz ara verıp tekrar 55 olmak ıçın topıge devam edecegım.
65.9 ile izne ayrılmıssın emniscim :)Ben pazartesi sahalara geri dönüyorum kaptanım o zamana kadar eski kiloma ulaşırım diye düşünüyorum :) bu arada kendi notlarımda en son 65.9 u gördüm ama ben kaçtım acaba izin öncesi :) inşallah daha düşük değildir :))morordek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?