- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #29.381
sağol adigenisse. bu hafta ışın tedavimiz var 10 gün devam edecek. kemoterapimiz bitti. oğlumda yaklaşık 7 ay önce boynunda bir kitle vardı. onu aldırdık.lenfoma diye bir hastalık çıktı. çok zor bir dönem geçirdik. Allahtan eşim ve ben sağlıkçı olduğumuz için erken teşhis edildi. geçen çektirdiğimiz tomografi çok şükür temiz çıktı. bir de hayırlısıyla ışın tedavimiz bitse artık bir ohh çekeceğiz. çok şükür Allahıma herşey yolunda gidiyor.
sağol adigenisse. bu hafta ışın tedavimiz var 10 gün devam edecek. kemoterapimiz bitti. oğlumda yaklaşık 7 ay önce boynunda bir kitle vardı. onu aldırdık.lenfoma diye bir hastalık çıktı. çok zor bir dönem geçirdik. Allahtan eşim ve ben sağlıkçı olduğumuz için erken teşhis edildi. geçen çektirdiğimiz tomografi çok şükür temiz çıktı. bir de hayırlısıyla ışın tedavimiz bitse artık bir ohh çekeceğiz. çok şükür Allahıma herşey yolunda gidiyor.
slm baynalr bende buraya takılmcam insallah artık aranıza alırısnız demi
Günaydın 5.takımın azimli bayanları :)
Bugün de neşemiz bol, moralimiz yüksek olsun inşallahhhh..
Dün 300 gram vermişim hemen çizelgemi güncelledim :))) Ama bu sabah yürüyüş yapamadım, annemle hastaneye geldim, ordan da babamdan arabayı aldım sıfır yürüyüş yani anlayacağınızAkşam da bir arkadaşımla buluşucam, artık eve gidince pilates filan yaparım.
herkese günaydın :)
herkesin günü güzel geçer umarım..
sabah kahvaltısı olarak yine 1 kase nesfitimi yedim, şimdi de yeşil çayımı içiyorum :)
bide dün akşam evdeki otları demleyerek 5i 1 yerde yaptım kendime ama meyveyle beraber içebildim, saat 11 falandı, iki mandalina bir elma yemişim, iyi yapmış mıyım
günaydın kızlar ben de sabah kahvaltımı
artık bi amonra klasiği olan light süt ve k fleksle yaptım
5 i 1 yerde çayımı içiyorum şimdi
saat 11 g,v, 1 mndalinayla devam edicem bakalım
günaydınnnnnnnnnn arkadaşlar sabah kahvaltım 1 yumurta 2 dilim kepek ekmegi 1br çay çok az peynir biraz fazlamı olmuş ne tartıda kendimi 59 görünce az fazla kaçırdım heralde arkadaşlar size bişey sormak istiyorum 4 gümde 62 den 59 a düşmem zor demiştim sizlerde vücutun su atmış su takviyesi yapmamı söylediniz dün baya bir su içtim ama bu gün yine 59 çıktım bu vucut suyu ne zaman düzelir yani gerçek kilomu öğrenmek i:26:çin
canım bence gayet iyi bir menü, özellikle evde hazırlamakla iyi yapmışsın, yağını tuzunu kendine göre ayarlamışsındır ne güzel :) ayrıca şimdiden afiyet olsun sanakızlar öğlen yemeğini akşam evde yaptım
1 kabak 1 havuç çok bi kaşık zeytinyağında soteledim
karnabaharı haşlayıp içine ekledim üzerinde de yoğurt
yanında da 1 dilim cavdar ekmeği ve sade soda
nasıl menüm akşamda ne yiyeceğimi bilmiyorum
sadece çorbayla geçiştirmeye çalışıcam
canım bence gayet iyi bir menü, özellikle evde hazırlamakla iyi yapmışsın, yağını tuzunu kendine göre ayarlamışsındır ne güzel :) ayrıca şimdiden afiyet olsun sana
ben de öğleyin kahvaltı yapıcam yine, benim kahvaltım ve öğle yemeklerim fix sayılır zaten :)
elmadaki şeker oranının yüksek olduğunu bilmiyordum, yeşil elmaydı ama, hani kırmızı daha yüksekse diye söyliyim dedim, aslında geç saatte meyve yememem gerektiğini biliyorum ama o çayı da başka türlü içemezdim, bundan sonra dikkat ederim, zaten dün akşam spor da yapamadım, çok yorgundum sanırım birazda halsizlik var birden yediklerimi azaltınca, bugün akşam da yapamayabilirim eve geç gidicem çünkü büyük ihtimalgünaydın esw cim kahvaltın çok güzel mandalina neysede elma da şeker oranı yüksek keşke yemeseydin ama olmuş bi kere
benim bu günkü listem
sabah 7 de 1 ince dilim kepekli ekmek, 1 adet yumurta ,1 çay kaşığı bal , 1 küçük bardak az şekerli çay
saat 9:30 gibi 1 tane çay 2 tane çubuk
saat 10:30 1 bardak yeşil çay
öğle 12:30 5 kaşık eşkili köfte 1 tabak salata 2 dilim kepekli ekmek yiyeceğim
ara da yine 1 bardak yeşil çay içmeyi düşünüyorum
akşam da yemekten 8 kaşık yerim artık
sana da afiyet olsun canım
elmadaki şeker oranının yüksek olduğunu bilmiyordum, yeşil elmaydı ama, hani kırmızı daha yüksekse diye söyliyim dedim, aslında geç saatte meyve yememem gerektiğini biliyorum ama o çayı da başka türlü içemezdim, bundan sonra dikkat ederim, zaten dün akşam spor da yapamadım, çok yorgundum sanırım birazda halsizlik var birden yediklerimi azaltınca, bugün akşam da yapamayabilirim eve geç gidicem çünkü büyük ihtimal
adigenissecim afiyet olsun arada ki çubukları yemeseydin keşke sabah kahvaltın iyi çünki ve öğlen ekmeğini bir dilime düşürürsen daha iyi olur
teşekkür ederim canım
kızlar size bişi sorucam, ben haşlama yumurta yiyemiyorum, yumurtayı da tok tutuyor diye yiyorum öğlenleri ama omlet olarak ve 1 yumurtadan azdır yediğim miktar, devam edeyimmi yoksa bırakayım mı yumurtayı ne dersiniz?
teşekkür ederim canım
kızlar size bişi sorucam, ben haşlama yumurta yiyemiyorum, yumurtayı da tok tutuyor diye yiyorum öğlenleri ama omlet olarak ve 1 yumurtadan azdır yediğim miktar, devam edeyimmi yoksa bırakayım mı yumurtayı ne dersiniz?
tamam arkadaşım onu da yemeyeceğim ekşili köfte ve salata yerim
canım öğün atlamıyorum aslında ama vücut tepki veriyo sanırım ama haklı :)esw cim sen birden yüklendin diyete o yüzden halsiz kaldın meyveleri aralarda yersen daha iyi olur ve öğün atlamamaya dikkat et ki sonrada böyle birden yükleme olmasın ve midene dikkat et birden aç kaldın mide kramp ı felan geçirirsin Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?