Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok sevindim canım yaa çocuklar hasta olunca ben çok üzülüyorummm
Allah oğluna hayırlı ,güzel ve çooook uzun bir ömür versin inşallah çok mutlu oldum inan...
Allah bütün hastalara acil şifa versin... Amin.

benim bu günkü listem
sabah 7 de 1 ince dilim kepekli ekmek, 1 adet yumurta ,1 çay kaşığı bal , 1 küçük bardak az şekerli çay

saat 9:30 gibi 1 tane çay 2 tane çubuk

saat 10:30 1 bardak yeşil çay

öğle 12:30 5 kaşık eşkili köfte 1 tabak salata 2 dilim kepekli ekmek yiyeceğim

ara da yine 1 bardak yeşil çay içmeyi düşünüyorum

akşam da yemekten 8 kaşık yerim artık

Allah şifa versin canımmm çok şükür yolundaymış herşey çok sevindim inşallah tez zamanda atlatırsınız

kızlar öğlen yemeğini akşam evde yaptım
1 kabak 1 havuç çok bi kaşık zeytinyağında soteledim
karnabaharı haşlayıp içine ekledim üzerinde de yoğurt
yanında da 1 dilim cavdar ekmeği ve sade soda
nasıl menüm akşamda ne yiyeceğimi bilmiyorum
sadece çorbayla geçiştirmeye çalışıcam

slm baynalr bende buraya takılmcam insallah artık aranıza alırısnız demi

selam canım şu anda takımız full görünüyor bakalım eğer listeye alınmayacak arkadaşlar olursa tabiki gelebilirsin yine paylaşımlarda bulunabilirsin ama listeye alınırsın diye söz veremem sen yinede paylaşımlarda bulun bakarsın yer boşalırsa sende gelirsin

günaydın ebrehecim maşallah neşe saçıyorsun Rabbim bozmasın :))pilates iyi fikir

günaydın esw cim kahvaltın çok güzel mandalina neysede elma da şeker oranı yüksek keşke yemeseydin ama olmuş bi kere

günaydın canımm yoo bence kahvaltın normal yumurtan haşlamaysa zaten onda hiç kalori yok cuma günü öğrenirirsin canım 2 gün geçmiş oluyor ya vücut yoplar kendini ama inşallah bu kiloda kalırsın cuma ya kadar

canım bence gayet iyi bir menü, özellikle evde hazırlamakla iyi yapmışsın, yağını tuzunu kendine göre ayarlamışsındır ne güzel :) ayrıca şimdiden afiyet olsun sana
ben de öğleyin kahvaltı yapıcam yine, benim kahvaltım ve öğle yemeklerim fix sayılır zaten :)

sana da afiyet olsun canım

günaydın esw cim kahvaltın çok güzel mandalina neysede elma da şeker oranı yüksek keşke yemeseydin ama olmuş bi kere
elmadaki şeker oranının yüksek olduğunu bilmiyordum, yeşil elmaydı ama, hani kırmızı daha yüksekse diye söyliyim dedim, aslında geç saatte meyve yememem gerektiğini biliyorum ama o çayı da başka türlü içemezdim, bundan sonra dikkat ederim, zaten dün akşam spor da yapamadım, çok yorgundum sanırım birazda halsizlik var birden yediklerimi azaltınca, bugün akşam da yapamayabilirim eve geç gidicem çünkü büyük ihtimal

adigenissecim afiyet olsun arada ki çubukları yemeseydin keşke sabah kahvaltın iyi çünki ve öğlen ekmeğini bir dilime düşürürsen daha iyi olur

sana da afiyet olsun canım

teşekkür ederim canım
kızlar size bişi sorucam, ben haşlama yumurta yiyemiyorum, yumurtayı da tok tutuyor diye yiyorum öğlenleri ama omlet olarak ve 1 yumurtadan azdır yediğim miktar, devam edeyimmi yoksa bırakayım mı yumurtayı ne dersiniz?

esw cim sen birden yüklendin diyete o yüzden halsiz kaldın meyveleri aralarda yersen daha iyi olur ve öğün atlamamaya dikkat et ki sonrada böyle birden yükleme olmasın ve midene dikkat et birden aç kaldın mide kramp ı felan geçirirsin Allah korusun

adigenissecim afiyet olsun arada ki çubukları yemeseydin keşke sabah kahvaltın iyi çünki ve öğlen ekmeğini bir dilime düşürürsen daha iyi olur

tamam arkadaşım onu da yemeyeceğim ekşili köfte ve salata yerim

ben sadece haftasonları yiyorum canım haşlanmış olarak
sık sık yemesen iyi olur sanki yumurtanın sarısında yağ oranı biraz yüksek çünkü

tavada yağla pişmiş yumurtanın kalorisi yüksek oluyor canım eğer yiyebilirsen haşlama ye yiyemiyorsan bırak bence

canım öğün atlamıyorum aslında ama vücut tepki veriyo sanırım ama haklı :)
tamam canım dikkat ederim, teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…