- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #29.341
shelly cim kaşık hesabı yapmayınca sadece dengeli beslenmiş oluyoruz böyle olunca azalttığımız için kilo vermemizde kolaylaşıyor sen nasıl yapıyorsun neler yiyorsun ?
Ay bu arada bu sabah da 45 dakika yürüyüş yaptım
slm kızlar valla hepiniz süpersiniz
benim menüm
sabah çavdar ekmeği ile yağsız tost
öğlen dışardaydım liğt kola ve malesef hamburger
akşam 1 dlim ekmek ıspanak
1 dilim sütlü tatlı
o kadar
malesef yürüyüşlere çıkamıyorum oda dizimdeki ağrıdan geçsin başlıycam gene
3 lt de su içtim
işte böyle
a e olun kızlar
Güzelyürüyüşten eve gelince hazır ısınmışken şöyle bikaç yer hareketi yaparsan emin ol kalça basen göbek üçlüsüne çok faydası olacaktır.
saol cnm sizler böle dedikçe daha çokgaza geliyom az önce 1 saat tempolu yürüyüş yaptım yatmadan da düşünüyorum inş işe yarar
iyi akşamlar canlarımm
bugün günboyu çok mutluydum.galiba sizden gelen pozitif enerjinin de etkisi var üzerimde.süpersiniz valla hepiniz menülerinize hayran kalıyorum inşallah hep böyle kaçamaksız devam edersiniz..
atcekencim iyi az kalır harika bi diyet olmuş bugün canım:)
amonra nazarım değmesin çok imreniyorum diyetine:)
ferihann belki şu saatlerin alınmasından kaynaklanıyodur uykulu halin canım.
esw yalnızmışsın mümkün olduğu kadar mutfağa girmemeye çalış bugün:)
takyoncum o kek hiç olmamış sevgili rakibim sen yapmazdın böyle şeyler.dün daha iyiydi sanki menün:)
gelelim bana off nası yazsam valla elim varmıyor annem benim sevdiğim ne varsa yapıp önüme koyuyor ne kadar kendime dur desemde sabredemiyorum.sabah 1 dilim beyaz ekmeğin üzerine çikolatayı bolca sürmüş dayanamadım yedim.ikindin poğaça yapmış benim için yedim.pişmanım
kahvaltı
uyanır uyanmaz 1 çay bardğı toz beşi bi yerde,1 bardak yeşil çay
1 dilim beyaz ekmek ve çikolata
kaşar,yeşil biber,salatalık
ara:1 fincan sade kahve
yarım saat spor ve hafif yürüyüş
ara:1 bardak maden suyu
öğlen: sütlaç(çok az şekerli küçük kasede)
evde egzersiz hareketleri
akşama doğru:3 poğaça,şekersiz çay
yarım saat daha spor yaptım az önce.1 bardak daha yeşil çay ve 2,5 litre su içtim
Merhaba kardeş takım nasılsınız?
Maşallah iyice hareketlenmiş buralar ..
Umarım iyisinizdir hepiniz
slm kızlar valla hepiniz süpersiniz
benim menüm
sabah çavdar ekmeği ile yağsız tost
öğlen dışardaydım liğt kola ve malesef hamburger
akşam 1 dlim ekmek ıspanak
1 dilim sütlü tatlı
o kadar
malesef yürüyüşlere çıkamıyorum oda dizimdeki ağrıdan geçsin başlıycam gene
3 lt de su içtim
işte böyle
a e olun kızlar
iyi geceler ebrehecim bizde seni öpüyoruzzz canım listen fena değil afiyet olsun yarasın ama kilo olarak değil sağlık olarak yarasınKızlar menümü yazmaya geldim..
62 dilim ekmek, 1,5 kk peynir, yeşilçay
12:30 : Çok az sebze çorbası, susuz 1 tabak taze fasulye, 4 kaşık kereviz salatası (sanırım bu mayonezliydi)
17150 gram yoğurt
204 kaşık taze fasulye
21:30 : 2 lokma simit yedim az önce, akşam yemeğini geç yememe rağmen açlıktan kıvranıyorum şu an =))
Ama yatağa aç girince ertesi gün çok mutlu uyanıyorum hehehehe
Neyse takımcım, iyi geceler diliyor herkesi öpüyorum. Yarın görüşürüzzzzz
yeni başladın shelly cim zamanla alışacaksın çok gelmeye başlıycak porsiyonlarBen kaşık hesabı yiyemiyorum ama işte porsiyon hesabı oluyo benimki :)
ben de artık menümü yazayım:
sabah: 1 yumurta, 1 dilim kepek ekmeği, 1 kk peynir, 2 zeytin, şekersiz çay
ara: bir elma
öğle: bir kase çorba, 4 kaşık bulgur pilavı, bir porsiyon tavuklu sebze yemeği
ara: 2 incir, 3 ceviz
akşam: yarım kase çorba, bir porsiyon hamsi buğulama (son derece yağsız), bol yeşillik
gece: şekersiz sütlü nescafe
kendimi pek suçlu hissetmiyorum ama hiç açlık da hissetmedim, sanırım porsiyonlarımı azaltmam lazım özellikle akşamları.
bu arada akşam gidip sporumu yaptım, 1 saat abdominal ve gluteus seanslarına katıldım; kalça ve göbek çalıştırdım :) sonrasında da biraz kardiyo ile tamamladım. sabah ve akşam birer fincan içtiğim phytolax çayının kesinlikle şişkinliği aldığını gördüm herkese tavsiye ederim. Bu arada beşi bi yerde dediğiniz çay nedir arkadaşlar? merak ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?