Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

slm kızlar valla hepiniz süpersiniz

benim menüm
sabah çavdar ekmeği ile yağsız tost

öğlen dışardaydım liğt kola ve malesef hamburger

akşam 1 dlim ekmek ıspanak
1 dilim sütlü tatlı
o kadar
malesef yürüyüşlere çıkamıyorum oda dizimdeki ağrıdan geçsin başlıycam gene

3 lt de su içtim
işte böyle

a e olun kızlar

Kızlar menümü yazmaya geldim..

6 2 dilim ekmek, 1,5 kk peynir, yeşilçay
12:30 : Çok az sebze çorbası, susuz 1 tabak taze fasulye, 4 kaşık kereviz salatası (sanırım bu mayonezliydi)

17 150 gram yoğurt
20 4 kaşık taze fasulye
21:30 : 2 lokma simit yedim az önce, akşam yemeğini geç yememe rağmen açlıktan kıvranıyorum şu an =))

Ama yatağa aç girince ertesi gün çok mutlu uyanıyorum hehehehe

Neyse takımcım, iyi geceler diliyor herkesi öpüyorum. Yarın görüşürüzzzzz

ben de artık menümü yazayım:
sabah: 1 yumurta, 1 dilim kepek ekmeği, 1 kk peynir, 2 zeytin, şekersiz çay
ara: bir elma
öğle: bir kase çorba, 4 kaşık bulgur pilavı, bir porsiyon tavuklu sebze yemeği
ara: 2 incir, 3 ceviz
akşam: yarım kase çorba, bir porsiyon hamsi buğulama (son derece yağsız), bol yeşillik
gece: şekersiz sütlü nescafe

kendimi pek suçlu hissetmiyorum ama hiç açlık da hissetmedim, sanırım porsiyonlarımı azaltmam lazım özellikle akşamları.

bu arada akşam gidip sporumu yaptım, 1 saat abdominal ve gluteus seanslarına katıldım; kalça ve göbek çalıştırdım :) sonrasında da biraz kardiyo ile tamamladım. sabah ve akşam birer fincan içtiğim phytolax çayının kesinlikle şişkinliği aldığını gördüm herkese tavsiye ederim. Bu arada beşi bi yerde dediğiniz çay nedir arkadaşlar? merak ediyorum :)

merhaba arkadaşım,
menün gayet iyi ama ne yazık ki hamburgerler bizim düşmanımız bir tanesi bile 600 kalori olabiliyor içeriğine göre. dışarı çıktığım zaman en çok tercih ettiğim yiyecek tavuk ızgaradır yada ızgara köfte yanında yoğurt, yada çorba ideal. hemen heryerde bulmak da mümkün

Güzel yürüyüşten eve gelince hazır ısınmışken şöyle bikaç yer hareketi yaparsan emin ol kalça basen göbek üçlüsüne çok faydası olacaktır.

Maalesef shellycim işe gidiyorum çünkü yürüyerek :) Akşamları da eve geç geliyorum. Ama haftasonları pilates yapıyorum.

saol cnm sizler böle dedikçe daha çok gaza geliyom az önce 1 saat tempolu yürüyüş yaptım yatmadan da düşünüyorum inş işe yarar

aa tabiki işe yarar ama çok yorma kendini birden sıkı olarak başladın bari bol bol sebze meyve ye vücud dirençten düşmesin

ares cim bugün valla inanamıyorum kendime yaaa o kadar iştahım açıkki anlatamam neden anlamadım her an bişey yemek istiyorum akşama kadar yemekten bahsettim bugün
regl dönemi geliyor ondan olabilir diye düşünüyorum kek hiç olmamış diyorsun ama ben ne kadar büyük bir azim gösterdim 2. dilimi yememek için bir bilsen tebrik ederdin beni

ares gülme komşuna hgelir başına benim kekime laf ediyodun bide oh maşallah ama yinede büyük bir direnç gösterdiğini biliyorum arkadaşım e tabi hem anneni kıramazsın neyse şimdilik böyle devam et tabi abartmadan yurda dönünce seninle beraber 5 gün diyetini yapacaz unutma bu arada ne zaman döneceksin ?

selam banucum bence listen güzel hamburgersiz daha güzel olurdu tabi

iyi geceler ebrehecim bizde seni öpüyoruzzz canım listen fena değil afiyet olsun yarasın ama kilo olarak değil sağlık olarak yarasın

Ben kaşık hesabı yiyemiyorum ama işte porsiyon hesabı oluyo benimki :)
yeni başladın shelly cim zamanla alışacaksın çok gelmeye başlıycak porsiyonlar

evet shellcim ben söyleyecektim sen yazmışsın yediklerin hiç ağır değil ama miktarlarını azaltman gerekiyor tavuklu sebze yemeği 1 porsiyon değilde 4 kaşık olabilirdi

shelly cim listen biraz fazla gibi diyordum ama maşallah sporla dengelemişsin süper beşi bi yerde denilen çay hani aktarlarda satılıyorduya zayıflama çayı 5 paket oluyordu tutam tutam karıştırarak demliyorduk işte şimdi arkadaşlar tembellik edip hazır poşet beşi bi yerde alıyorlar sallama çay gibi

evet kimseyi eleştirecek yüzüm yok ama sessiz de kalmak istemiyorum listelere.bu pazartesi dönüyorum inşallah takyoncum yurduma.tabiki unutmadım gider gitmez başlıyoruz 5 gün diyetine.zaten 5 gün yurtta kalıp bayram tatili için eve döncem tekrar:)
bi de unutmadan benben den hiç ses yok acaba nerelerde haber vermişmiydi?ferihanın haberi var mıki?
banucum geçmiş olsun tez zamanda dizlerin açılır inşallah.kola ve hamburgersiz olsaymış liste güzel.
masalcım hoşgeldin iyiyiz sağolasın hareketliyiz bu aralar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…