- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #29.401
canım öğün atlamıyorum aslında ama vücut tepki veriyo sanırım ama haklı :)
tamam canım dikkat ederim, teşekkür ederim
tavada yağla pişmiş yumurtanın kalorisi yüksek oluyor canım eğer yiyebilirsen haşlama ye yiyemiyorsan bırak bence
ben sadece haftasonları yiyorum canım haşlanmış olarak
sık sık yemesen iyi olur sanki yumurtanın sarısında yağ oranı biraz yüksek çünkü
tavada yağla pişmiş yumurtanın kalorisi yüksek oluyor canım eğer yiyebilirsen haşlama ye yiyemiyorsan bırak bence
tamam kızlar bırakayım o zaman, haşlama yiyemiyorum ya, küçüklüğümden beri sevmem çünkü
amonracım sen de benim gibi sabahları k-flakes yiyosun, şu anda hatırlamıyorum sen mi söylemiştin ama ben yine de söyleyeyim, ben kaseye birazcık da tarçın koyuyorum, tadı falan daha güzel oluyor :)
evet canım bi tarçın bi sarımsaklı yoğurt en berbat şeyleri bile güzelleştiriyo benim diyet listemde :13:
illa omlet yemek istiyosan mikrodalgada iyice çırptıktan sonra sıfır yağla pişirebilirsin canım
amonracım herkes bişiler söylüyor ama şu konuda haklı, yüksek kolesterole de ihtiyacı var vücudun, benim kötü kolesterolum bi ara çok düşüktü, doktor bana etli ve yağlı yiyecekler yememi, vücudun ona da ihtiyacı olduğunu söylemişti
meyve konusunda haklı olabilir bide, ben kendimi bildim bileli meyveyi çok yerim ama hiç zayıflamama yardımcı olduğunu görmedim, özellikle bazı meyveler beni daha da acıktırır.
evet canım haklısın :)
tavsiyen sağol canım ama uğraşamam onunla, çok mu tembelim ne :)
anaa tembelini gördüm de yumurtayı çırpıp tabağa döküp mikrodalgaya atmaya üşenecek kadarını ilk kez
ben de incire bayılırım şöyle bol cevizli, hmmm yeme de yanında yat :)
evet canım mesala incir üzüm ve muz bunlardan kesinlikle uzak durmalıyız
doktor bi arkadaşım bunlar şeker bombası sakın yeme diye tembihlemişti zamanında
ben de muzun kokusuyla bile mutlu olmaya hazır bi insanım çok sevmeme rağmen uzun zamandır muz yemiyorum
ben de incire bayılırım şöyle bol cevizli, hmmm yeme de yanında yat :)
bence sen yeme kuzum yanında yat boşver
onlar cıss kötü
yemiyorum canım merak etme :)
neyse ben yavaş yavaş yemeğe çıkıyorum kızlar, hepinize şimdiden afiyet olsun, ben akşam gelir yediklerimi falan yazarım, öğleden sonra bir daha giremicem, herkes kendisine iyi baksın :)
ferihan gördüm seni nerelrdesin sen ekürini yalnız bırakıyosun buralarda:2:
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben iyiyim yalnız uykuya doyamıyorum bir türlü sabah bir dilim tam buğday ekmeği yedim az öncede bir fincan sade nescafe gün içinde yemek için yanımda bişey getirmedim . bakalım ne canım isterse abartmadan alırım artık .
dün bir diyet gördüm simit diyeti diye şok bir diyet 7 gün uygulanıyor haftada 4 ile 6 arası kilo verdiriyormuş bir şok diyetle kendime gelsemmi acaba diye düşünüyorum hem yapmasıda çokkolay sabahları yarım simit öğlen tam simit yeniyor yanında yeşillik salata akşamlarıda protein ağırlıklı besleniliyor denemekte fayda vardır diye düşünüyorum bayramdan önce bir hafta yaparım mesela önümüzdeki hafta gibi bakalım işe yarayacakmı . amonracım biz eküriydik sence nasıl bu diyet işe yararmı acaba .
hepinizi öpüyorum arkadaşlar geçmişe bakayım biraz malum yetişemiyorum sizlere çok sayfa var okuyup geri dönerim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?