Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

afedersin amonracım eskisi gibi çok sık giremiyorum malesef ama elimden geldiğince gelmeye çabalayacağım hele şu diyet sistemini oturtsaydım iyi olacaktı kilo alıyorum .

gelmezsen kilo alırsın işte böyle tombik köşe minderi olursun
ihmal etme burayı aradığın motivasyon burda canım

canımm ben de bugün tam simit yemiştim. üzülüyordum. benimde 10 gün hastaneye gitmem lazım acaba denesemmi.

şok diyetleri ben de sevmiyorum ama dışarıda olunca malum işler karışıyor. hastaneye gidince elimde pet şişe oluyor. sonra tırım tırım hastanede wc arıyorum.

şok diyetleri ben de sevmiyorum ama dışarıda olunca malum işler karışıyor. hastaneye gidince elimde pet şişe oluyor. sonra tırım tırım hastanede wc arıyorum.

yazık sana ne diyeyim arkadaşlar

kendim etim kendim buldum
kendim etim kendim buldum
gül gibi sararıp soldum eyvah eyvah

gelmezsen kilo alırsın işte böyle tombik köşe minderi olursun
ihmal etme burayı aradığın motivasyon burda canım

haklısın amonracım köşe minderi oldum ama emin ol elimde olsa koşa koşa gelirim sık sık ah şu işler önceden ne kadar rahattım şimdi bastırdı yoğunluk gelemiyorum . fırsat bulduğum anda burada alıyorum soluğu ama . şok diyetlere alışık benim bünyem en azından bayram öncesi bir hafta denesem diyorum bu diyettede protein var sadece simit biraz kalorili nasıl kilo verdirdiğini hiç anlamadım ama denemeklede diyet moduna girerim diye düşünüyorum pazartesi bir aksilik çıkmazsa deneyeceğim bu hafta az miktarda yemekle devam edeyim diyorum .

senanazcım hazır dışarıdayken dene istersen diyeceğim ama sonuçta şok diyet yapabilirmisin bilemiyorum bir araştır istersen diyet listelerinde var simit diyeti eğer verdiriyorsa yazdığı gibi kilo çok güzel olur .

ahhh desirebelcim keşke dediğin gibi 3 ana öğün 3 ara öğün yapabilsem ama benim yeme stilime hiç uygun değil o yani şok diyette sadece bir hafta yapıcam başka yok sonra normal karbonhidrat diyetime dönerim diyorum zaten kurban bayramı geliyor bol protein yenir herhalde :))

3 ana 3 ara öğün gerçekten zor oluyor. Hele ki çalışıyorsan. Neyse canım sağlığına dikkat et ne diyeti yapacaksan dikkatli ye iç. Güçten düşme.

deneyeceğim ferihanncığım.bayrama kadar bakalım nasıl olcak.

eswcim saat 11 meyve için bile geç bir saat canım 10 dan sonra mümkün oldukça bişey yememeye çalışırsan faydası olur ve sen 2 porsiyon meyve yemişsin canım 1 elma tek porsiyondur 2 mandalina tek porsiyondur yarım elma ve bir mandalina yeseydin dengelerdi . olucak yavaş yavaş . aman allahım matematik hesabı yapmışım sanki

dene bakalım canım bende bayrama bir hafta kala yapayımki bu diyeti aldığım bir kaç kiloyu vermiş olayım

ben buradayım ama hala geçmişi okumakla uğraşıyorum maşallah

oku bakalım arkadaşım ben de bu arada yarım elma yedim. aralarda meyve yesem olur mu ferihann

Selamlar kızlar, öğle yemeğinde 6 kaşık brokoli haşlama (az zeytinyağlı) ve kereviz + yoğurtlu semizotu yedim. Az önce de çeyrek bardak süt ile nescafe yaptım şekersiz. Araöğünümde yoğurt yicem 150 gram.

Bugün yoğunum muhabbetinize dahil olamadım

Ne diyeti bu arkadaşlar

canım benim yaptığım diyetimi soruyorsun . simit diyeti 7 günlük bir şok diyet sabah yarım simit şekersiz çay kahve meyvesuyu vs . öğlen 1 simit salata akşam protein ağırlıklı bir çeşit yemek ve salata sadece 7 gün yapılıyor ve 4 ile 6 kilo arası verdiriryor . ben haftaya yapıcam inşallah birkaç kilo aldım onları vermek için deneyeceğim .

kızlar merhaba;

bugün hiç giremedim nete
bari yediklerimi yazıyım

sabah;
2 dilim light tost ekmeği ve beyaz peynirle yapılmış bir tost

arada 1 kase tarçınlı yoğurt

öğle:1 kepçe kadar ıspanak biraz yoğurt,1 dilim ekmek

arada 3 tane mandalina 1 fincan yeşil çay

akşamada 3 yumurtalı ıspanaklı yumurta yicem

gecede bi fincan yeşil çayın ile 2 tane mevye yiyeceğim inşalllah kızlar
öpüldünüz

yarın görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…