- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #29.421
afedersin amonracım eskisi gibi çok sık giremiyorum malesef ama elimden geldiğince gelmeye çabalayacağım hele şu diyet sistemini oturtsaydım iyi olacaktı kilo alıyorum .
canımm ben de bugün tam simit yemiştim. üzülüyordum. benimde 10 gün hastaneye gitmem lazım acaba denesemmi.merhaba arkadaşlar nasılsınız ben iyiyim yalnız uykuya doyamıyorum bir türlü sabah bir dilim tam buğday ekmeği yedim az öncede bir fincan sade nescafe gün içinde yemek için yanımda bişey getirmedim . bakalım ne canım isterse abartmadan alırım artık .
dün bir diyet gördüm simit diyeti diye şok bir diyet 7 gün uygulanıyor haftada 4 ile 6 arası kilo verdiriyormuş bir şok diyetle kendime gelsemmi acaba diye düşünüyorum hem yapmasıda çokkolay sabahları yarım simit öğlen tam simit yeniyor yanında yeşillik salata akşamlarıda protein ağırlıklı besleniliyor denemekte fayda vardır diye düşünüyorum bayramdan önce bir hafta yaparım mesela önümüzdeki hafta gibi bakalım işe yarayacakmı . amonracım biz eküriydik sence nasıl bu diyet işe yararmı acaba .
hepinizi öpüyorum arkadaşlar geçmişe bakayım biraz malum yetişemiyorum sizlere çok sayfa var okuyup geri dönerim .
canım şok diyetler insanı yoruyo ben sevmiyorum
en başından bıktırıyo beni
benim yöntemim bana göre iyi
şok diyetler bütün enerjini almasın hasta olma sonra
protein ağırlıklı beslenmeye çalışsan
süt yoğurt sebze bunlar enerjinden de bişey çalmaz en azından
şok diyetleri ben de sevmiyorum ama dışarıda olunca malum işler karışıyor. hastaneye gidince elimde pet şişe oluyor. sonra tırım tırım hastanede wc arıyorum.
gelmezsen kilo alırsın işte böyle tombik köşe minderi olursun
ihmal etme burayı aradığın motivasyon burda canım
ahhh desirebelcim keşke dediğin gibi 3 ana öğün 3 ara öğün yapabilsem ama benim yeme stilime hiç uygun değil o yani şok diyette sadece bir hafta yapıcam başka yok sonra normal karbonhidrat diyetime dönerim diyorum zaten kurban bayramı geliyor bol protein yenir herhalde :))
senanazcım hazır dışarıdayken dene istersen diyeceğim ama sonuçta şok diyet yapabilirmisin bilemiyorum bir araştır istersen diyet listelerinde var simit diyeti eğer verdiriyorsa yazdığı gibi kilo çok güzel olur .
herkese günaydın :)
herkesin günü güzel geçer umarım..
sabah kahvaltısı olarak yine 1 kase nesfitimi yedim, şimdi de yeşil çayımı içiyorum :)
bide dün akşam evdeki otları demleyerek 5i 1 yerde yaptım kendime ama meyveyle beraber içebildim, saat 11 falandı, iki mandalina bir elma yemişim, iyi yapmış mıyım
neredesiniz kızlarrrrrrrrrr
dene bakalım canım bende bayrama bir hafta kala yapayımki bu diyeti aldığım bir kaç kiloyu vermiş olayım
ben buradayım ama hala geçmişi okumakla uğraşıyorum maşallah
oku bakalım arkadaşım ben de bu arada yarım elma yedim. aralarda meyve yesem olur mu ferihann
Ne diyeti bu arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?