- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #29.361
evet kimseyi eleştirecek yüzüm yok ama sessiz de kalmak istemiyorum listelere.bu pazartesi dönüyorum inşallah takyoncum yurduma.tabiki unutmadım gider gitmez başlıyoruz 5 gün diyetine.zaten 5 gün yurtta kalıp bayram tatili için eve döncem tekrar:)
bi de unutmadan benben den hiç ses yok acaba nerelerde haber vermişmiydi?ferihanın haberi var mıki?
banucum geçmiş olsun tez zamanda dizlerin açılır inşallah.kola ve hamburgersiz olsaymış liste güzel.
masalcım hoşgeldin iyiyiz sağolasın hareketliyiz bu aralar:)
kızlar yatmadan bi bakayım dedim
akşam yemeği yemedim bu akşam meyveyle geçiştirdim
kendimi aşıyorum takım sayesinde
hiçbişey yememekten iyidir bence meyve yemişsin en azından güzel.
neyse arkadaşlar geç oldu bende gidiyorum uykum geldi hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin
geçmiş olsun canım inşaallah oğlunun kötü bir şeyi yoktur.
sağol adigenisse. bu hafta ışın tedavimiz var 10 gün devam edecek. kemoterapimiz bitti. oğlumda yaklaşık 7 ay önce boynunda bir kitle vardı. onu aldırdık.lenfoma diye bir hastalık çıktı. çok zor bir dönem geçirdik. Allahtan eşim ve ben sağlıkçı olduğumuz için erken teşhis edildi. geçen çektirdiğimiz tomografi çok şükür temiz çıktı. bir de hayırlısıyla ışın tedavimiz bitse artık bir ohh çekeceğiz. çok şükür Allahıma herşey yolunda gidiyor.
çok geçmiş olsun ben bilmiyodum
tahmin edebiliyorum ne zor olduğunu
inşallah oh dediğiniz günler gelir ailecek
inşallah arkadaşım dualarınızı eksik etmeyin. bu arada hastane dönüşü bayağı bir yol yürüdüm.küçük oğlumu kreşten aldım daha sonra onu parka götürdüm. peşinden koş koş koooşşşeve geldim kızımı emzirdim bolcaaaaaaa sonra uyuya kalmışım uyandım .akşamyemeği yemedim. şimdi elimde koca bir bardak süt onu içiyorum. sabah hastane işimiz var . tekrar uyuyayım.inşallah yarın görüşürüz. hepinizi öpüyorum
slm baynalr bende buraya takılmcam insallah artık aranıza alırısnız demi
Günaydın 5.takımın azimli bayanları :)
Bugün de neşemiz bol, moralimiz yüksek olsun inşallahhhh..
Dün 300 gram vermişim hemen çizelgemi güncelledim :))) Ama bu sabah yürüyüş yapamadım, annemle hastaneye geldim, ordan da babamdan arabayı aldım sıfır yürüyüş yani anlayacağınızAkşam da bir arkadaşımla buluşucam, artık eve gidince pilates filan yaparım.
günaydınnnnnnnnnn arkadaşlar sabah kahvaltım 1 yumurta 2 dilim kepek ekmegi 1br çay çok az peynir biraz fazlamı olmuş ne tartıda kendimi 59 görünce az fazla kaçırdım heralde arkadaşlar size bişey sormak istiyorum 4 gümde 62 den 59 a düşmem zor demiştim sizlerde vücutun su atmış su takviyesi yapmamı söylediniz dün baya bir su içtim ama bu gün yine 59 çıktım bu vucut suyu ne zaman düzelir yani gerçek kilomu öğrenmek i:26:çin
atçeken günaydın, ekmek 1 dilim olabilirmiş tabi büyüklüğünü bilmiyorum :)
az az yiyip sık sık yemekte fayda var çünkü
1-2 günde toparlarsın bence ama inşallah gerçek kilon 59 çıkar sonunda :)
küçükse sorun olmaz bence, zaten kahvaltı sağlam yapılması gereken bir öğün ama en güzeli az az yemek, o zaman çok iyi kilo veriliyorsanada günaydın esw evet canım haklısın 1 dilim olabilirmiş ama dilimler çok küçüktü nese öğlen akşam zaten ekmeksiz yerim inş yakarım cnm inş dedin gibi gerçek kilom 59 çıkar hedefime 4 kilo kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?