- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #294.221
Ya Fensim biliyorum çocuk olunca öyle ölürsün diyorlar bana da ama uzaktan bakınca şunları diyesim geliyor bırak düşsün geri kalkmayı öğrensin neyi yapıp neyi yapmamasini öğrenmeli hayatında daima sen olamazsın ...Ben bayağı bir gerilerden geliyorum kızlar. Mesajlara baka baka anca bitiririm. 280 küsür
Kusura bakmayın menü falan paylaşamıyorum çünkü kızın oryantasyonu beni altüst etti. Ufaklıkla birlikte perişanlardayız. Hiçbirşey yapmasam da okuldaki o bekleyiş, Mert’in peşinde koşuşturma beni pert ediyor. Ev topla, yemek hazırla, okul kırtasiye işleri, okul toplantıları, yeğenlerimin doğum günü var cumartesi de. Havalar bozmadan açık havada kutlayalım dedik ama bir yağmur yağıyor burda anlatamam. Hafta sonuna kadar sürmez umarım.
Bir de üniversite kaydımla uğraştım, enteresan işler başıma gelmeyi çok sever. Neyse detaya girmeyeceğim ama fazla uğraşmadan hallettim onu da.
Haftasonunu da atlatırsam artık rahat ederim diye düşünüyorum. Umarım. Okulun normal saatleri başlayınca ne yapacağım bilmiyorum ya, şimdi sürekli gözüm üzerinde ama bende onunla okula gidemeyeceğime göre. Bilemiyorum, offff. Kuduruk benim kız, erkek gibi valla. Bugün kaydıraktan düşüyordu az kaldı. Yukardan biri kayarken sen aşağıdan tırman ortada çarpıştılar.Ben şok. Delirdi iyice, yapmaz dediğim şeyleri yapıyor. Şimdi 1. Sınıflar var sadece, üst sınıflar da gelecek aman ya Rabbi!!!!! Hiç düşünmek istemiyorum. Allah bütün çocuklarımızı koruyup kollasın.
Ay ne yazdım ne yazdım.
Tmm kaptanım son karar seninTamamdır Didos :)
Ciklatim ayırayım o zaman ama 2 hafta sonra izinde değilmişsin gibi hemen gel burada bildirimlere devam et. Kısa sürede toparlarsın alsan da :)
Kolay gelsin canım
Veee parkbyull listelere geri dönüyorduuuu
Bilmemmorordek ben bu e kampüse giriyorum dersleri göremiyorum neden ?
Tebrik ederim canımGunaydinlar.
58.7/58 4/0.3/%0.51 cok erken tartildim. Oglumu krese birakip geldikten sonra tekrar tartilacaktim. Unutmusum. Belki biraz daha dusuk cikardi.
parkbyull ve @karabiber01 tebrik ederim sizleri.
Hedefcim tebrik ederim %2.03 yapıyor yüzdenKilom 67,6
Bildirimimi yapıp kaçayım yine gelirim.
Olsun ciklatım, tebrik ederim yine de :)Yine hedefe ulaşamayan bir ben
Kaptaniçem süpersinevet ben geldim diyetsyenden
geçen hafta
77,5/76,3/1,2/%1,55
ördeğim giden 1,2 kg da yağdan gitmşiş
diyetisyen çok beğendi kaçamaklara rağmen (ekmek yerine bulgur pilavı yemiştim) çok iyi bu hafta o kaçamakları yapma dedi bakalım ne çıkacak
Kaptanım geç geldim bıraz kılom 62.3 :)))Bildirim zamanı:
gonulll
@beyazinci - Pazartesi gününden beri takıma yazmamışsın
rint - Sen de salı gününden beri
Umuyorum bildirimleriniz güzeldir.
Bu devamsızlığınızı ne yapacagız peki?
Olsun ciklatimm en azından kilo vermişsin..Yine hedefe ulaşamayan bir ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?