Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mevsim geçişi de olabilir karabiber.
Benim de pek düzenliydi bir süredir. Bu ay gecikti ama oldum sonra.

İlk kez böyle ayrı kalacağınız için normal bence hissin Fancycim ama sonuçta birey olmak için en önemli adımları bu. Düşer, kalkar ama kendisi nasıl hareket edeceğini öğrenir.

Ben bugün hiç kilo bildirimi yapmayayım ah neden böyleyim yaa irademe sahip olamıyorum motivasyon yok... hep kaçamaklı geçti haftam doğal olarak artılardayım

Pamukcum ben de çok yaşıyorum. Keyfe düşkünlük bence nedeni. Kendi adıma çözümü sporda buldum.

Tebrik ederim canım
Olsun, bence gayet güzel bir eksi
Daha eksi varsa da haftaya kalır

Hedefcim tebrik ederim %2.03 yapıyor yüzden

Ayy cidden mi ördeğim.
Ben geçen hafta kaç kiloydum hatırlamıyordum. Bu haftada ne yalan söyleyeyim takmadım, kaçamaklar da yaptım ama sporu bırakmadım.
Sanırım takmayınca gitmiş.
Normalde ben bayan stres olduğum için zor oluyor herşeyim.

Yağdan gitmesi çok önemli işte. Harika olmuş kaptanım.

Geçen hafta 69 bildirmiştin hedefcim
Demek ki kafaya takmayınca iyi gidiyor :)
Sen takmamaya devam et :))

Geçen hafta 69 bildirmiştin hedefcim
Demek ki kafaya takmayınca iyi gidiyor :)
Sen takmamaya devam et :))

Aynen ya, bu sıralarda uyku saatlerime takıntılı durumdayım. Günü uzatmaya çalışıyorum. O sırada kiloyu takmamıştım.
Ben böyle takmamaya devam ediyorum o zaman.
En kötü son bir detoks vs yapar mezun olurum. Baktım böyle sıkıntı yaşamıyorum bir 10 kilo daha devam ederim :)

inciitanesi rint sizler kaldınız
Saat 14:30 oldu farkında mısınız?
Eskiden biz 11 kaldikmi çok kiziyorlardi şimdi en son saat kaça kadar bildirmek gerekiyor

morordek özür dilerim ördeğim normalde hiç bu saate kalmazdım da çok yoğun geçiyor bu ara işler, inan hiç fırsatım olmuyır ama haklısın devamsızlık kaçamak ihtimalini arttırıyor pek dikkat edemedim bu hafta öğlen yemeğinden sonra kaçamaklarım oldu maalesef vicdan azabı çekip akşamı hafif kapattım genelde ama maalesef +200geldi 55,6 spora da başlayamadan bir türlü takımı kötü etkilemek istemiyorum bu hafta dikkat edip mezun olucam inşallah

Öğlen yemeği akşam yemeği arası kaçamak yapmamak için tavsiyesi olan var mu ?
İş yerinde öğle yemeği pek iyi çıkmıyor ondan birşeyler atıştırmak istiyor sürekli canım

Bu hafta hiç menü yazmadın ve sonucun böyle olması çok olağan
Artık mezun edelim seni incicim ha gayret hadi son dönemeç bu
Kaptanım oğlan hasta geceyi ayakta, sabahı birlikte okulda geçirdik. ancak girebildim. 57,7'yim geçen haftaya göre 100 gr az ama hala aldığımı veremedim.
morordek
Geçmiş olsun rintcim oğluna.
Neyse eksi gelmişsin en azından

Öğlen yemeği akşam yemeği arası kaçamak yapmamak için tavsiyesi olan var mu ?
İş yerinde öğle yemeği pek iyi çıkmıyor ondan birşeyler atıştırmak istiyor sürekli canım

Ayran ve nane beyaz inci.
Ayran genel tavsiyem ama nane de şu sıralarda atıştırma isteğimin önüne geçiyor gibi.

Olsun ciklatım, tebrik ederim yine de :)

Kaptaniçem süpersin
Bu diyetisyen sana iyi geldi sanırım :)
aynen canım benimde hoşuma gitti bu hafta seyahat var inşallah bozmaz beni fazla bu seyahat
Eskiden biz 11 kaldikmi çok kiziyorlardi şimdi en son saat kaça kadar bildirmek gerekiyor
karabiberim ben de bu konuda çok hassasım geçen hafta cuma sabah tartılmadan öğleyin diyetisyen tartısı ile başlayınca öğleyin diyetisyen tartısını bekledim bu arada ikisi arasındaki fark 800 gr ama kahvaltı ve sular da var bir de kıyafetli ben hep diyetisyen tartısını söyleyeceğim için öğleyi bekledim

2 gündür menü de yazamadım kaptanım. Uzun kalamıyorum.
Böyle durumlarda girip hemen mazeretini yazarsan merakta kalmamış oluruz rintcim :) Yoksa bıraktınız falan sanıyorum ister istemez
Bu arada senin izin hakkın ayın 28'inde geliyor. O zamana kadar toparlayabilirsin umarım. Okullar da başlayacak belki düzene oturtursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…