Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kendine 0,5 lik yda 1 lt lik bi şişe edin canım
elinin altında bulunsun,gördükçe içersin

canım zaten damacana ve makinesi karşımda duruyor ama allah benim cezamı versin 1 damla bile içemiyorum. koskoca ramzan geldi geçtii susamak isteği bende olmuyor su içmekten tiksiniyorum yaa ne olcaksa benim bu halimm

3 ltreyi geçtimii
maşallahhh ne deyiyimkii

slm arkadaşlar bu günki menüm sabah 1 yumurta 2 dilim kepek ekmeği çok az peynir öğle yarım posiyon makarna yarm kase yoğurt arada bir elma 1 ssat tempolu yürüyüş akşam yemiycem cnm istemiyo saat 9 gibide mandalina yiycem nasıl arkadaşlar fazlamı kendimi suçlu hissediyom bugün ama makarnadan sonra 1 saat aralıksız yürüdüm bol su içtim birde rezene çayımı

iyi akşamlar arkadaşlar.akşam haşlanmış yağsız baget yanında bol salata. ferihannın dediği diyetteyim arkadaşlar

bence gayet güzel.

canım ya makarnayı kıymalı, peynirli, soslu yapmadıkça yağsız yedikçe ne gibi bir zararı olacak ki hem zaten yarım porsiyonmuş. akşama bi kase çorba bari içseydin. hiç suçluluk hissetme.

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar,

Ben de yeni girebildim foruma, geçmişi okudum ve yazacaklarımı ayrı ayrı mesaj halinde değil de toplu olarak yazıyorum, hem çok yer kaplamaz günün özeti gibi bülten gibi oldu

Amonra öğle menün gayet güzel. Ben de muzdaki kalori yüzünden hiçbir zaman almıyorum eve. Senede bir iki tane anca yerim.

Senanaz Allah oğluna acil şifalar versin en kısa zamanda sağlığına kavuştursun inşallah. Senanaz bence şok diyeti deneme. Biliyoruz ki sağlıklı değil.

Ebrehe tebrik ederim kilo vermişsin, ben de kilo vermeye başlarım inşallah.

Esw arkadaşım gece meyve seansı son derece faydalı ama yatmadan 2 saat önce yemiş olmak şartıyla bir de sanırım bir kerede tek tür meyve yemek lazımmış. Ben geçen sene kısa bir süre diyetisyene gitmiştim, bir seferde tek bir elma yada 2 mandalina tüketebilirsin demişti. Yani yarım elma yanında bir mandalina yeme demişti. Yoğurdu da yemeklerden mutlaka yarım saat sonra yemem gerektiğini söylüyodu.
Yumurta benim bildiğim iyice haşlanmış olursa kalorisi çok azalıyor. Ama yağsız omlet halinde durum nedir bilemiycem esw cim.

Atceken umarım kilon 59 dur. Eğer birkaç gün boyunca bu kiloda kaldıysan bu grçek kilon olmalı.

Benim eski diyetisyenim ara öğünlerde 2 tane kuru incir veriyodu bana ama.

Desirebel cim ben de senin gibi düşünüyodum, çalışan insan o kadar ara öğünü nasıl yapar diye. Sonra TV de bir beslenme uzmanının bir lafı beni kendime getirdi. Sabah evden çıkarken bir avuç fındık ve bir meyveyi yanına alamayacak kadar acizmisin gibi bişey dedi ben de evet dedim kendim için bu kadarını yapmam lazım ve hep yanıma meyvemi ve bir ara öğünde yiyecek kadar ceviz/ fındık ya da bademimi aldım.

Son düzenleme:
slm kızlar
uyanır uyanmaz 1 bardak yeşil çay,1 çay bardağı beşi bi yerde

kahvaltı:1 yumurta,beyaz peynir,1 dilim kepekli ekmek,yeşillik,salatalık,domates

ara: bitter çikolata
ardından suçumu bastırmak için hemen parktaki sopr aletlerine koştum.30 dk spor
ikindi:yaprak sarması,yoğurt ve 1 kase hoşaf

ara:4 ceviz ve yeşil çay

akşam:çok az sarma,yoğurt

günün sonunda 2 maden suyu,2 bardak yeşil çay ve 2 litre su içmiş oldum.başımda felaket bi ağrı var gidip hemen uyuycam.menüm yine çok abartılı ve kaçamak dolu biliyorum of of.kendinize iyi bakın

Evvet şimdi de menümü yazıyorum;
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim kepek ekmeği, domates, 1 kk peynir, 3 zeytin, şekersiz çay.

Ara (11:00) 2 küçük mandalina

Öğle (13:00) tost ekmeğine domatesli peynirli sandviç (yağsız), 3 zeytin, şekersiz çay

Ara17:00) 1 mandalina, 130 kalorilik sütlü tatlı (küçük pudinglerden)

Akşam: bir çay bardağı pirinçten yapılmış bol bahartlı sıfır yağlı pirinç lapası ve yarım kase yoğurt.

Gece kahve içebilirim az sütlü ama tabii ki şekersiz. şekersiz diye belirtmeye bile gerek yok aslında ya tabii ki şekersiz olacak demi.

Bu arada haftada 3 gün falan akşam yemeği niyetine pirinç lapası yemeyi düşünüyorum. tabii ki hiç yağ olmayacak, limon ve baharatlı. Hep blinen bir gerçek pirinç lapasının zayıflattığı. yanlışsam beni düzeltin arkadaşlar.

menüme yorum bekliyorum bi de

Son düzenleme:

canım bu sarma kaçamağı tek öğünle sınırlı kalsaymış keşke ama olsun bidaha olmaz.

benim menüm sabah k fleks ve light süt
öplen kabak havuç karnabahar sote yoğurtlu
ve 1 dilim cavdar ekmeği yanında soda
arada 1 mandalina
gün içinde 2 bardak 5 i 1 yerde çayı
akşam yemeği yine yok
ama bugün türk kahvesi çekti canım
şekersiz 1 fincan da türk kahvesi içtim

canın sağosun yarın daha da dikkat edersin üzme canını

Sanırım şu sütlü tatlı bozmuş olayı ama haftada 1 defa sütlü tatlı yenilebiliyo diye biliyorum. o şekilde kilo vermiştim çünkü önceden. ama şimdilik yemesem iyi olurdu.

çok kararında olmuş meün ama ben prinç konusunda
pek iyi şeyler düşümüyorum içinde şeker ve nişasta olduğundan dolayı
ve kan şekeri düzeyini birden yükseltip birden düşürdüğü için
kısa süreli tokluk verdiğini bunun yerine bulgurun daha sağlıklı olduğunu
okumuştum bi yerden

Sanırım şu sütlü tatlı bozmuş olayı ama haftada 1 defa sütlü tatlı yenilebiliyo diye biliyorum. o şekilde kilo vermiştim çünkü önceden. ama şimdilik yemesem iyi olurdu.

aslında olmasa dediğin gibi daha iyi olabilir ama ayda 1 kez falan da neden olmasın
o kadar da şımartalım kendimizi

aslında olmasa dediğin gibi daha iyi olabilir ama ayda 1 kez falan da neden olmasın
o kadar da şımartalım kendimizi

ya ben o kadar sıkıya gelemiyorum işte, haftada bir kez sütlü tatlı canım çekerse yerim yoksa kısa sürede bıkıyorum bu diyet işinden. aslında diyet demek de doğru deil işte sağlıklı beslenme alışkanlıkları diyelim :)

pirinç pilavı değil ama suda haşlanmış lapa, hem karbonhidrat ve nişastaya da vücudumuzun ihtiyacı var öyle değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…