Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yessssss. ben ölçleri tutuyordum ya yalan oldu gerçi ama olsun. herkes cumaya kadar ölçüp orasını burasını beni etiketleyip atıversin bakem

benide ekleyiver kaptanım.

Beni hemen yaz spora Şeyma’cım. En az spor yapan kişi olarak ilk atılan olmam biraz komik oldu ama olsun! Nerden başlasak kar! :)))))

yessssss. ben ölçleri tutuyordum ya yalan oldu gerçi ama olsun. herkes cumaya kadar ölçüp orasını burasını beni etiketleyip atıversin bakem

Hahahah Ferah hadi o işe de bi el atıver valla yapsan yapsan sen yaparsın. Ölçülerimizi bi alıver de görelim boyumuzun ölçüsünü şöööylee... :))) Az rezil olalım da aklımız başımıza gelsin. :)))) Hadi bakalım herkes ölçülerini yazaın. Ama Ferah’cım sen başlık versen iyi olur. Geçen sefer nasıl yapmıştık malum balık hafızalıyım sani iç bacak, alt bacak falan da yazmıştık...sırayla başlık versen çok iyi olur. Hepimiz düzenli şekilde yazalım ve takip edelim.

Kızlar menü oluştursak mı? hani diyetisyen değiliz tabii ki ama atıyorum bugün sebze günü, bugün şu kadar protein diye?
balpamuk böyle bir şey söylemişti önceden.

Grup kurup çok güzel dukan ekspress yapmıştık hatırlarsan. Ne güzel olmuştu baya da motive ediciydi. Yine isteyenlerle ekspress yapabiliriz ?

Saol canım sende bir döndün pir döndün anacim. hadi bakalım gazan mübarek olsun...

Amin diyeyim. Valla takım düşerse bende düşüyorum. Ne olur düşmeyin ne oluuurrr.... Herkes tutaun bir ucundan da şu grubu ayağa kaldıralım. Ben sizi motive ediyorum ki siz de beni motive edin :))))) yoksa halimiz harap...

Ben yürüyüş bile yapmıyorum ama en kısa zamanda ona da başlayacağım. Kızım okula başlamadı daha...Muhtemelen 1 Ekim’de başlayacak. Benim de yürüyüşler başlayacak...
Yarın ne olacağımız belli değil sonra degil hemen politikasını uygulamalisin cnm
Fensim hep yarın diyorsun farkında mısın

Hadi yedin keşke yemeseydin de şu az spor az dengeleyecek yanın yok

Yarın ne olacağımız belli değil sonra degil hemen politikasını uygulamalisin cnm

Fensim hep yarın diyorsun farkında mısın

Hadi yedin keşke yemeseydin de şu az spor az dengeleyecek yanın yok
Ahhh ahhh daha nelerin farkındayım çiklatımda içimden gelmedi bir türlü. İstiyorum ama başlayamıyorum modundayum yani ama artık yumurta kapıya çok fena dayandı. Mutsuzum yine. Sebebi de kendimim. Mutlu ve sağlıklı olmak için, kendim için yapacağım.

Yarın atarım detayları o zaman Esracım. Ders çalışayym dedim fırsattan istifade ama çok uykum geldi yatıyorum artık.

Ben tartiya bi çıktım şok oldum 1 haftada bu kadar almış olamam heralde bugün 12 saat yol geldim bide tok karna olduğum sayilirsa 1.5 kilo buna saysak 2 kilo almışım

Slmmmmm iyi geceler 5. Takımın çıtır hatunları
Nolmus size yahuuu bi dökülmussunuz benden sonra arada girip okudum ama bi turlu yazmaya frsat olmadi smdi kizimi sallarken uzun uzun okudum morordek kaptanimi cok uzmussunuz bende uzuldum gercekten bole olmasina ama son msjlara bakilirsa toparlanilmaya baslanmis sanirim cok az kaldi bende araniza donucem insallah kilom iyi durumda +1 kilodayim ama koruyorum biraz uzun yazicam burdan sonra naptigimi anlaticam sizleree

Ruhumu nefsimi biraz serbest braktim herseyden yedim hic pisman degilim hala yiyorum ama 1 gun cok kacirdiysam ertesi gun dikkat edip kilomu koruyorum tabiki odem oluyo bi asagi bi yukari ibre oynuyo surekli ben izne ayrilmadan once son zamnlarda aclık otu hergun iciyodum biliyosunuz diyeti brakinca 3 4 gun tuvalete cikamadim sonra yavs yavs kuru kayisiyla fln brazda olsa düzene sokmayi basardim bidaha musil tarzi bitki cayi icmicem töbeee bünyem alisti cok korktum bagrsaklarim bozuldu sandim ama ole degilmis sükür ki.. son zamanlarda cocuklar hastaliklar okul ve okul alisverisi derken baya bi yogun zamanlar gecirdim hala daha öle 2 haftaya insallah araniza dönucem kilo almadan tabikide sizleri cok seviyorum motivasyonunuzu dusurucek herseyden uzaklasin diyete ve spora tam gaz devam birbirize destek olduktan sonra herseyin ustesinden gelirsiniz biz bir takımız unutmayın arada ugrarim yine gorusmek uzere..

Katiliyorum canim. Cogumuz aman simdi bozdum bunu yedim ama burda birakayim kacamak isini demektense, bozuldu zaten diyip yiyoruz.
Haklisin canim. Kucuk yemeyince ben yiyiverdim iste. Hep bu yuzden almadik mi kilolari.
Grup kurup çok güzel dukan ekspress yapmıştık hatırlarsan. Ne güzel olmuştu baya da motive ediciydi. Yine isteyenlerle ekspress yapabiliriz ?
Grup gercekten cok etkili. Daha bi sorumlu hissediyo insan kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…