Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ekran görüntüsü alıp eklemeyi dene. Boyutu düşecektir Sibelcim.

Huni kardeşim benim

He hee evet
Oh afiyet olsun cok güzel gorunuyor

Amaninnn yağmur mu dedin? Biz hafta sonu denize girdik burada..
Yazın ortasında olmamıstı kızım yeni yeni isilik olmaya başladı.
Bu arada memnun musun online eğitimden?

Son düzenleme:
Ekran görüntüsü alıp eklemeyi dene. Boyutu düşecektir Sibelcim.

Huni kardeşim benim
Evet ekran görüntüsü ile oluyor canım ama uygulamadan hiç bir şekilde olmuyor tıklıyorum açılmıyor bile.Bir ara yetkililere mesaj attım ama dönüş olmadı..

Beni ekle kaptanimm spor grubuna

Owww parkycim çok azimli gördüm seni. Aç gezmişsin resmen. Gece erimişsindir. :)))

Eki Görüntüle 2192215 bu da benim kahvaltim. Tek eksik biraz kasar peynir biraz da yesil zeytin vardi. Ceyrek dilim ekmekle yedim.

Kahvaltın gayet iyi zaten gün içind kahvaltıdan birşey kalmıyor. Önemli olan akşam zaten biliyorsun. Akşam nefsimize hakim olabilirsek bu işi çözüyoruz da kriz akşam geliyot işte mesele o zaten! :)))

Kahvaltı hazırlıyorum foto atarım. Herkes atsın yemeğini kızlar. Hem birbirimize fikir de olur.

Ya ben bugün mutfaktan çıkamadım. Sabahtan yemek işini halledeyim deyip yemek yaptım. Onun için yaptığım yulaf lapası donmuş, buz gibi olmuştu. Görüntüsünü atmadığım iyi oldu bence.

Tabi aktif olunmayınca yeni üyeler de bize gelmiyor kaptanım ama hepimizin gerekli mesajı aldığını düşünüyorum.

Ben menüleri incelerken karnım acıkıyor diye biraz yüzeysel bakıp geçiyordum ama artık okuyabilirim, tabi yorum da yaparım.

Ayy, inşallah bir şey yoktur Özlemcim.

Bana spor yapan yok gibi geliyor :))) Var mı ki ?

Ben yapıyorum pamuğum.
Haftada 3-4 gün eliptik yapıyorum. 1 saat oluyor her seferinde.
Dışarıda bisiklete çok biniyorum. Haftada 8-10 saat oluyordur herhalde.
Bugün de umarım koşmaya başlayacağız.

Yarışa da tabi ki varım.

Şahnur’cum ben bir anda ne yapabilirim diye atağa geçip coştum öyle. Hiç düşünmedim bile mezun olan var mı giden var mı diye... ama neyse yine bir aksiyon oldu ve sanki herkes bir uyandı gibi hissediyorum şu an :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…