Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

özlem sen çok az yiyorsun aç degilmisin uyuyabilcek misin. benim hortum fena açıldı doymuyorumda .. imrendim..
Canım ya aralarda meyve yemiştim onları yazmayı unuttum. Aman dikkat et sen de sonra toparlaması zor oluyor!

Kolay gelsin canım iki çocukla zor oluyordur..
Bana uyar..

Kızlar menü oluştursak mı? hani diyetisyen değiliz tabii ki ama atıyorum bugün sebze günü, bugün şu kadar protein diye?
balpamuk böyle bir şey söylemişti önceden.

Grup kurup çok güzel dukan ekspress yapmıştık hatırlarsan. Ne güzel olmuştu baya da motive ediciydi. Yine isteyenlerle ekspress yapabiliriz ?

Bana herşey uyar kızlar çoğunluk ne ısterse ayak uydurmaya çalışırım..

günaydınlar canlar hastayım yazmayacam..

morordek fancynancy Cikilatacanavari

dünki menü:

sabah:sade türk kahvesi,bir elma
öğlen:yoğurt muz ceviz
akşam:mantar kavurma
su:3 litre
spor : yok

öksürük te başladı hayırlısı mekik yerine geçer mi kaptanım karın kaslarım ağrıdı

Onu da yazalım bence puanlamaya kuzum
Şaka bi yana çok geçmiş olsun cnm

Günaydınnnnnnnn herkeseeee, hayırlı olsun bana, boğaz ağrısıyla uyandım.

Ben tartiya bi çıktım şok oldum 1 haftada bu kadar almış olamam heralde bugün 12 saat yol geldim bide tok karna olduğum sayilirsa 1.5 kilo buna saysak 2 kilo almışım
Ödem ve yolculuk vs etkenleri de vardır o tartıda bebeğim. İki güne halledersin sen onu.

Günaydın arkadaşlar 60 dakika yürüyüş yapılmıştır şimdi
Ohhhhh mis.

Günaydın kızlarrr.. Kızım okula gitti ben de kahvemi içiyorum.Sonra evi toparlayıp çarşıya gitmem gerek..Yine yürüyüş yolları göründü bana..
Harika. Ben bugün çıkamam çünkü bitirmem gereken Online kişisel gelişim eğitimlerim var, 2 günüm kalmış. kızımı karşılamaya çıkarsam suları yağmur falan yağmazsa tabi. erken çıkıp biraz yürüyebilirim.

Biraz zorlanıyorum gerçekten Özlemcim.

Geçmiş olsun canım. Ilık şeyler içip boğazını yumuşat.

günaydınlar
esra cım kızlar yazmış lyndzp mezun oldu, bluedolphin başka takıma geçti medusa zaten mezundu ama buralarda bir hareket gördüm çoık mutlu oldum
eşim yurtdışına gitti haftasonuna dönecek aynıgün annemlerde gelecek babamın sağlık kontrolleri var önümüzdeki hafta katılımım fazla olmasa da elimden geleni yapacağım

ördekim beni de yaz gruplara
bu arada okuya okuya gidiyorum akşam ödev yaptık çocuklarla o yüzden girip menü bile yazamadım okumam bitince yazacağım dünki menüyü de

çok güzel yazmışsın esracım iyi ki varsın

Yakında nefes aldık spordan sayılır mı diceksiniz

Yakında nefes aldık spordan sayılır mı diceksiniz
düzenli nefes egzersizi ile zayıflama diye manyak bir piyasa var ,düzensizlik türk milletinin yapısında var bakınız düzensiz ordular ırksal bir durum gibi düşünüp düzensiz nefeslerimizi de spordan sayabiliriz aslına bakarsan
he tamam sustum gidiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…