- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #29.481
görüşürüz begümcüm afiyet olsun listen güzel inşallah 3 yumurtalı ıspanağını 1 yumurtalı yarım porsiyon ıspanağa dönüştürmüşsündür umut ediyorumkızlar merhaba;
bugün hiç giremedim nete
bari yediklerimi yazıyım
sabah;
2 dilim light tost ekmeği ve beyaz peynirle yapılmış bir tost
arada 1 kase tarçınlı yoğurt
öğle:1 kepçe kadar ıspanak biraz yoğurt,1 dilim ekmek
arada 3 tane mandalina 1 fincan yeşil çay
akşamada 3 yumurtalı ıspanaklı yumurta yicem
gecede bi fincan yeşil çayın ile 2 tane mevye yiyeceğim inşalllah kızlar
öpüldünüz
yarın görüşmek üzere.
benim menüm sabah k fleks ve light süt
öplen kabak havuç karnabahar sote yoğurtlu
ve 1 dilim cavdar ekmeği yanında soda
arada 1 mandalina
gün içinde 2 bardak 5 i 1 yerde çayı
akşam yemeği yine yok
ama bugün türk kahvesi çekti canım
şekersiz 1 fincan da türk kahvesi içtim
herkese merhabalar :))
ancak gelebildim eve, birazda geçmişi okudum
ben bugün sabah kahvaltısında 1 kase nesfit
öğle: 1 kk beyaz peynir, 7 zeytin, 1 dilim ekmek, salatalık ve diğer kahvaltılıklardan yedim
akşam: 1 dilim denge light ekmek ( bunu yeni aldım, 1 dilimi 39 kalori ve gerçekten tok tutuyor) ve yarım porsiyon yumurtalı ıspanak
birazdan da 5i1 yerde içicem
nerdeydin cnm bu günözlettin kendini
afiyet olsun amonracım aştın kendini valla ne diyeyim merak ediyorum bu hafta kaç kilo olacaksın hayırlısı bakalım
takıma girmesem pazartesi başlayıp salı son verdiğim diyetlerden biri olurdu emin ol
ben de merak ediyorum tartılmıyorum bakalım cuma sabahına bişey kalmadı
takıma gelmekle bizlerede azim getirdin canım sağolasın inşallah bu hafta da kilo vermiş olacaksın eminim ben
kızlar bende bugünki menümü yazayım
sabah
1 dilim kepek ekmek
1 k k peynir
2 bardak şekersiz çayyy
öğlen
1 kase barbunya
arada
1 mandalina
akşam
1 porsiyon makarna
sonrasında 2 bardak şekersiz çay içtim
aynen amonracım bu gidişle biraz zor mezun olacaz benim son 4 kilom kaldı bakalım ne zaman gidecekler
teşekkür ederim canım aynı sizde bana moral oldunuz
benim yolum daha çok uzun epey buralardayım acelem yok
shelly cim haklısında işte insanoğlu sabırsızız bi an önce olsun bitsin istiyoruzvalla harika bir menü bu gayet iyi. bir de şok diyet yapmaktan bahsediyosun bence hiç gereği yok, hepimiz zaman zaman sabırsızlanıyoruz ama aslolan sağlıklı ve dengeli şekilde kilo vermek bunu da unutmamalıyız. sen sağlıklı ol da varsın 2 ay geç ulaş hedefine. :18:
takyoncum tamam zeytini azaltırım :)
amonracım akşamları bişi yemiyorum diyosun ama metabolizman yavaşlamasın, meyve yeterli olmayabilir belki, metabolizma tuhaf bişi, fazla yersin depolar, az yersin fazla yemeğe alışkın olduğu için bidaha gelmez diyerek yine depolar, yine kilo veremezsin :)
takyoncum gider gider o 4 kilo, bak kaç kilo gitmiş, onlar mı gitmicek, geldikleri gibi giderler inşallah :)
takyoncum tamam zeytini azaltırım :)
amonracım akşamları bişi yemiyorum diyosun ama metabolizman yavaşlamasın, meyve yeterli olmayabilir belki, metabolizma tuhaf bişi, fazla yersin depolar, az yersin fazla yemeğe alışkın olduğu için bidaha gelmez diyerek yine depolar, yine kilo veremezsin :)
neyse arkadaşlar ben müsadenizi istiyorum uykum geldi sabah erken kalkıp gidecem çarşıda işlerim var akşamüzeri ancak dönerim o zamana kadar hepiniz Allah'a emanet olun yarın kaçamak yapmayın cuma büyük gün :)))
akşamları metebolizma yeteri kadar az çalışıyo zaten bi de yemek yiyerek
iyice yediklerimi depolamak istemiyorum ben
açıkmamanın keyfini yaşayım yahu siz de he
5. takımın uykucu üyeleri nerdesiniz ya :)
herkese günaydın
1 kase nesfitimi yedim, işe geldim, bi bakayım size dedim ama kimsecikler gelmemiş daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?