- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #29.461
evet canım avatarı değiştirden yaptım şimdi olduteşekkür ederim
selam arkadaşlar eşimle alışverişe gitmiştin yeni geldim eşyaları yerleştirip bilgisayarrı açtım biraz geçmişe bakıp geliyorum :)
benim menüm sabah k fleks ve light süt
öplen kabak havuç karnabahar sote yoğurtlu
ve 1 dilim cavdar ekmeği yanında soda
arada 1 mandalina
gün içinde 2 bardak 5 i 1 yerde çayı
akşam yemeği yine yok
ama bugün türk kahvesi çekti canım
şekersiz 1 fincan da türk kahvesi içtim
selam arkadaşlar eşimle alışverişe gitmiştin yeni geldim eşyaları yerleştirip bilgisayarrı açtım biraz geçmişe bakıp geliyorum :)
arkadaşım son derece güzel bi menü tutmussun tebrikler:13:
Evvet şimdi de menümü yazıyorum;
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim kepek ekmeği, domates, 1 kk peynir, 3 zeytin, şekersiz çay.
Ara (11:00) 2 küçük mandalina
Öğle (13:00) tost ekmeğine domatesli peynirli sandviç (yağsız), 3 zeytin, şekersiz çay
Ara17:00) 1 mandalina, 130 kalorilik sütlü tatlı (küçük pudinglerden)
Akşam: bir çay bardağı pirinçten yapılmış bol bahartlı sıfır yağlı pirinç lapası ve yarım kase yoğurt.
Gece kahve içebilirim az sütlü ama tabii ki şekersiz. şekersiz diye belirtmeye bile gerek yok aslında ya tabii ki şekersiz olacak demi.
Bu arada haftada 3 gün falan akşam yemeği niyetine pirinç lapası yemeyi düşünüyorum. tabii ki hiç yağ olmayacak, limon ve baharatlı. Hep blinen bir gerçek pirinç lapasının zayıflattığı. yanlışsam beni düzeltin arkadaşlar.
menüme yorum bekliyorum bi de
cnnm bence güzel bi menü ama prinç lapası ilk defa duydum sen faydasını görürsen bizlede paylaş deneyelim
iyi geceler atcekenneyse arkadaşlar ben çıkıyorum herkese iyi uykular inş yarın güne uyandımızda birazdaha kalorisiz uyanıcaz kendimi böyle motive ediyorum yoksa dolap ta nevarsa hepsini yiycem
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben iyiyim yalnız uykuya doyamıyorum bir türlü sabah bir dilim tam buğday ekmeği yedim az öncede bir fincan sade nescafe gün içinde yemek için yanımda bişey getirmedim . bakalım ne canım isterse abartmadan alırım artık .
dün bir diyet gördüm simit diyeti diye şok bir diyet 7 gün uygulanıyor haftada 4 ile 6 arası kilo verdiriyormuş bir şok diyetle kendime gelsemmi acaba diye düşünüyorum hem yapmasıda çokkolay sabahları yarım simit öğlen tam simit yeniyor yanında yeşillik salata akşamlarıda protein ağırlıklı besleniliyor denemekte fayda vardır diye düşünüyorum bayramdan önce bir hafta yaparım mesela önümüzdeki hafta gibi bakalım işe yarayacakmı . amonracım biz eküriydik sence nasıl bu diyet işe yararmı acaba .
hepinizi öpüyorum arkadaşlar geçmişe bakayım biraz malum yetişemiyorum sizlere çok sayfa var okuyup geri dönerim .
Evvet şimdi de menümü yazıyorum;
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim kepek ekmeği, domates, 1 kk peynir, 3 zeytin, şekersiz çay.
Ara (11:00) 2 küçük mandalina
Öğle (13:00) tost ekmeğine domatesli peynirli sandviç (yağsız), 3 zeytin, şekersiz çay
Ara17:00) 1 mandalina, 130 kalorilik sütlü tatlı (küçük pudinglerden)
Akşam: bir çay bardağı pirinçten yapılmış bol bahartlı sıfır yağlı pirinç lapası ve yarım kase yoğurt.
Gece kahve içebilirim az sütlü ama tabii ki şekersiz. şekersiz diye belirtmeye bile gerek yok aslında ya tabii ki şekersiz olacak demi.
Bu arada haftada 3 gün falan akşam yemeği niyetine pirinç lapası yemeyi düşünüyorum. tabii ki hiç yağ olmayacak, limon ve baharatlı. Hep blinen bir gerçek pirinç lapasının zayıflattığı. yanlışsam beni düzeltin arkadaşlar.
menüme yorum bekliyorum bi de
arescim menün diğer günlere göre daha iyi canım iyiye gidiyorsun benceslm kızlar
uyanır uyanmaz 1 bardak yeşil çay,1 çay bardağı beşi bi yerde
kahvaltı:1 yumurta,beyaz peynir,1 dilim kepekli ekmek,yeşillik,salatalık,domates
ara: bitter çikolata
ardından suçumu bastırmak için hemen parktaki sopr aletlerine koştum.30 dk spor
ikindi:yaprak sarması,yoğurt ve 1 kase hoşaf
ara:4 ceviz ve yeşil çay
akşam:çok az sarma,yoğurt
günün sonunda 2 maden suyu,2 bardak yeşil çay ve 2 litre su içmiş oldum.başımda felaket bi ağrı var gidip hemen uyuycam.menüm yine çok abartılı ve kaçamak dolu biliyorum of of.kendinize iyi bakın
slm arkadaşlar bu günki menüm sabah 1 yumurta 2 dilim kepek ekmeği çok az peynir öğle yarım posiyon makarna yarm kase yoğurt arada bir elma 1 ssat tempolu yürüyüş akşam yemiycem cnm istemiyo saat 9 gibide mandalina yiycem nasıl arkadaşlar fazlamı kendimi suçlu hissediyom bugün ama makarnadan sonra 1 saat aralıksız yürüdüm bol su içtim birde rezene çayımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?