Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bir de profil resmimi değiştiremiyorum, boyutu 64 KB ı geçmeyecek şekilde yeni resim yüklüyorum ama burda göstermiyo yeni resmimi. bana yardımcı olur musunuz?

selam arkadaşlar eşimle alışverişe gitmiştin yeni geldim eşyaları yerleştirip bilgisayarrı açtım biraz geçmişe bakıp geliyorum :)

arkadaşım son derece güzel bi menü tutmussun tebrikler:13:

cnnm bence güzel bi menü ama prinç lapası ilk defa duydum sen faydasını görürsen bizlede paylaş deneyelim

herkese merhabalar :))
ancak gelebildim eve, birazda geçmişi okudum
ben bugün sabah kahvaltısında 1 kase nesfit
öğle: 1 kk beyaz peynir, 7 zeytin, 1 dilim ekmek, salatalık ve diğer kahvaltılıklardan yedim
akşam: 1 dilim denge light ekmek ( bunu yeni aldım, 1 dilimi 39 kalori ve gerçekten tok tutuyor) ve yarım porsiyon yumurtalı ıspanak
birazdan da 5i1 yerde içicem

neyse arkadaşlar ben çıkıyorum herkese iyi uykular inş yarın güne uyandımızda birazdaha kalorisiz uyanıcaz kendimi böyle motive ediyorum yoksa dolap ta nevarsa hepsini yiycem

neyse arkadaşlar ben çıkıyorum herkese iyi uykular inş yarın güne uyandımızda birazdaha kalorisiz uyanıcaz kendimi böyle motive ediyorum yoksa dolap ta nevarsa hepsini yiycem
iyi geceler atceken

senanazcım size de geçmiş olsun, inşallah kuzucun biran önce iyileşir

ferihancım bi dene istersen başarılı olursa bende denerim tamam zararlı felan deniliyor ama bu şok diyetlerde olmasa kiloların gideceği yok yaa ben sabırsızım bir an önce gitsin istiyorum kaç aydır uğraşıyorum

arkadaşım menün güzel bence ama keşke öğlenki sandviçin kepekli ekmekte olsaydı bide tatlıyı yemeseydim daha iyi olurdu sanki bu arada pirinç lapası sindirim sistemini bozmasın kabızlık yapıyor diye biliyorum ben

arescim menün diğer günlere göre daha iyi canım iyiye gidiyorsun bence

canımsın kendini hiç suçlu hissetme bence gayet güzel ve yerinde yediklerin hatta keşke akşamda hafif birşeyker yesen en azından bir kase yoğurt sabaha çok acıkmamış olurdun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…