- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #294.881
vay ne becerikli hatunlar var bende kV gelsede sokuk dikse diye bakıyorum valla..sadelesemiyorum atamiyorum şimdi Su nerde diye soruyorlar yerini de hatırlamıyorum gereksiz sakliyirum işte.Sağolll canım. Ay vallahi tükendim. Şimdi kv hediye için kısa kimono kalıbı çıkarıciim de. Ellerimle dikip vereceğim herkeslere hediye, yeni kararım da böyleminimalist olmaya adım adım ilerliyorum vallaha da. Sadeleş, kafan rahatlasın. Mis.
vay ne becerikli hatunlar var bende kV gelsede sokuk dikse diye bakıyorum valla..sadelesemiyorum atamiyorum şimdi Su nerde diye soruyorlar yerini de hatırlamıyorum gereksiz sakliyirum işte.
Sağolll canım. Ay vallahi tükendim. Şimdi kv hediye için kısa kimono kalıbı çıkarıciim de. Ellerimle dikip vereceğim herkeslere hediye, yeni kararım da böyleminimalist olmaya adım adım ilerliyorum vallaha da. Sadeleş, kafan rahatlasın. Mis.
Oğlumda ana sınıfına başlayacak ya inşallah teyzesi. O zaman çok boş kalacağım inşallaaaahhhhh
Çocukla evin yakınında yürüyüş yapılıyor anca, cozutma ihtimalleri çok yüksek olunca, eeeyyy yürü eve gidiyoruz edepsiz diyerek çabucak yürüyüş sona erdirilebiliyor.
@morordek ördekim.
Menümü fotolu belgeli attım, aralarda 2 tam ceviz, 2 kupa yeşil çay ve bir koca kupa sütlü filtre kahve içtim. Şimdi de dediğim gibi maden suyumu içiyorum.
2 litre su içtim. 30 dakika da sporumu yaptım. Görev tamam.
Herkesleri çok öpüyorum.
İşlerimi bitirip yatayım malum erken kalkıyoruz artık.
D&R’da Fabookslar var ya onlardan biri. D&R’da bulabilirsin ben online siparişle aldım D&R’dan. :)
Kızımın dolabını sıfırladım. Pantolon ve body sayısı belli. 1 ince, 1 orta, 1 kalın kazağı var. 2 pijama takımı... Bitti... Resmen kapsül dolap yaptım ona ve kafam o kadar rahat ki. Olan kıyafetlerinin hepsini eşledim takım yaptım. Hafta bitince kıyafetler de bitiyor. Hafta sonu yıkayıp 2 dk da o kadar rahat ütülüyorum ki. Karışık olmadığı için kafam da yorulmuyor. Herşey eşli vaziyette tık tık yerine koyuyorum ve yeni hafta başlıyor :))
si_bel fancynancy
Valla süpermiş. her hafta çamaşır yıka kurut ütüle helak oluyorum. Hele ütü azap, hiç bitmiyor.Kızımın dolabını sıfırladım. Pantolon ve body sayısı belli. 1 ince, 1 orta, 1 kalın kazağı var. 2 pijama takımı... Bitti... Resmen kapsül dolap yaptım ona ve kafam o kadar rahat ki. Olan kıyafetlerinin hepsini eşledim takım yaptım. Hafta bitince kıyafetler de bitiyor. Hafta sonu yıkayıp 2 dk da o kadar rahat ütülüyorum ki. Karışık olmadığı için kafam da yorulmuyor. Herşey eşli vaziyette tık tık yerine koyuyorum ve yeni hafta başlıyor :))
si_bel fancynancy
Yaaa, harikasın ama.. Kimono dikmek nedir yahu!
Aaa, çok mantıklı
Ben de 10'da kalkınca erken kalktım diye dans ediyorum.
Çok tatlışmış. Ben de bayılıyorum renkli kağıt, kalem, mantar pano olaylarına..
Pamukcum 2 gün geciktirsen kıyafet kalmama durumu olmuyor mu? Çok güzel anlatıyorsan bence hoş bir tarz ama ben tembellik yapıp kıyafetsix ve tabaksız bırakabilirim bizi
Bizim evdekilerde bayılır kara Şimşek yemegine
Valla süpermiş. her hafta çamaşır yıka kurut ütüle helak oluyorum. Hele ütü azap, hiç bitmiyor.
Koşmayı hiç göze alamiyorum benBirazdan koşmaya çıkacağız. Çok pis korkuyorum. Koşarken çok zorlanıyorum. Eşim gaza getiriyor, bitmeden bırakmıyorum ama bitiş noktasında resmen nefes alamıyorum.
Adana dun arabada 36 dereceydi daha kapi pencere açik yatıyoruzbursa da hava pis kapandı için daraldı valla sabahtan beri
Lubye ney canimMenüm;
07:30
1 kaşarlı yumurta
Salatalık,domates
1 dilim tb.ekmegi
12:00
1 kase yulaflı yoğurt
17:30
6 yk lübye
6 yk bulgur pilavı
Ayran
Aralarda birer meyve yedim.
2 L şu
2 t.kahvesi
400ml karişik bitki cayi
Süper yaa yok ben miras birakcam kıza benim kiyafetletimdi diye Milenyum hatırasıKızımın dolabını sıfırladım. Pantolon ve body sayısı belli. 1 ince, 1 orta, 1 kalın kazağı var. 2 pijama takımı... Bitti... Resmen kapsül dolap yaptım ona ve kafam o kadar rahat ki. Olan kıyafetlerinin hepsini eşledim takım yaptım. Hafta bitince kıyafetler de bitiyor. Hafta sonu yıkayıp 2 dk da o kadar rahat ütülüyorum ki. Karışık olmadığı için kafam da yorulmuyor. Herşey eşli vaziyette tık tık yerine koyuyorum ve yeni hafta başlıyor :))
si_bel fancynancy
Aynen o aldığım bir kiloyu ben tam bir haftada zor verdimValla alırken o kadar kolaydı ve bi o kadar zevkliydi ki anlatamam ama vazgeçmek yok aldiysak vermesini bilirim ama tatil bu ya yine olsa yine yerdim 1 kilosu bugün gitmişti bile
Çok güzel ve ne kadar kullanışlıKızlar şöyle birşey aldım. Hem günlük menülerimi hem o günkü kilomu ve aktivitelerimi not edeceğim bir defter. Bundan sonra düzenli defter tutuyorum.
ee haklı bunun yazı var kişi var mesala eşimin tüm pantolonları yikandi ama kurumadi bugün şimdi 1 ni eve astım kurusun utulencekYaaa, harikasın ama.. Kimono dikmek nedir yahu!
Aaa, çok mantıklı
Ben de 10'da kalkınca erken kalktım diye dans ediyorum.
Çok tatlışmış. Ben de bayılıyorum renkli kağıt, kalem, mantar pano olaylarına..
Pamukcum 2 gün geciktirsen kıyafet kalmama durumu olmuyor mu? Çok güzel anlatıyorsan bence hoş bir tarz ama ben tembellik yapıp kıyafetsix ve tabaksız bırakabilirim bizi
Bende sordum dur bakim alt tarflara yazmıştır okurum şimdiMenün bence çok iyi gitmiş de lübye nedir onu bilmiyorum yorum yapamadım.
Vallahi yaradı karabibercim durmak dinmek yok haydi bakalım görelim diyetçileri :))))
Süper yaa yok ben miras birakcam kıza benim kiyafetletimdi diye Milenyum hatırası
peynirli bişeydi galiba lor peyniri bekletilip top yapılıyordu galiba geçen mevzu olduyduBende sordum dur bakim alt tarflara yazmıştır okurum şimdi
peynirli bişeydi galiba lor peyniri bekletilip top yapılıyordu galiba geçen mevzu olduydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?