Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

vay ne becerikli hatunlar var bende kV gelsede sokuk dikse diye bakıyorum valla..sadelesemiyorum atamiyorum şimdi Su nerde diye soruyorlar yerini de hatırlamıyorum gereksiz sakliyirum işte.

vay ne becerikli hatunlar var bende kV gelsede sokuk dikse diye bakıyorum valla..sadelesemiyorum atamiyorum şimdi Su nerde diye soruyorlar yerini de hatırlamıyorum gereksiz sakliyirum işte.

Ben 3. Elemeyi yaptım 2 gün önce dolabımda. 4.’yü de yapmaya niyetliyim. Muhtemeşen 4.’de dolapta 3-4 body ve tayttan başka hiçbir şey kalmayacak :)))))

Kızımın dolabını sıfırladım. Pantolon ve body sayısı belli. 1 ince, 1 orta, 1 kalın kazağı var. 2 pijama takımı... Bitti... Resmen kapsül dolap yaptım ona ve kafam o kadar rahat ki. Olan kıyafetlerinin hepsini eşledim takım yaptım. Hafta bitince kıyafetler de bitiyor. Hafta sonu yıkayıp 2 dk da o kadar rahat ütülüyorum ki. Karışık olmadığı için kafam da yorulmuyor. Herşey eşli vaziyette tık tık yerine koyuyorum ve yeni hafta başlıyor :))
si_bel fancynancy

Yaaa, harikasın ama.. Kimono dikmek nedir yahu!

Aaa, çok mantıklı

Ben de 10'da kalkınca erken kalktım diye dans ediyorum.

D&R’da Fabookslar var ya onlardan biri. D&R’da bulabilirsin ben online siparişle aldım D&R’dan. :)

Çok tatlışmış. Ben de bayılıyorum renkli kağıt, kalem, mantar pano olaylarına..

Pamukcum 2 gün geciktirsen kıyafet kalmama durumu olmuyor mu? Çok güzel anlatıyorsan bence hoş bir tarz ama ben tembellik yapıp kıyafetsix ve tabaksız bırakabilirim bizi

Valla süpermiş. her hafta çamaşır yıka kurut ütüle helak oluyorum. Hele ütü azap, hiç bitmiyor.

Bazen bardaklar erkenden bitiyor bütün su bardaklarını indirdiğimiz için hemen makineyi çalıştırıyorum. Ya az kıyafet olduğu için artık yıkayıp ütülemeye üşenmiyorum normalde var ya işimi Allah’a bırakan tipim yani o derece keyfime düşkünümdür. Ama az ve öz olunca 2 dk da yapayım hemen bitsin rahatlığı yaşıyorum. Sonra bütün hafta rahatım nasıl olsa. Az ve öz! :)))

Valla süpermiş. her hafta çamaşır yıka kurut ütüle helak oluyorum. Hele ütü azap, hiç bitmiyor.

Ya inan bana o bir sürü body tıklım tıkış. Nerede ne olduğunu bilmiyordum bazen ve bazı kıyafetlere hiç sıra gelmiyordu bile... e kullanamadığım şeyi neden dolapta tutuyorum? Boşuna hem yer kaplıyor hem kafamı yoruyor o karışıklık, kalabalık. Şimdi gayet yalın ve sayılı herşey. Sırf o görüntü bile içimi huzura kavuşturdu :)))

Süper yaa yok ben miras birakcam kıza benim kiyafetletimdi diye Milenyum hatırası

Valla alırken o kadar kolaydı ve bi o kadar zevkliydi ki anlatamam ama vazgeçmek yok aldiysak vermesini bilirim ama tatil bu ya yine olsa yine yerdim 1 kilosu bugün gitmişti bile
Aynen o aldığım bir kiloyu ben tam bir haftada zor verdim

ee haklı bunun yazı var kişi var mesala eşimin tüm pantolonları yikandi ama kurumadi bugün şimdi 1 ni eve astım kurusun utulencek

Süper yaa yok ben miras birakcam kıza benim kiyafetletimdi diye Milenyum hatırası

Kıyafet ayıklarken bu çok aklımdan geçti :))) kendi kendime saçmalama, bahane arama, kendini maddeye bağlama dedim. Sanırım kızıma bırakabileceğim en güzel miras kendini benim gibi 35’ine kadar maddeye bağlamamasını öğretmek olacak sibel :))) inan bana, lisede yazdığım günlüğümü bile yırtıp attım. Bana ömür boyu yük olacak hiçbir şeyi kendimle götürmeyeceğim bundan sonra. Kafamı tamamen değiştirdim. Allah korusun da farzet ki ev yandı veya bir şekilde evi bırakıp gitmek zorunda kaldın bir anda herşey yok oldu... inan bana hiçbirşey aklına gelmez. Sadece manevi hatıralarına üzülür insan. Kendimi de manevi olarak artık deftere-kitaba-incik boncuğa bağlamıyorum. Önce zihniyetimi değiştirdim. Yaşayacağım nir hayat var yüksüz ve rahat yaşayayım artık diyorum. Sade ve yalın... Ne olacak herşey bir yerlerde tıkışık durunca? Hatıra defterlerime yıllardır kaç defa açıp baktım? Ay baktım da ne oldu :)))) kafayı yedim hahahah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…