- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #294.861
Şekersiz iyi geliyor bir 10 gün yaptım adette delirmedim ama yapması zor...
Aynen fancycim. Bu tatlı sevdasına nasıl son vericez hiç bilmiyorum.
hindistan cevizi yağı şekerim ördekcim çatlak olmasın diye kullanmiş bende cildim kuru biraz yüze sürüyorum. aynı zamanda yenilebiliyor öylede şifaymiş.
Hazır satılıyor sandım ben. Yoksa sen mi hazırladınnnn
Şekersiz günler bana da çok zor geliyo. 21 güne ulaşılamıyor hiç bir zaman bende de...Şekersiz iyi geliyor bir 10 gün yaptım adette delirmedim ama yapması zor...
hee bak bir sifasi daha bir deneyeyim bakalım..Çok iyi diş beyazlatıyor ben ağız çalkalamak için kullanıyorum arada bir ama üst üste birkaç gün yaptığında çok daha iyi sonuç alınıyor.
21 tamamlanmasada faydası oldu bana hissettim. amma hakikaten çok zor..Şekersiz günler bana da çok zor geliyo. 21 güne ulaşılamıyor hiç bir zaman bende de...
İnşallah cnm haftaya spora da baslayacamSen sporcu birisin kas oranın yüksek yakimı hızlı olur herhalde
Ben baya şekersiz ilerliyordum da fena bozdumŞekersiz günler bana da çok zor geliyo. 21 güne ulaşılamıyor hiç bir zaman bende de...
Çabuk toparlarsın canım. Aldıklarının yarısı ödemdir zaten. Benim gibi salmazsan kolay verirsinİnşallah cnm haftaya spora da baslayacam
Ben baya şekersiz ilerliyordum da fena bozdum
Ahahhaaa çekelim o zamanHayır hayır :)) hazır satılıyor da hani öğrenciler öyle yapar ya fotokopi çektirip çoğaltalım daha çok lazım olur bu defter bize tek sayfayı çoğaltıp ciltletelim bol bolbana da yedek lazım zaten bu çok az
Bende istiyorum canimGünaydın bu arada herkese
Sınav gozetmenligindeyim arkidisler
Ogleden sonra da hoca ile görüşmem var. Biraz yoğun bir gün olacak
Gruplara katılmak isteyenlerfancynancy balpamuk @0zlem @toplight
Diğerleri istemiyor mu? Bu kadar mıyız?
Kızlar şöyle birşey aldım. Hem günlük menülerimi hem o günkü kilomu ve aktivitelerimi not edeceğim bir defter. Bundan sonra düzenli defter tutuyorum.
Hepimiz aynıyız
Ohhh ne güzel valla. Koşun kuzum koşun. Seneye de sahiller beni bekler. Kilo vermek için değil form tutmak için
Yaw bırak gelsin ne varsa; nitrit gelsin, gıda florur gitsin. Koruyucu madde gelsin boyar madde gitsin. Bunları düşünmek daha yorucu. Bilmeden neler yediriyorlar da bize dünyadan haberimiz yok be kuzum. Bırak evrim icabına bakar hepsinin.
Hangimizzzz düşmedikkkk tatlııııı sevdasınaaaaa hangimiz yemedik çılgınlar gibi.
Benimde senden farkım yoktu canımcım.
Mersiiiii
Lübye ne özlemcim.
Eki Görüntüle 2192384
Akşam yemeeeeee.
Tavuk döner ve makarna. Yoğurtsuz yenmez tabi, hele sarımsaksızzz. Azıcık yağ kızartmış olabilirim üzerine ama en acılısından biberler yakmıştır onu.
Zaten tabağıma 2 ortakçı vardı. Yemeklerini yedirmeme rağmen benimkiler benim mamamı da tırıtıkladılar. Birazdan eliptik yapıcim sonra da bu maden suyu ya da kahveyle dinlenme.
Sağolll canım. Ay vallahi tükendim. Şimdi kv hediye için kısa kimono kalıbı çıkarıciim de. Ellerimle dikip vereceğim herkeslere hediye, yeni kararım da böylehee bak bir sifasi daha bir deneyeyim bakalım..
Bu arada defterde yazıda süper Güle güle kullan...
Fancy afiyet olsun
özlem oku ufle nazarim a geldin herhalde en çok sana imreniyordum.
Kardelen boşlama buraları.. bugünku Leslie süper olmuş..
bebeler uyur bende bişeyler yapayım bari yoksa motive olamiycam ..kendime zaman ayirayim
Aama bu tabak cokkkkkk güzel yemeye bile kiyamamEki Görüntüle 2192052
Tabak oğluşla paylaşıldı. Yanında çay içildi.
Kurutulmuş maydonoz ve peynirli omlet oradaki, yarısını minik prensim yedi, fümelerden birini de.
Şimdi de yeşil çay yapıcim.
Oğlumda ana sınıfına başlayacak ya inşallah teyzesi. O zaman çok boş kalacağım inşallaaaahhhhhNiye seneye şekerim?
Gel kuzum sana da hazırlayayım.Aama bu tabak cokkkkkk güzel yemeye bile kiyamam
Ama güzel olduŞahnur’cum ben bir anda ne yapabilirim diye atağa geçip coştum öyle. Hiç düşünmedim bile mezun olan var mı giden var mı diye...ama neyse yine bir aksiyon oldu ve sanki herkes bir uyandı gibi hissediyorum şu an :)))
Ellerine sağlık bende bugün doktordan sonra domates salcami kevgirden geçirdimKızlar öğleyin doğal süs biberi almaya gideceğiz fırsattan istifade yürüyüş yapacağım biberi de akşama turşu
KahvaltımEki Görüntüle 2192108
evet ekran görüntüsü ile oldu deneme 1 2
sporda bende olayım ördekcim .
kolay gelsin kızlar işleriniz
Vavv ikinizde harikasiniz gozümüz gönlümüz açildiEki Görüntüle 2192215 bu da benim kahvaltim. Tek eksik biraz kasar peynir biraz da yesil zeytin vardi. Ceyrek dilim ekmekle yedim.
Aa nereden aldın Esra? Çook beğendim!
Niye seneye şekerim?
Yaaa makarna!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?