Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hindistan cevizi yağı şekerim ördekcim çatlak olmasın diye kullanmiş bende cildim kuru biraz yüze sürüyorum. aynı zamanda yenilebiliyor öylede şifaymiş.

Çok iyi diş beyazlatıyor ben ağız çalkalamak için kullanıyorum arada bir ama üst üste birkaç gün yaptığında çok daha iyi sonuç alınıyor.

Hazır satılıyor sandım ben. Yoksa sen mi hazırladınnnn

Hayır hayır :)) hazır satılıyor da hani öğrenciler öyle yapar ya fotokopi çektirip çoğaltalım daha çok lazım olur bu defter bize tek sayfayı çoğaltıp ciltletelim bol bol bana da yedek lazım zaten bu çok az

Çok iyi diş beyazlatıyor ben ağız çalkalamak için kullanıyorum arada bir ama üst üste birkaç gün yaptığında çok daha iyi sonuç alınıyor.
hee bak bir sifasi daha bir deneyeyim bakalım..
Bu arada defterde yazıda süper Güle güle kullan...
Fancy afiyet olsun
özlem oku ufle nazarim a geldin herhalde en çok sana imreniyordum.
Kardelen boşlama buraları.. bugünku Leslie süper olmuş..
bebeler uyur bende bişeyler yapayım bari yoksa motive olamiycam ..kendime zaman ayirayim

Kızlar şöyle birşey aldım. Hem günlük menülerimi hem o günkü kilomu ve aktivitelerimi not edeceğim bir defter. Bundan sonra düzenli defter tutuyorum.

Aa nereden aldın Esra? Çook beğendim!

Niye seneye şekerim?

Yaaa makarna!!

Sağolll canım. Ay vallahi tükendim. Şimdi kv hediye için kısa kimono kalıbı çıkarıciim de. Ellerimle dikip vereceğim herkeslere hediye, yeni kararım da böyle minimalist olmaya adım adım ilerliyorum vallaha da. Sadeleş, kafan rahatlasın. Mis.

Niye seneye şekerim?
Oğlumda ana sınıfına başlayacak ya inşallah teyzesi. O zaman çok boş kalacağım inşallaaaahhhhh
Çocukla evin yakınında yürüyüş yapılıyor anca, cozutma ihtimalleri çok yüksek olunca, eeeyyy yürü eve gidiyoruz edepsiz diyerek çabucak yürüyüş sona erdirilebiliyor.

morordek ördekim.
Menümü fotolu belgeli attım, aralarda 2 tam ceviz, 2 kupa yeşil çay ve bir koca kupa sütlü filtre kahve içtim. Şimdi de dediğim gibi maden suyumu içiyorum.
2 litre su içtim. 30 dakika da sporumu yaptım. Görev tamam.
Herkesleri çok öpüyorum.
İşlerimi bitirip yatayım malum erken kalkıyoruz artık.

Ama güzel oldu
Kızlar öğleyin doğal süs biberi almaya gideceğiz fırsattan istifade yürüyüş yapacağım biberi de akşama turşu
Ellerine sağlık bende bugün doktordan sonra domates salcami kevgirden geçirdim
KahvaltımEki Görüntüle 2192108
evet ekran görüntüsü ile oldu deneme 1 2
sporda bende olayım ördekcim .
kolay gelsin kızlar işleriniz

Eki Görüntüle 2192215 bu da benim kahvaltim. Tek eksik biraz kasar peynir biraz da yesil zeytin vardi. Ceyrek dilim ekmekle yedim.
Vavv ikinizde harikasiniz gozümüz gönlümüz açildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…