- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #294.841
aa kostuysan puan yükselir benceŞaka bir yana 1 aya yakındır rüyamda koşup duruyordum. Artık nasıl yerleştiyse bilinç altıma
Sen sporcu birisin kas oranın yüksek yakimı hızlı olur herhaldeValla alırken o kadar kolaydı ve bi o kadar zevkliydi ki anlatamam ama vazgeçmek yok aldiysak vermesini bilirim ama tatil bu ya yine olsa yine yerdim 1 kilosu bugün gitmişti bile
Salı menü@morordek
sabah kalkınca cevizli su çörekotu ogutulmus
1 ceri domates salatalik
patates salatası üzerine yulafezmeli chiali yumurta biberiyeliyeşilcay
öğle 1 kupa sütlü kahve hindistancevizyağılı kuruyemiş küçük 1 kase dolusu
2mandalina üzüm
akşam 6 da taze bezelye kabuklu
tavuk sote 1 kase cacık
şuan kuruyemiş çay atıştırmayı düşünmemek için 1 hurma 1 ceviz
şu 2 lt geçmiştir.
Spor 200 ip 50 ip arası bacak karna Leslieden bir hareket ip aralarına 10 tane 20 tane yapıyorum göbüşe iyi geliyor.
bebeler uyuyunca karın hareketlerimi yapasim var bu ara kız çok yoruyor ev işleri bitmiyor oynayalım oyuncak konusturalım diye peşimde hiç kendi oynamıyor çok dertliyim çok ....
Menüm;
07:30
1 kaşarlı yumurta
Salatalık,domates
1 dilim tb.ekmegi
12:00
1 kase yulaflı yoğurt
17:30
6 yk lübye
6 yk bulgur pilavı
Ayran
Aralarda birer meyve yedim.
2 L şu
2 t.kahvesi
400ml karişik bitki cayi
İşe yaradi grup canlandi pes etmek yok
Hepimiz aynıyızzaten onun için diyorum ya yok yok bende mucize peşindeyim ama öyle bir dünya da yok biliyorum
Ohhh ne güzel valla. Koşun kuzum koşun. Seneye de sahiller beni bekler. Kilo vermek için değil form tutmak içinBirazdan koşmaya çıkacağız. Çok pis korkuyorum. Koşarken çok zorlanıyorum. Eşim gaza getiriyor, bitmeden bırakmıyorum ama bitiş noktasında resmen nefes alamıyorum.
Yaw bırak gelsin ne varsa; nitrit gelsin, gıda florur gitsin. Koruyucu madde gelsin boyar madde gitsin. Bunları düşünmek daha yorucu. Bilmeden neler yediriyorlar da bize dünyadan haberimiz yok be kuzum. Bırak evrim icabına bakar hepsinin.o soda da nitrit ve florur vargit beypazarı al ,diyene bak evde özkaymak var
Hangimizzzz düşmedikkkk tatlııııı sevdasınaaaaa hangimiz yemedik çılgınlar gibi.Herkese selam.. .
Bugün harikasınız kızlar. Beni de gaza getirdiniz 45 dk leslie yaptım, şimdi keyifle suyumu içiyorum. Özlemişim spor yapmayı. Ayrıldığımdan beri hiç yapmadım. Tartılmıyorum da. Biraz tartı stresi yaşamadan devam etmek istedim. Kaçamaklarım demiyeyim de pek yediklerime dikkat edemedim diyeyim. En az 3 kilo almışımdır.
Sizleri de özledim çook. En Kısa zamanda bu artıları üzerimden atıp aranıza dönmek istiyorum. Anladım ki ara vermeye gelmiyo. İpin den boşanmış boğaya döndüm ayrıldığımdan bu yana. Tatlı zaafıma yenik düştüm.
Mersiiiiiafiyet olsun kuzum
Lübye ne özlemcim.Menüm;
07:30
1 kaşarlı yumurta
Salatalık,domates
1 dilim tb.ekmegi
12:00
1 kase yulaflı yoğurt
17:30
6 yk lübye
6 yk bulgur pilavı
Ayran
Aralarda birer meyve yedim.
2 L şu
2 t.kahvesi
400ml karişik bitki cayi
ördekcim tadı güzel özellikle muz la iyi oluyor bebelere yediriyorum ceviz bal ilavesiyke tatlı gibj çok faydaliymis ben yatarken yüzede sürüyorum aydınlandı sanki çatlaklarda etkili olabilir cilt dostuymus.
Merhaba kızlar geç olduğu için benim çarşıya çıkma ve yürüyüş işi hayal oldu.Aslinda üşendim bugün herşeyi uyuşuk uyuşuk yaptım sonra kızımın geliş saati yaklaştı.Benim eski enerjime dönüp spora başlamam lazım..
Defterin çok güzelmiş canım. Böyle küçük şeyler bile insana motivasyon kazandırıyor dimi ama..Kızlar şöyle birşey aldım. Hem günlük menülerimi hem o günkü kilomu ve aktivitelerimi not edeceğim bir defter. Bundan sonra düzenli defter tutuyorum.
Hepimiz aynıyız
Ohhh ne güzel valla. Koşun kuzum koşun. Seneye de sahiller beni bekler. Kilo vermek için değil form tutmak için
Yaw bırak gelsin ne varsa; nitrit gelsin, gıda florur gitsin. Koruyucu madde gelsin boyar madde gitsin. Bunları düşünmek daha yorucu. Bilmeden neler yediriyorlar da bize dünyadan haberimiz yok be kuzum. Bırak evrim icabına bakar hepsinin.
Hangimizzzz düşmedikkkk tatlııııı sevdasınaaaaa hangimiz yemedik çılgınlar gibi.
Benimde senden farkım yoktu canımcım.
Mersiiiii
Lübye ne özlemcim.
Defterin çok güzelmiş canım. Böyle küçük şeyler bile insana motivasyon kazandırıyor dimi ama..
Yaaaa çok güzelmiş. Güle güle kullan bol bol kilo ver Esracım.Kızlar şöyle birşey aldım. Hem günlük menülerimi hem o günkü kilomu ve aktivitelerimi not edeceğim bir defter. Bundan sonra düzenli defter tutuyorum.
Ay valla son vermezsek o bize verecek. Ben bugün hiç haşır neşir olmadım mesela kendisiynen
Aynen fancycim. Bu tatlı sevdasına nasıl son vericez hiç bilmiyorum.
Yaaaa çok güzelmiş. Güle güle kullan bol bol kilo ver Esracım.
Ay valla son vermezsek o bize verecek. Ben bugün hiç haşır neşir olmadım mesela kendisiynen
hindistan cevizi yağı şekerim ördekcim çatlak olmasın diye kullanmiş bende cildim kuru biraz yüze sürüyorum. aynı zamanda yenilebiliyor öylede şifaymiş.Nedir bu cilt dostu olan? Okurken kaçırdım mı acaba? Cilt dostu olan herşeyi benimle de paylaşın lütfen....
Hazır satılıyor sandım ben. Yoksa sen mi hazırladınnnnTeşekkürler Ferah’cım sana da çektirelim bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?