Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Performans düşüklüğü canım. Hareketsizlikten kaynaklanır.. İstikrarlı spor ve hareketle canlanır vücut merak etme veee sigara da cıss
Sigara kullanmıyorum zaten akrepcim de bu emojiyi çok seviyorum tam yaşlanmış çökmüş halimi yansıtıyor
Haklısın, düzenli spor yapmak gerekiyor, vücut müthiş dinçleşiyor. Tembelliğim üzerimde bu ara maalesef

Ben de aksine sevmediğim tek emoji..

İçindeki seni uyandır ve harekete geç, inatla da tekrarla hergün.. O tembellik kaçar gider..

Ayrıca ben de beklerim

Tamamdır canım. Aylarca beklemek istemiyorum. 1-2 haftaya aranızda olurum inşallah

Geçmiş olsun

Karabibercim menülerin çok iyi gidiyor senin. Erime hissediyor musun? :)) valla takdir ediyorum, kaçamaksız ve örnek alınası....

Violin menülerin çok iyi ama son kilolarda kilo vermek çok zorlaşıyor. Ne kadar porsiyon kısıtlaması yapsan da zor gidiyor. Şu anda ne durumdasın merak ediyorum ? :) Zorlanıyor musun artık? :)

Benim kilomu mu sordun akrepçim.
Eğer öyleyse şu an 82,5. Buralardan ayrı kalınca fena salıyorum ben kendimi.
Bak bak hemen almış bileee
Neyse bak daha da yukarı gitmeden hemen bu gidişe bir dur diyelim kardelencim.
Bence sen de menü bildirmeye başla

Şu aşureyi akşam yemeseydin parkicim ! Hahahah şu rumuzunu da nasıl kısaltacağımı bilemedim bir türlü. Bir parky diyorum bir parki ama hiç parkbyjshshdhsjsk yazamadım bir türlü affedersin

O yaşlanma değil evde kalmak gerçekten yoruyor ve formdan düşürüyor insanı ! :)

Benim kilomu mu sordun akrepçim.
Eğer öyleyse şu an 82,5. Buralardan ayrı kalınca fena salıyorum ben kendimi.
morordek sormuştum ama olsun sen de yazmışsın. Buralardan ayrı kalmak ağırlaştırıyor insanı haklısın. 70 li kilolara az kalmış..
Haftalık hedef yarışımız var bizim takımda dilersen sen de katılabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…