- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #294.941
Evet yaa kesinlikle :)O yaşlanma değil evde kalmak gerçekten yoruyor ve formdan düşürüyor insanı ! :)
Arkadaşlar bu sabah 64.2 çıktım -600 g. Allahımmmmm.... yine günden güne eriyorum ne güzel motivasyon oldu yaa...
Teşekkür ederimOo harikasın.. Maşallah
Bak bak hemen almış bileee
Neyse bak daha da yukarı gitmeden hemen bu gidişe bir dur diyelim kardelencim.
Bence sen de menü bildirmeye başla
Harikasın canımArkadaşlar bu sabah 64.2 çıktım -600 g. Allahımmmmm.... yine günden güne eriyorum ne güzel motivasyon oldu yaa...
Teşekkür ederim canım burda 5. Takımımla devam etmeyi düşünüyorum. Ziyarete kabul ederseniz seve seve gelirim.morordek sormuştum ama olsun sen de yazmışsın. Buralardan ayrı kalmak ağırlaştırıyor insanı haklısın. 70 li kilolara az kalmış..
Haftalık hedef yarışımız var bizim takımda dilersen sen de katılabilirsin.
At at, eline geçtikçe işe yaramayanı at Sibelcim.vay ne becerikli hatunlar var bende kV gelsede sokuk dikse diye bakıyorum valla..sadelesemiyorum atamiyorum şimdi Su nerde diye soruyorlar yerini de hatırlamıyorum gereksiz sakliyirum işte.
Ahahhaaa valla süpersin. Henüz senin kadar ilerleyenedim ama yavaş yavaş halledeceğim.Ben 3. Elemeyi yaptım 2 gün önce dolabımda. 4.’yü de yapmaya niyetliyim. Muhtemeşen 4.’de dolapta 3-4 body ve tayttan başka hiçbir şey kalmayacak :)))))
Yaaaa çok harika bir şey. Neyse kıyafetleri küçüldükçe olanlardan kurtulacağım nasılsa. Yeni eşyalarını da deli deli almayacağım. Bu arada Serra’nın iki parça kıyafeti de bende, bir uzun kollu bluz bir de tayt.Kızımın dolabını sıfırladım. Pantolon ve body sayısı belli. 1 ince, 1 orta, 1 kalın kazağı var. 2 pijama takımı... Bitti... Resmen kapsül dolap yaptım ona ve kafam o kadar rahat ki. Olan kıyafetlerinin hepsini eşledim takım yaptım. Hafta bitince kıyafetler de bitiyor. Hafta sonu yıkayıp 2 dk da o kadar rahat ütülüyorum ki. Karışık olmadığı için kafam da yorulmuyor. Herşey eşli vaziyette tık tık yerine koyuyorum ve yeni hafta başlıyor :))
@si_belfancynancy
Dur bak tatil için kendime diktiğimi atıyorum.Yaaa, harikasın ama.. Kimono dikmek nedir yahu!
Aaa, çok mantıklı
Ben de 10'da kalkınca erken kalktım diye dans ediyorum.
Çok tatlışmış. Ben de bayılıyorum renkli kağıt, kalem, mantar pano olaylarına..
Pamukcum 2 gün geciktirsen kıyafet kalmama durumu olmuyor mu? Çok güzel anlatıyorsan bence hoş bir tarz ama ben tembellik yapıp kıyafetsix ve tabaksız bırakabilirim bizi
Aboovvvv bizim burda totomuz donmaya başladı. Sabahları çok serin oluyor.Adana dun arabada 36 dereceydi daha kapi pencere açik yatıyoruz
Hem de nasil zorlaniyorum. Cok cok zor gidiyo artik. Ac felan gezmem lazim sanirim verebilmem icinViolin menülerin çok iyi ama son kilolarda kilo vermek çok zorlaşıyor. Ne kadar porsiyon kısıtlaması yapsan da zor gidiyor. Şu anda ne durumdasın merak ediyorum ? :) Zorlanıyor musun artık? :)
Vaaoov Harikasın canımAt at, eline geçtikçe işe yaramayanı at Sibelcim.
Ahahhaaa valla süpersin. Henüz senin kadar ilerleyenedim ama yavaş yavaş halledeceğim.
Yaaaa çok harika bir şey. Neyse kıyafetleri küçüldükçe olanlardan kurtulacağım nasılsa. Yeni eşyalarını da deli deli almayacağım. Bu arada Serra’nın iki parça kıyafeti de bende, bir uzun kollu bluz bir de tayt.hedef38beden cim bak yedek olayını çözdük Optimumda su gibi oldu Esra’nın kuzusu buz pateninden sonra, mecburi alışverişten sonra poşeti Mert’in pusetinde kalmıştı.
Dur bak tatil için kendime diktiğimi atıyorum.
Eki Görüntüle 2192614
Güya mayo üzerine giyecektim ama evde unutmuşum ay çok sinir olmuştum.Aslında daha buradakinden güzel duruşu.
Tatlım yanlış anlattım sanırım. Tabiki de burda devam et. Motivasyon artısına katkı olsun diye ek olarak dedimdi..Teşekkür ederim canım burda 5. Takımımla devam etmeyi düşünüyorum. Ziyarete kabul ederseniz seve seve gelirim.
Yaa ne kadar harika olmuş Ferahcım, sende ne cevherler varmış meğerAt at, eline geçtikçe işe yaramayanı at Sibelcim.
Ahahhaaa valla süpersin. Henüz senin kadar ilerleyenedim ama yavaş yavaş halledeceğim.
Yaaaa çok harika bir şey. Neyse kıyafetleri küçüldükçe olanlardan kurtulacağım nasılsa. Yeni eşyalarını da deli deli almayacağım. Bu arada Serra’nın iki parça kıyafeti de bende, bir uzun kollu bluz bir de tayt.hedef38beden cim bak yedek olayını çözdük Optimumda su gibi oldu Esra’nın kuzusu buz pateninden sonra, mecburi alışverişten sonra poşeti Mert’in pusetinde kalmıştı.
Eki Görüntüle 2192614
Güya mayo üzerine giyecektim ama evde unutmuşum ay çok sinir olmuştum.Aslında daha buradakinden güzel duruşu.
Burası da bugün buzzz gibiiiiiAboovvvv bizim burda totomuz donmaya başladı. Sabahları çok serin oluyor.
Çok geçmiş olsun canımhanımlar merhaba
morordek canım benim oğlan el ayak hastalığına yakalandı rapor teslim etmeye geldim bugün ve yarın yokum yarının menüsünü nasipse cuma yayınlarım olur mu?
dünkü menü
sabah yoğurt muz ceviz
öğlen yoğurt çiğ köfte
akşam haşlama et
3 kaşık aşuremden yedim.
spor yok
su:3 litre
kendinize iyi bakın hoşçakalın nasipse cuma görüşürüz.
Bazen bardaklar erkenden bitiyor bütün su bardaklarını indirdiğimiz içinhemen makineyi çalıştırıyorum. Ya az kıyafet olduğu için artık yıkayıp ütülemeye üşenmiyorum normalde var ya işimi Allah’a bırakan tipim yani o derece keyfime düşkünümdür. Ama az ve öz olunca 2 dk da yapayım hemen bitsin rahatlığı yaşıyorum. Sonra bütün hafta rahatım nasıl olsa. Az ve öz! :)))
Koşmayı hiç göze alamiyorum ben
ee haklı bunun yazı var kişi var mesala eşimin tüm pantolonları yikandi ama kurumadi bugün şimdi 1 ni eve astım kurusun utulencek
bak şimdi birde onlar var ben onları unuttum eşimle msjlari yazmıştık nerde bilmiyorum hepsi aynı satırlar 2005 yılından... Sinema biletleri cafe hatıraları ki ben şimdi onlara baksamda bişey hatırlamıyorum....
Günaydınlaaarrr
Ya dün koşturmacadan nasıl yorulmuşsam, erken kalkmama rağmen sabah halen ayılamamıştım.. Evde kalmaktan iyice hamlaşmışım galibaaaa, dışarı çıkıp biraz koşturmaca ile hemen yoruluyorum. Ya da yaşlandım, bilemiyorum
Kardelencim mezun oldugun icin 2 durumda geri dönebilirsin listeye:
1) Mezun olduğun kilonun altına indiğin anda yarışmaya yeniden başlayabilirsin.
2) Mezuniyetinin üzerinden 6 ay geçer, kilo şartı aranmadan yeniden başlayabilirsin.
Duydum duydum da spor işini iyice katakulliye getirir oldunuz
Çok tatlıymış Esra'cım güle güle kullan. Böyle şeyler beni de çok heveslendiriyor :)
Oh afiyet olsun süper görünüyor bu da
Geçmiş olsun parkcım. Cuma bildirebilirsin, önemli değil. Oğlusuna iyi bak iyilessin hemen :)
Arkadaşlar bu sabah 64.2 çıktım -600 g. Allahımmmmm.... yine günden güne eriyorum ne güzel motivasyon oldu yaa...
Yaa harikasın, bayıldım resmen. Hiç becerimi yok böyle şeylere. 2 yıl önce ufak dikiş makinası aldım ama hiç kullanmadım.At at, eline geçtikçe işe yaramayanı at Sibelcim.
Eki Görüntüle 2192614
Yaa ne kadar harika olmuş Ferahcım, sende ne cevherler varmış meğer
Burası da bugün buzzz gibiiiii
Off kış geliyor, hiç sevmiyorum
Vay cok beceriklisin canim ya ben sokugumu dikebildigimde kendimle gurur duyuyorum. O seviyedeyimAt at, eline geçtikçe işe yaramayanı at Sibelcim.
Eki Görüntüle 2192614
Gerçekte olmazsa rüyada yaparım diyorsunHiç ihmal yok ördeğim sporu artık :)
Kış insanısın demekBen de bayılıyorum aksine kışa
Aynen ben deVay cok beceriklisin canim ya ben sokugumu dikebildigimde kendimle gurur duyuyorum. O seviyedeyim
Ne guzelmiş öyle çok şanslisinizGünaydın hatunlar
Ayy minimalist yaşam hikayelerinize baktım hiç bana göre değil ben yapamam ama ben o dediğiniz işleri de o kadar yapmam eşim giyeceği şey utulenecekse ütüler çamaşır makinesi çalışacaksa hadi çamaşır yıka demez yemek temizlik beklemez herşey eşit bizim evde o yüzden anlattığınız kadar biktirmiyor beni
Oy oy kimler gelmiş hoşgeldin kaptanimmMenüyü çok sevdim harika olmuş.
Geçmiş olsun annesihanımlar merhaba
morordek canım benim oğlan el ayak hastalığına yakalandı rapor teslim etmeye geldim bugün ve yarın yokum yarının menüsünü nasipse cuma yayınlarım olur mu?
dünkü menü
sabah yoğurt muz ceviz
öğlen yoğurt çiğ köfte
akşam haşlama et
3 kaşık aşuremden yedim.
spor yok
su:3 litre
kendinize iyi bakın hoşçakalın nasipse cuma görüşürüz.
Bende hiç sevmem söküp dikmeyiVay cok beceriklisin canim ya ben sokugumu dikebildigimde kendimle gurur duyuyorum. O seviyedeyim
Bende alayimAa misafirimiz gelmiş, hoşgeldin akrep kaptanım
Yeşil çay ikram edelim sana
Gerçekte olmazsa rüyada yaparım diyorsun
Kış insanısın demek
Ya ben çok üşüyorum kışın, ondan galiba
Aynen ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?