Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bak bak hemen almış bileee
Neyse bak daha da yukarı gitmeden hemen bu gidişe bir dur diyelim kardelencim.
Bence sen de menü bildirmeye başla

Evet ördekçim çok saldım. Kendime dur diyemedim. Daha fazla uzatmayayım haklısın yoksa daha fena olacak. Ben de menü spor bildirimlerine başlıyorum bugünden itibaren.

Teşekkür ederim canım burda 5. Takımımla devam etmeyi düşünüyorum. Ziyarete kabul ederseniz seve seve gelirim.

vay ne becerikli hatunlar var bende kV gelsede sokuk dikse diye bakıyorum valla..sadelesemiyorum atamiyorum şimdi Su nerde diye soruyorlar yerini de hatırlamıyorum gereksiz sakliyirum işte.
At at, eline geçtikçe işe yaramayanı at Sibelcim.

Ben 3. Elemeyi yaptım 2 gün önce dolabımda. 4.’yü de yapmaya niyetliyim. Muhtemeşen 4.’de dolapta 3-4 body ve tayttan başka hiçbir şey kalmayacak :)))))
Ahahhaaa valla süpersin. Henüz senin kadar ilerleyenedim ama yavaş yavaş halledeceğim.

Yaaaa çok harika bir şey. Neyse kıyafetleri küçüldükçe olanlardan kurtulacağım nasılsa. Yeni eşyalarını da deli deli almayacağım. Bu arada Serra’nın iki parça kıyafeti de bende, bir uzun kollu bluz bir de tayt. hedef38beden cim bak yedek olayını çözdük Optimumda su gibi oldu Esra’nın kuzusu buz pateninden sonra, mecburi alışverişten sonra poşeti Mert’in pusetinde kalmıştı.

Dur bak tatil için kendime diktiğimi atıyorum.

Güya mayo üzerine giyecektim ama evde unutmuşum ay çok sinir olmuştum. Aslında daha buradakinden güzel duruşu.

Violin menülerin çok iyi ama son kilolarda kilo vermek çok zorlaşıyor. Ne kadar porsiyon kısıtlaması yapsan da zor gidiyor. Şu anda ne durumdasın merak ediyorum ? :) Zorlanıyor musun artık? :)
Hem de nasil zorlaniyorum. Cok cok zor gidiyo artik. Ac felan gezmem lazim sanirim verebilmem icin

Vaaoov Harikasın canım
Çok güzel

Teşekkür ederim canım burda 5. Takımımla devam etmeyi düşünüyorum. Ziyarete kabul ederseniz seve seve gelirim.
Tatlım yanlış anlattım sanırım. Tabiki de burda devam et. Motivasyon artısına katkı olsun diye ek olarak dedimdi..
Hem ziyaret hem ticaret gibi
Tabi isteyen herkes gelebilir..

Yaa ne kadar harika olmuş Ferahcım, sende ne cevherler varmış meğer
Aboovvvv bizim burda totomuz donmaya başladı. Sabahları çok serin oluyor.
Burası da bugün buzzz gibiiiii
Off kış geliyor, hiç sevmiyorum

Çok geçmiş olsun canım

Mantığını çok beğendim ama nasıl uygularım bilmiyorum. En azından bütün kıyafetleri kaldırsam ama atmasam nasıl olur ki.

Koşmayı hiç göze alamiyorum ben

Ya ben dr 500 metre konuşamam diyordum ama olay cesaret etmekte. Bir şekilde devamı geliyor.

ee haklı bunun yazı var kişi var mesala eşimin tüm pantolonları yikandi ama kurumadi bugün şimdi 1 ni eve astım kurusun utulencek

Aslında evde kurutma makinesi de var. Eşim de evde çalışıyor. Pamuk benim niyeti bozacak gibi.

İşte onlara hiç kıyamam.

Hem vücut hem kafa yorulunca öyle oluyor.

Hiç ihmal yok ördeğim sporu artık :)

Arkadaşlar bu sabah 64.2 çıktım -600 g. Allahımmmmm.... yine günden güne eriyorum ne güzel motivasyon oldu yaa...

Harikasın sana plan yaradı tatlım :)

Yaa harikasın, bayıldım resmen. Hiç becerimi yok böyle şeylere. 2 yıl önce ufak dikiş makinası aldım ama hiç kullanmadım.

Vay cok beceriklisin canim ya ben sokugumu dikebildigimde kendimle gurur duyuyorum. O seviyedeyim

Ne guzelmiş öyle çok şanslisiniz

Menüyü çok sevdim harika olmuş.
Oy oy kimler gelmiş hoşgeldin kaptanimm
Elimden geldigince çok dikkat etmeye çalışıyorum

Geçmiş olsun annesi
Vay cok beceriklisin canim ya ben sokugumu dikebildigimde kendimle gurur duyuyorum. O seviyedeyim
Bende hiç sevmem söküp dikmeyi

Gerçekte olmazsa rüyada yaparım diyorsun

Kış insanısın demek
Ya ben çok üşüyorum kışın, ondan galiba

Aynen ben de

Her yerde devam ördeğim spora. Ağzımı pek tutamıyorum bu sıralarda ama sporla telafi ediyorum sanırsam. Tartımın da pili bitti. Hiç alasım gelmedi. Biraz bilmeyeyim kilomu diye

Ben de yazın sıcaktan çok bunalıyorum. Yaz benim için kışı bekleme ayı. Dışarı adım atasım gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…