Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen ördeğim. Bir süre böyle takılayım bakalım.

Az once teyzemin oglu geldi bize teyzeeee sen günden güne eriyormusun dedi 2 gundur farkedilmeye baslandi bende nasil sevindirik oldum

Ayy harikasın karabibercim, en güzeli bu cümleleri duymak.

Halaaaaaa adet olmadim en son 4 Ağustos
Kadin dogumdan randevu aldim 2 bucukta gidiyorum kizlar

Muhtemelen hava değişiminden olmuştur ama bize de haber ver geldiğin gibi.

Geçmiş olsun kaptanım. Bu sene erken başlamış hastalıklar..

Çok kafamı karıştırıyorsun çook. Ben düşüneceğim bu konuda Esracım. Hiç yoktan ilk adım kaldırmak olabilir.

Halaaaaaa adet olmadim en son 4 Ağustos
Kadin dogumdan randevu aldim 2 bucukta gidiyorum kizlar
Git bakalım bi karabibercim, doktor bu duruma bi el atsın artık :)
Ve bugün 61.6 geldım. Su ara iyi gıdıyorum. Bugün bıraz basagrım olsada akşam vaktı spor yaparım herhalde.
morordek 60.4 te mı mezun olabılıyordum.
61.2 altına indiginde mezun olabiliyormussun Gönülcüm. Pek bir şey kalmamış yani :) Belki de bu hafta olursun
Geçmiş olsun kaptanicem

ayy çok özendim sana esra cım darısı başıma

geçmiş olsun parky cim

Hayırlı akşamlar
Bende aranıza dahil olmak istiyorum
Adım Merve daha önce 9. Takımda yarişmiştim,
ev hanımı bir öğretmenim, 28 yaşındayım, 2 kızım var biri 3,5 yaşında biri 3 aylık, İstanbuldayım, 103,2 ile 2013 te başladım 64 kiloya kadar düştüm şuan 85lerdeyim hedefim yılbaşına kadar 60 kilo olup bu kilo işine son vermek

Hoşgeldiin Merve :)
Birbirimizi daha önce yarışmada görmüşüzdür ama tanışmak bugüneymiş :)
Ben takım kaptanıyım ama kaptaniçem toplight 'ı da bilirsin belki, o da bizimle :)
29 yaşındayım, 16 aylık da bir oğlum var.
Durumuna baktım en son 536. etapta 64 kg ile izne ayrılmıssın. İnsallah bizimle kiloları verip seni mezun ederiz

Evet biliyorum Bi kaç kere konusmusluğumuz var kendisiyle 64 ile ayrıldım sonrasındada hamile kaldım ve şimdi yine kilo verme serüvenine baslıyorum inşallah mezun olurum biran önce

Hoşgeldin canım inşallah hep birlikte kurtulcaz kilolardan

Hosbuldum canım inşallah bu sefer son olur hep birşeyler oldu yarıda kaldı kısır dongu gıbı basa dondum hep birlikte kurtulalım inşallah
Bir kere başarmışsın canım yine başaracağına eminim. 2 çocukla zor olsa da olacak. Ben de aynı durumdayım seninle.2 kızım var benim de. Ama senin küçük emiyordur Yediklerinden çok kısamasan da egzersizle olur

Son düzenleme:
Bir kere başarmışsın canım yine başaracağına eminim. 2 çocukla zor olsa da olacak. Ben de aynı durumdayım seninle.
Başardım ama uzun sürmedi bu sefer i inşallah sorunsuz olacak bilmiyorum 2 cocukla nasıl olacak ama olıcak bor sekilde inşallah

Hosgeldin canim. Insallah hep birlikte verecegiz kilolari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…