Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaa takımdakilere hizmette sınır yok tabi ki
Her yerde devam ördeğim spora. Ağzımı pek tutamıyorum bu sıralarda ama sporla telafi ediyorum sanırsam. Tartımın da pili bitti. Hiç alasım gelmedi. Biraz bilmeyeyim kilomu diye
Boşver kilonu bilme bakalım bir süre hedefcim. Sende o stres olmayınca daha iyi veriyorsun. Sporların da süper oluyor zaten. Bence listeye döndügünde seni mezun edecegiz :)

Karabibercim menülerin çok iyi gidiyor senin. Erime hissediyor musun? :)) valla takdir ediyorum, kaçamaksız ve örnek alınası....
Az once teyzemin oglu geldi bize teyzeeee sen günden güne eriyormusun dedi 2 gundur farkedilmeye baslandi bende nasil sevindirik oldum

Karabibercim menülerin çok iyi gidiyor senin. Erime hissediyor musun? :)) valla takdir ediyorum, kaçamaksız ve örnek alınası....
Bu arada gercektwn kacamak yok sadece sporu dahada fazlalastiracagim ama vir doktora gidip geleyim ondan sonra

Ne beceriklisin birde üsengecim deyip duruyorsun haksızlık ediyorsun

Ahahahah evet yedekleri unutmuşum Ferah :))))) Ya o kimonoyu sen mi yaptın yoksa?

kızlar geçmişi okuyamadım akşam küçük oğlanın ödevi yemek yapmak turşu yapmak derken hiç elime telefonu alamadım saat 10 da sızmışşım zaten
bu sabahda büyük oğlan başağrısı ile uyandı normalde okula gitmek istemeyince başı ağrır ben gene öyle zannettim okula bıraktım okuldan rehber öğretmen aradı gidip okuldan çocuğu ldım dr a götürdüm sinizüt ve boğazları kızarmış dr 3 gün rapor verdi ona eve bırak ona yemek yedir işe gel işte de toplantı derken ancak oturabildim en kısa sürede geçmişi okuyacağım okumam gereken 143 mesaj var buna sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şaka şaka sevindim tabiki eskiden olsa 3-5 mesaj ancak olurdu

En başlarda saklayıp atmıyordum. Baktım ki yıl geçmiş hiç aramıyorum. O zaman neden duruyorlar dedim. Hepsini doldurdum çuvallara ve gittim giysi kumbarasına attım çuval çuval. Geldiler bana bir anda bir aydınlanma yaşadımYahu talınırken farkettim ne kadar hantal yaşadığımı. Kaç çuval sırf benim kıyafetim vardı. Kaç tanesini giyip çıkarıyorum ki ?? İnan etiketi üzerinden hiç çıkarılmamış kıyafetler vardı. Cidden anneannemin dediği gibi “müsriflik” bizimkisi. Artık almıyorum. Bundan sonra gerektikçe, ihtiyaç oldukça alışveriş yapacağım. Aaa bu da güzelmiş bunu da alayım demiyorum. Herşey yerinde güzel. Alıpta ne yapacağım dolabımı şişirmekten başka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…