- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #294.961
Aaa takımdakilere hizmette sınır yok tabi kiBende alayim
Boşver kilonu bilme bakalım bir süre hedefcim. Sende o stres olmayınca daha iyi veriyorsun. Sporların da süper oluyor zaten. Bence listeye döndügünde seni mezun edecegiz :)Her yerde devam ördeğim spora. Ağzımı pek tutamıyorum bu sıralarda ama sporla telafi ediyorum sanırsam. Tartımın da pili bitti. Hiç alasım gelmedi. Biraz bilmeyeyim kilomu diye
Az once teyzemin oglu geldi bize teyzeeee sen günden güne eriyormusun dedi 2 gundur farkedilmeye baslandi bende nasil sevindirik oldumKarabibercim menülerin çok iyi gidiyor senin. Erime hissediyor musun? :)) valla takdir ediyorum, kaçamaksız ve örnek alınası....
Bu arada gercektwn kacamak yok sadece sporu dahada fazlalastiracagim ama vir doktora gidip geleyim ondan sonraKarabibercim menülerin çok iyi gidiyor senin. Erime hissediyor musun? :)) valla takdir ediyorum, kaçamaksız ve örnek alınası....
Şu aşureyi akşam yemeseydin parkicim !Hahahah şu rumuzunu da nasıl kısaltacağımı bilemedim bir türlü. Bir parky diyorum bir parki ama hiç parkbyjshshdhsjsk yazamadım bir türlü affedersin
OlmazmiiiiArkadaşlar bu sabah 64.2 çıktım -600 g. Allahımmmmm.... yine günden güne eriyorum ne güzel motivasyon oldu yaa...
Yavas yavas herkez kendine geliyor ne güzel
Evet ördekçim çok saldım. Kendime dur diyemedim. Daha fazla uzatmayayım haklısın yoksa daha fena olacak. Ben de menü spor bildirimlerine başlıyorum bugünden itibaren.
Ne beceriklisin birde üsengecim deyip duruyorsun haksızlık ediyorsunAt at, eline geçtikçe işe yaramayanı at Sibelcim.
Ahahhaaa valla süpersin. Henüz senin kadar ilerleyenedim ama yavaş yavaş halledeceğim.
Yaaaa çok harika bir şey. Neyse kıyafetleri küçüldükçe olanlardan kurtulacağım nasılsa. Yeni eşyalarını da deli deli almayacağım. Bu arada Serra’nın iki parça kıyafeti de bende, bir uzun kollu bluz bir de tayt. @hedef38beden cim bak yedek olayını çözdükOptimumda su gibi oldu Esra’nın kuzusu buz pateninden sonra, mecburi alışverişten sonra poşeti Mert’in pusetinde kalmıştı.
Dur bak tatil için kendime diktiğimi atıyorum.
Eki Görüntüle 2192614
Güya mayo üzerine giyecektim ama evde unutmuşum ay çok sinir olmuştum.Aslında daha buradakinden güzel duruşu.
Adana böyle canim yazi çok sicak kışi cok guzelAboovvvv bizim burda totomuz donmaya başladı. Sabahları çok serin oluyor.
Öyle mi anladım canım.Tatlım yanlış anlattım sanırım. Tabiki de burda devam et. Motivasyon artısına katkı olsun diye ek olarak dedimdi..
Hem ziyaret hem ticaret gibi
Tabi isteyen herkes gelebilir..
Çok güzel bi Öğle yemeği afiyet olsunÖğle yemeğim;
-Zeytinyağlı pırasa
-Yoğurt
Pırasaya çok erken baslamadınmı :)))kıs sebzelerıne ne kadar geç başlarsam benım ıcın o kadar ıyıÖğle yemeğim;
-Zeytinyağlı pırasa
-Yoğurt
Canım börülceyi biliyorsundur.Bizim burada ona lübye derler. Taze fasulye gibi pisirdim.Menün bence çok iyi gitmiş de lübye nedir onu bilmiyorum yorum yapamadım.
At at, eline geçtikçe işe yaramayanı at Sibelcim.
Ahahhaaa valla süpersin. Henüz senin kadar ilerleyenedim ama yavaş yavaş halledeceğim.
Yaaaa çok harika bir şey. Neyse kıyafetleri küçüldükçe olanlardan kurtulacağım nasılsa. Yeni eşyalarını da deli deli almayacağım. Bu arada Serra’nın iki parça kıyafeti de bende, bir uzun kollu bluz bir de tayt. @hedef38beden cim bak yedek olayını çözdükOptimumda su gibi oldu Esra’nın kuzusu buz pateninden sonra, mecburi alışverişten sonra poşeti Mert’in pusetinde kalmıştı.
Dur bak tatil için kendime diktiğimi atıyorum.
Eki Görüntüle 2192614
Güya mayo üzerine giyecektim ama evde unutmuşum ay çok sinir olmuştum.Aslında daha buradakinden güzel duruşu.
Mantığını çok beğendim ama nasıl uygularım bilmiyorum. En azından bütün kıyafetleri kaldırsam ama atmasam nasıl olur ki.
Ya ben dr 500 metre konuşamam diyordum ama olay cesaret etmekte. Bir şekilde devamı geliyor.
Aslında evde kurutma makinesi de var. Eşim de evde çalışıyor. Pamuk benim niyeti bozacak gibi.
İşte onlara hiç kıyamam.
Hem vücut hem kafa yorulunca öyle oluyor.
Hiç ihmal yok ördeğim sporu artık :)
Harikasın sana plan yaradı tatlım :)
Yaa harikasın, bayıldım resmen. Hiç becerimi yok böyle şeylere. 2 yıl önce ufak dikiş makinası aldım ama hiç kullanmadım.
Çok güzel bi Öğle yemeği afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?