Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldin aramıza.
Ben de yılbaşında istiyorum 60 olmak ama cesaret edemiyorum hedef koymaua

Hosgeldin Güle güle büyüt bebislerini

Doktordan gelince balik kizartmaya geçtim gelemedim haber etmeye rahim kalinlasmasi var dedi 40 yasinda olduğumuz için artik yavas yavas düzensizliklerin basladigini söyledi ve ilac yazdi regl söktürücü verdi
Bu gruba katildiktan sonra tam 10 kilo verdim canim ve daha yeni farkediliyorum okadar guzel duyguki kilomu verdin sen demeleri

Hosgeldin Güle güle büyüt bebislerini
Hosbuldum tesekkur ederim

gecmiş olsun

Hosbuldum canım suan kaç kilosun ki sen hedefini koy elinden geleni yap olur olur olmaz olmaz onemli olan gösterdiğimiz çaba

67-68 civarlarındayım ben ama çok fazla al ver yaptım.
Sanırım baya yorulmuş olmalıyım ki zor geliyor yılbaşına kadar verilecekleri halletmek. Bu arada şu an izindeyim.

Zaten regl gecikmesi olunca direkt rahim kalınlaşması diyorlar. Muhtemelen düzenlince kalınlaşmada kalmaz. İlacın yanı sıra civan perçemi de bu konuda baya başarılı diyorlar.

Gecmis olsun canim

Git bakalım bi karabibercim, doktor bu duruma bi el atsın artık :)

61.2 altına indiginde mezun olabiliyormussun Gönülcüm. Pek bir şey kalmamış yani :) Belki de bu hafta olursun

Geçmiş olsun kaptanicem
Gittim canim inan rahatladim muayene edince psikolojik olarak çok etkilenmistim hergün acaba belirti varmi diye düşünmekten şimdi kuş gibi oldum en azindan bebek yok böylede hamile kalanlari okuyunca tirstim

Hoşgeldiniz daha önceden başarmıssınız şimdi yine basarirsiniz aramizda olmanizdan mutluluk duyariz

Tamam canim onuda bir arastirayim
Inan hastalanmayinca ayaklarimin altina igneler batiyor cok agriyor ve çok huzursuz hissediyorum ateş basiyor beni fenaliklar geliyor regl olmanin guzelligini olmayinca anladim ve ilk defa hamilelik dışında bunu yasadim

Bugün ki menum pek birsey yemedim
Okadar heyecanli ve stresliydimki sabah 7 de yürüyüş yaptim geldim teyzemler gelecek diye ev toplamaya basladim kahvalti hazirladim ama canim birsey yemek istemedi bir kahve içtim sonra doktora gittim geldim geldigimde 3 olmustu ve yine yemedim balik kizarttim ve sadece 1 balik ve salata yedim 1 kase bu kadar birde bol bol su içtim

Ay benim koca hiçbirine bulaşmaz.

Ah canım yaaa. Çok geçmiş olsun. Çabucak atlatırsınız inşallah.

Haklamaktan o bebeğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…