Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ip atlardık ya onceden senin rahatsizligin vardi diye ara vermistin iyi misin şimdi atlayabilir misin?

Günaydın, afiyet olsun
Et iyidir, protein

Günaydın
Ah bu bebişler
Bir sıkıntısı yok değil mi?
büyük tuvaletinden dolayı uyuyamadı diye tahmin ediyorum 7 gibi yapınca uyudu güzelce hala da uyuyor

Beenndeeeee bayılırım valla. Bende seni tanıyorum ama hangi konudan gözüm ısırıyor çözemedim henüz.
5 senedir buralardayım ben 9.takımda kaptanlık yaptım bir ara kaptan yardımcısıydım paylasım alanında falan gormussundur diyet gruplarından baska Bi yerde pek takılmıyordum

aynen bayılıyorlar canım onu hortumu baska sey yemez o yuzden alırsam bıle yemekten sonra veriyorum . Bi sekilde aksam edicez bakalım kucuk uyusa buyuk kız var

Ördeğim ben bildirimi akşama yaparım diyetisyenin işi varmış yarın randevuyu bugüne değiştirdi az sonra gideceğim ama işin kötü tarafı reglim 3 gün gecikti illaki ödem vardır acaba menapoza mı giriyorum evdeki tartıya göre 100-200 gr eksideydim sabah ama diyetisyen tartısı nasıl onu göreceğim ayrıca evden gideceğim için çıkmadan tartılıp orada da tartılınca aradaki farkı göreceğim

geçmiş olsun inşallah çabuk toparlanır, umarım sende hasta olmadan atlatırsın

Tamamdır sen ne dersen onu yazarız :)

Geçmiş olsun

Ya kaptanim inan şoktayim oralarin soguk oldugunu duyunca inan kapi pencere açik yatiyoruz 3 gündür klima calismiyor

Ayy bende istiyorum ama olamam gibi geliyor yılbaşına kadar

Moral bozmamak lazım karabibercim. Belli mi olur, belki birden gider kilolar.

Ben de çok sinirli oluyorum, hiç çekilmiyorum :)

Ya çok haklısın hedefcim o işe el atamadım bir türlü. İki gündür çok yoğundum. Yarın da perşembe. Cumaya bir gün kalmış oluyor. Acaba cumadan mı başlatsak?

Olur tabi kaptanım neden olmasın.

Sağolll bebeğim. Kv ye yetiştirebilirsem paylaşırım, yetişmezse yeni yıla artık. Cumartesi çünkü doğum günü.

Maşallah ya, harika gerçekten. Bayılıyorum böyle antin kuntin şeylere, sonra evde bir sürü şey doluyor ama çok güzel olmuş. Ben senin yerinde olsam 3-4 tane yaparım. Sonra ev kalabalıklaşır işte.
Takım olarak minimalizme yol alıyoruz galibaaaa.

Sorma yahu, takım iş çıkarıyor bu sıralarda bana hep.
Bugün 1 odaya girişeceğim. Özge'nin tarifle de aşure deneyeceğim. Aman olmaz diye boşverecektim ama pek güzel anlatmış.

Kızlar oğlanın başarısı geçmedi acilde serum yedik az önce eve geldim bugün saçma sapan bir beslenme düzeni oldu spor maalesef oğlanı hastanelere taşırken olamado

Kaptanım bağışıklığı falan mı zayıf oğlanın? Şöyle genel bir çözüm baksan. Yazık, havalar serinleyince çok hasta oluyor.

Ben de bakayım bir bisikletteyken tatlım. Tek bölüm mü?

Ben de doymama modundayım çok.

Afiyet olsun, çok güzel duruyor tabak. Aslında direkt tabak hazırlayıp kahvaltı yapmak lazım. Biz tabakları önümüze alıp ortadan dolduruyoruz. Yedikçe ekleniyor, kötü oluyor.

Günaydın kabus gibi bir geceydi benim küçük sabaha kadar uyumadı uyutmadıda sersem gibiyim

Uff, uykusuz bir gün çekilmez oluyor.

Ay harikasın. Muazzam kilo vermişsin.... Yine yaparsın neden yapamayasın. Aramıza hoşgeldin. Güzel başlangıçların olsun Merve.

Sira sende gecikme sirasi kaptanim
Benim eşim nasil üzüldü hamile cikmadim diyeee adam hayal bile kurmuss morali çok bozuldu kazaylada olsa keske kalsaydin dedi

Yap yap asureyi canim ama sekeri biraz fazla kat bir tek o eksik gelebilir aslinda ozge kizim ben eda

Günaydın kabus gibi bir geceydi benim küçük sabaha kadar uyumadı uyutmadıda sersem gibiyim
Ben de oyleyim ya 3.5 saat uykuyla okuLa gittim. Uyumadi bizimki de
Yap yap asureyi canim ama sekeri biraz fazla kat bir tek o eksik gelebilir aslinda ozge kizim ben eda
Ben de denemeyi dusunuyorum senin tarifi. Usemmnmezsem tabi. Hic yapmadim daha once de

Sira sende gecikme sirasi kaptanim
Benim eşim nasil üzüldü hamile cikmadim diyeee adam hayal bile kurmuss morali çok bozuldu kazaylada olsa keske kalsaydin dedi

Ahh benim bu isim hafızam ne olacak. Görsel hafızam da yok. Baya baya hafızam yok sanırım benim. Mantıkla yürütüyorum hayatı

Kusura bakma şekerim. Eşim incirsiz olsa dedi. Sevmiyor pek. İncir de koymayınca şekeri ne kadar fazla koyayım? Gerekirse sonradan da eklenir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…