- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #295.061
Ip atlardık ya onceden senin rahatsizligin vardi diye ara vermistin iyi misin şimdi atlayabilir misin?Beenndeeeee bayılırım valla. Bende seni tanıyorum ama hangi konudan gözüm ısırıyor çözemedim henüz.
İstanbuldayım canım.
Buyur gel kuzum, bak buz gibi buralar
Bence giydir valla. Eşim yaktırdı kombiyi, çocuklar üşür diye, kıyamadıbana kalsa yakmaz bir kat fazla giydirirdim ama eşim de üşüdü bence
Oooo çok güzel valla. Bak atmaya, ayırmaya başlayınca nasıl bir rahatlık olduğunu anlayacaksın. Kafa da rahatlıyor garip bir şekilde.
Soğuktu gece epey.
Süpersin.
Ooooo gerçek Özlem işteeeee
Ay hamlamaktan yazacaktım ne haklamaktan diye düzeltmiş Allahım Yaraaabbimmm yaaa.
Gözleme olmadı ama annem yaptı, ev koktu ve kokuya resmen hipnotize olarak çekildim.
Zorla hepsini yedirecekti de ucuz kurtuldum. Kadıncağız yapmış özene bezene kırmayayım dedim Şeymacım ama olmasa tabi iyiydi.
büyük tuvaletinden dolayı uyuyamadı diye tahmin ediyorum 7 gibi yapınca uyudu güzelce hala da uyuyorGünaydın, afiyet olsun
Et iyidir, protein
Günaydın
Ah bu bebişler
Bir sıkıntısı yok değil mi?
5 senedir buralardayım ben 9.takımda kaptanlık yaptım bir ara kaptan yardımcısıydım paylasım alanında falan gormussundur diyet gruplarından baska Bi yerde pek takılmıyordumBeenndeeeee bayılırım valla. Bende seni tanıyorum ama hangi konudan gözüm ısırıyor çözemedim henüz.
aynen bayılıyorlar canım onu hortumu baska sey yemez o yuzden alırsam bıle yemekten sonra veriyorum . Bi sekilde aksam edicez bakalım kucuk uyusa buyuk kız varSağol canım. hindi füme daha sağlıklı diye yediriyorum. Çocukların hepsi de bayılıyor salam sosise, bununla gazlarını alıyorum işte.
Bugün için kolay gelsin canım sana. Uyursa sende yat uyu saat kaç olursa, azıcıkta olda dinlenirsin. Evin işleri hiiiççç bitmiyor ve kaçmıyor.
Hosbuldum tesekkur ederim yok değil çok şükür tuvalet sorunu vardı sanırım yaptı rahatladıÖncelikle hoşgeldin canım ben de yapardım ama dün hiç aklıma gelmedi.. Seni bebiş uyutmamis inşallah hasta değildir.
Ördeğim ben bildirimi akşama yaparım diyetisyenin işi varmış yarın randevuyu bugüne değiştirdi az sonra gideceğim ama işin kötü tarafı reglim 3 gün gecikti illaki ödem vardır acaba menapoza mı giriyorumGünaydınlar
Bugün perşembe biliyorsunuz ki.. Ekstra hafif menüler görmek istiyorum, sıfır kh
Yarın güzel bildirimler gelsin lütfen, ortalamamızın iyi olması lazım
Lütfen bildirimleri geç saatlere bırakmayın, şimdiden herkesi etiketleyeyim:
toplight violin35 @gonulll @rint Deniz ve Kum @parkbyull
geçmiş olsun inşallah çabuk toparlanır, umarım sende hasta olmadan atlatırsınGünaydınlar kızlar oğlandan ishal de başlayınca sabah işe gittim rapor alıp eve geldim onunla ilgileniyorum toparlanır inşallah bu arada benim gecen rahatsızlığım üşütme halsizlikten geri geldi herhalde
Tamamdır sen ne dersen onu yazarız :)Ördeğim ben bildirimi akşama yaparım diyetisyenin işi varmış yarın randevuyu bugüne değiştirdi az sonra gideceğim ama işin kötü tarafı reglim 3 gün gecikti illaki ödem vardır acaba menapoza mı giriyorumevdeki tartıya göre 100-200 gr eksideydim sabah ama diyetisyen tartısı nasıl onu göreceğim ayrıca evden gideceğim için çıkmadan tartılıp orada da tartılınca aradaki farkı göreceğim
Geçmiş olsunGünaydın kızlar.. Dün başım ağrıyordu 3 ilaç içmeme rağmen geçmedi o yüzden bakamadım buraya..
Neyse bugün kızım gider gitmez ben de evden çıktım PTT 'de isim vardı oraya kadar 30dk yürüdüm şimdi dönüş yolundayım..1 saat yürüyüş cepte..
Ya kaptanim inan şoktayim oralarin soguk oldugunu duyunca inan kapi pencere açik yatiyoruz 3 gündür klima calismiyorHaklamaktan?
Güzel menü violincim
Keşke spor da olabilse
Elimizden gelse biz de yakacağız ama merkezi sistem, o sebeple bekliyoruz belki yakarlar diye.
Ah öglenki yarım gözleme daha güzel bi şeyler olabilirdi sankiiii
İnsallah atlatırsınız kaptanicem kısa zamanda.
Ya oralara nasıl özeniyorum. Dün burası 10 derece, memleket 25 derece... Ah ne işim var Ankara'da dedim kendi kendime
rintcim sabah kahvaltılarında yumurta vs yapman zor mu oluyor? Genelde hep simit görüyorum. Bu farklıymıs gerci ama bunda da yine kh agırlıklı patates falan.
Protein agırlıklı bi kahvaltı yapsan daha iyi olur sanki..
Bisküvi
Sibelcim sen hatalarını biliyorsun aslında ama işte iradee
Of ne güzel yaaaYa kaptanim inan şoktayim oralarin soguk oldugunu duyunca inan kapi pencere açik yatiyoruz 3 gündür klima calismiyor
Ayy bende istiyorum ama olamam gibi geliyor yılbaşına kadar
Tamam canim onuda bir arastirayim
Inan hastalanmayinca ayaklarimin altina igneler batiyor cok agriyor ve çok huzursuz hissediyorum ateş basiyor beni fenaliklar geliyor regl olmanin guzelligini olmayinca anladim ve ilk defa hamilelik dışında bunu yasadim
Ya çok haklısın hedefcim o işe el atamadım bir türlü. İki gündür çok yoğundum. Yarın da perşembe. Cumaya bir gün kalmış oluyor. Acaba cumadan mı başlatsak?
Sağolll bebeğim. Kv ye yetiştirebilirsem paylaşırım, yetişmezse yeni yıla artık.Cumartesi çünkü doğum günü.
Takım olarak minimalizme yol alıyoruz galibaaaa.
Kızlar oğlanın başarısı geçmedi acilde serum yedik az önce eve geldim bugün saçma sapan bir beslenme düzeni oldu spor maalesef oğlanı hastanelere taşırken olamado
Geldiğim gibi gidiyoree ben kızlar.
Bu arada Netflix te dün eliptik yaparken bir belgesel izledim yaşlanmayla ilgili. Adı explained, sonsuza dek yaşayabilir miyiz. Enteresan bir şekilde açlığın yani çok ve sık sık yemek yememenin hücre yaşlanmasını yavaşlattığını söylüyor. Bilmem ne kurduna uygulamışlar, normalde 14 gün olan ömrü iki katına kadar uzamış. Deney farelerinde de iki katına kadar olmasa da benzer sonuçlar almışlar. Oruç tutmak gerçekten çok iyi bir şeymiş bu arada. İnsülin üretimini düşürüp metabolizmayı besin almıyor gibi kandırdıkları zaman hücreler kendilerini korumaya alıyorlarmış. Değişik bir şeyler anlattılar çokta can kulağıyla dinlemedim ama izlemenizi tavsiye ederim. Sakin kafayla bir daha bakacağım.
Herkese kocaman öpücükler. Görüşürüz kızlar.
çok az yemişsin ay bi doymayan benim herhalde
carsamba menumorordek
Sabah 9 da sandviç ekmeği yarım sarı buğdaylı kızarmış üzerine acuka 1 dilim hindi füme salatalık Peynir Yeşilçay
öğle 2 mandalina 2 salatalık 2 ceviz 1 gibi 1 tabak taze bezelye yemeği 1 dilim ekmek
arada cayla bisküvi kaçamak yaptım
akşam 6 kinoalı kabak yemeği 2yk yogutlu
evdekilere menemen yaptım 3 lokma ekmek le yedim
su 2 lt 1 ltsi cevizli
spor yok bugün havamda değildim sanki kasvetli hava hiç sevmem yaz insaniyim bende..
Günaydınnnnn, sabah kısa karışık kardiyo egzersizimden sonra minik prensimle kahvaltı yapıyoruz.
Eki Görüntüle 2192781
Tabii ki tabağı paylaşıyoruz, hindi fümenin iki tanesini yedi bile şapır şupur. Bizimki çok seviyor eti. Markete gidiyorum sana ne alayım diyorum. Eettt diyor çocuk.Babasına çekmiş.
Günaydın kabus gibi bir geceydi benim küçük sabaha kadar uyumadı uyutmadıda sersem gibiyim
Hayırlı akşamlar
Bende aranıza dahil olmak istiyorum
Adım Merve daha önce 9. Takımda yarişmiştim,
ev hanımı bir öğretmenim, 28 yaşındayım, 2 kızım var biri 3,5 yaşında biri 3 aylık, İstanbuldayım, 103,2 ile 2013 te başladım 64 kiloya kadar düştüm şuan 85lerdeyim hedefim yılbaşına kadar 60 kilo olup bu kilo işine son vermek
Sira sende gecikme sirasi kaptanimÖrdeğim ben bildirimi akşama yaparım diyetisyenin işi varmış yarın randevuyu bugüne değiştirdi az sonra gideceğim ama işin kötü tarafı reglim 3 gün gecikti illaki ödem vardır acaba menapoza mı giriyorumevdeki tartıya göre 100-200 gr eksideydim sabah ama diyetisyen tartısı nasıl onu göreceğim ayrıca evden gideceğim için çıkmadan tartılıp orada da tartılınca aradaki farkı göreceğim
Yap yap asureyi canim ama sekeri biraz fazla kat bir tek o eksik gelebilir aslinda ozge kizim ben edaMoral bozmamak lazım karabibercim. Belli mi olur, belki birden gider kilolar.
Ben de çok sinirli oluyorum, hiç çekilmiyorum :)
Olur tabi kaptanım neden olmasın.
Maşallah ya, harika gerçekten. Bayılıyorum böyle antin kuntin şeylere, sonra evde bir sürü şey doluyor ama çok güzel olmuş. Ben senin yerinde olsam 3-4 tane yaparım. Sonra ev kalabalıklaşır işte.
Sorma yahu, takım iş çıkarıyor bu sıralarda bana hep.
Bugün 1 odaya girişeceğim. Özge'nin tarifle de aşure deneyeceğim. Aman olmaz diye boşverecektim ama pek güzel anlatmış.
Kaptanım bağışıklığı falan mı zayıf oğlanın? Şöyle genel bir çözüm baksan. Yazık, havalar serinleyince çok hasta oluyor.
Ben de bakayım bir bisikletteyken tatlım. Tek bölüm mü?
Ben de doymama modundayım çok.
Afiyet olsun, çok güzel duruyor tabak. Aslında direkt tabak hazırlayıp kahvaltı yapmak lazım. Biz tabakları önümüze alıp ortadan dolduruyoruz. Yedikçe ekleniyor, kötü oluyor.
Uff, uykusuz bir gün çekilmez oluyor.
Sira sende gecikme sirasi kaptanim
Benim eşim nasil üzüldü hamile cikmadim diyeee adam hayal bile kurmuss morali çok bozuldu kazaylada olsa keske kalsaydin dedi
Ben de oyleyim ya 3.5 saat uykuyla okuLa gittim. Uyumadi bizimki deGünaydın kabus gibi bir geceydi benim küçük sabaha kadar uyumadı uyutmadıda sersem gibiyim
Ben de denemeyi dusunuyorum senin tarifi. Usemmnmezsem tabi. Hic yapmadim daha once deYap yap asureyi canim ama sekeri biraz fazla kat bir tek o eksik gelebilir aslinda ozge kizim ben eda
Sira sende gecikme sirasi kaptanim
Benim eşim nasil üzüldü hamile cikmadim diyeee adam hayal bile kurmuss morali çok bozuldu kazaylada olsa keske kalsaydin dedi
Yap yap asureyi canim ama sekeri biraz fazla kat bir tek o eksik gelebilir aslinda ozge kizim ben eda
Yap yap asureyi canim ama sekeri biraz fazla kat bir tek o eksik gelebilir aslinda ozge kizim ben eda
Ahaha bu erkeklere de çocuk yetmiyor, sanki kendileri bakıyorlarSira sende gecikme sirasi kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?