Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Vaaoov Harikasın canım
Çok güzel

Yaa ne kadar harika olmuş Ferahcım, sende ne cevherler varmış meğer

Burası da bugün buzzz gibiiiii
Off kış geliyor, hiç sevmiyorum
Ayyy teşekkür ederim canım.
Kalorifer yaktık valla az önce. Sabaha karşı soğuk oluyor.

Sağolll bebeğim. Kv ye yetiştirebilirsem paylaşırım, yetişmezse yeni yıla artık. Cumartesi çünkü doğum günü.

Vay cok beceriklisin canim ya ben sokugumu dikebildigimde kendimle gurur duyuyorum. O seviyedeyim
Valla annemin dikiş makinasında kendim öğrendim dikmeyi ona baka baka. Annemde profesyonel değil ama bize dikerdi öyle birşeyler. Seviyorum ama dikme kısmını. Kalıp çıkarıp birbirine oturtmak vs kumaşları biraz kasıyor beni.

Ne beceriklisin birde üsengecim deyip duruyorsun haksızlık ediyorsun
Sağol şekerim, totomu kaldırınca yapıyorum işte. İş ki başlayayım.

Adana böyle canim yazi çok sicak kışi cok guzel
Daha aralikta yanarr kalorifer
Bizde yanıyoooo. Dışarıda kar soğuğu gibi soğul var bugün yaaa. Bir anda koş geldi sanki. 2 gün önce kızım kısa kolluyla, kısa çorapla gitti okula. Ertesi gün külotlu çoraplar, botlar, yağmurluklar. Yarın mont giydireceğim herhalde.

Çok geçmiş olsun. Çabucak iyileşir inşallah.

Hoşgeldin Merve epey kilo vermişsin maşallah. Eminim yine vereceksindir.

morordek

Kahvaltı

Peynirli, maydanozlu omlet

Öğle
Yarım kaşarlı gözleme

Akşam

Haşlanmış nohut, yoğurt, pul biber.

Aralarda
2 sütlü filtre kahve
1 Türk kahvesi
2 kupa bitki çayı.
Yarım avuç Antep karası

Annem ve kızkardeşin geldiğinden girip yazamadım. Evde de 4 çocuk.
Yorgunluktan çatlyacağım ben yaaaa. O kadar halsizim ki. Havalardan herhalde.

Geldiğim gibi gidiyoree ben kızlar.
Bu arada Netflix te dün eliptik yaparken bir belgesel izledim yaşlanmayla ilgili. Adı explained, sonsuza dek yaşayabilir miyiz. Enteresan bir şekilde açlığın yani çok ve sık sık yemek yememenin hücre yaşlanmasını yavaşlattığını söylüyor. Bilmem ne kurduna uygulamışlar, normalde 14 gün olan ömrü iki katına kadar uzamış. Deney farelerinde de iki katına kadar olmasa da benzer sonuçlar almışlar. Oruç tutmak gerçekten çok iyi bir şeymiş bu arada. İnsülin üretimini düşürüp metabolizmayı besin almıyor gibi kandırdıkları zaman hücreler kendilerini korumaya alıyorlarmış. Değişik bir şeyler anlattılar çokta can kulağıyla dinlemedim ama izlemenizi tavsiye ederim. Sakin kafayla bir daha bakacağım.
Herkese kocaman öpücükler. Görüşürüz kızlar.

Menumu yazip yatayim.
Sabah
1 has. Yumurta
Ezine ve kasar peynir

Ogle
Tavuk sote
Yogurt

Aksam
Tavuk corbasi
Az yogurt

2 lt su
Spor yok
Baya hafıf bir menu olmuş
Hoşgeldin Merve epey kilo vermişsin maşallah. Eminim yine vereceksindir.
Hosbuldum inşallah canım
Güzel olmuş filtre kahve ye bayılırım
Canım hoşgeldin detaylı sonra yazarım seni gördüğüme sevindim
Hosbuldum canım uzun uzun konusuruz yolumuz uzun
Kızlar oğlanın başarısı geçmedi acilde serum yedik az önce eve geldim bugün saçma sapan bir beslenme düzeni oldu spor maalesef oğlanı hastanelere taşırken olamado
çok gecmiş olsun Rabbım acıl şifa versin

bende merak ettim iyi geceler Allah dinlendirsin

Neyyyy kalorifermi yaktinizbiz daha aralik ayinin sonunda yakariz sen hangi sehirdesin

Valla soğuk havayi çok özledik

rint nerelerdesin? En son pazartesi akşam menü yazmışsın.
Telefonumu okulda unutmuşum kaptanım. Dolaba koyup güzelce kilitlemişim. Eşim yoktu. Bilgisayar bozuk.
Vallahi elektrik kesinti ödev yapamayan öğrenciye döndüm ama vallahi telefonu bile Unutabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…