Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok az yemişsin ay bi doymayan benim herhalde
carsamba menu morordek
Sabah 9 da sandviç ekmeği yarım sarı buğdaylı kızarmış üzerine acuka 1 dilim hindi füme salatalık Peynir Yeşilçay
öğle 2 mandalina 2 salatalık 2 ceviz 1 gibi 1 tabak taze bezelye yemeği 1 dilim ekmek
arada cayla bisküvi kaçamak yaptım
akşam 6 kinoalı kabak yemeği 2yk yogutlu
evdekilere menemen yaptım 3 lokma ekmek le yedim
su 2 lt 1 ltsi cevizli
spor yok bugün havamda değildim sanki kasvetli hava hiç sevmem yaz insaniyim bende..

Canim bende yediklerimle doymuyorum sadece beynime dur yeter bu sefer vereceksin bu son olsun dedigim için bed3 az yemeye basladim

Günaydın kızlar.. Dün başım ağrıyordu 3 ilaç içmeme rağmen geçmedi o yüzden bakamadım buraya..
Neyse bugün kızım gider gitmez ben de evden çıktım PTT 'de isim vardı oraya kadar 30dk yürüdüm şimdi dönüş yolundayım..1 saat yürüyüş cepte..

Günaydınlar
Bugün perşembe biliyorsunuz ki.. Ekstra hafif menüler görmek istiyorum, sıfır kh
Yarın güzel bildirimler gelsin lütfen, ortalamamızın iyi olması lazım
Lütfen bildirimleri geç saatlere bırakmayın, şimdiden herkesi etiketleyeyim:
toplight violin35 gonulll rint Deniz ve Kum parkbyull

Haklamaktan o bebeğim.
Haklamaktan?
Menumu yazip yatayim.
Sabah
1 has. Yumurta
Ezine ve kasar peynir

Ogle
Tavuk sote
Yogurt

Aksam
Tavuk corbasi
Az yogurt

2 lt su
Spor yok
Güzel menü violincim
Keşke spor da olabilse
Ayyy teşekkür ederim canım.
Kalorifer yaktık valla az önce. Sabaha karşı soğuk oluyor.
Elimizden gelse biz de yakacağız ama merkezi sistem, o sebeple bekliyoruz belki yakarlar diye.
Ah öglenki yarım gözleme daha güzel bi şeyler olabilirdi sankiiii
Kızlar oğlanın başarısı geçmedi acilde serum yedik az önce eve geldim bugün saçma sapan bir beslenme düzeni oldu spor maalesef oğlanı hastanelere taşırken olamado
İnsallah atlatırsınız kaptanicem kısa zamanda.
Neyyyy kalorifermi yaktinizbiz daha aralik ayinin sonunda yakariz sen hangi sehirdesin
Ya oralara nasıl özeniyorum. Dün burası 10 derece, memleket 25 derece... Ah ne işim var Ankara'da dedim kendi kendime
Dünkü menüm

Kahvaltı
1 tk tahin pekmez
Yarım orta boy patates (fırın)
Domates salatalık
1 kk peynir

İkindi
5 yk kuru fasulye 1 dilim ekmek

Akşam 1 kase yoğurt

Yarım saat yürüyüş
morordek
rintcim sabah kahvaltılarında yumurta vs yapman zor mu oluyor? Genelde hep simit görüyorum. Bu farklıymıs gerci ama bunda da yine kh agırlıklı patates falan.
Protein agırlıklı bi kahvaltı yapsan daha iyi olur sanki..
Bisküvi
Sibelcim sen hatalarını biliyorsun aslında ama işte iradee

Demekki kış gelmiş oralara
Birden geldi kış
Günaydın gecmiş olsun ben inatçı bir bas agrısı oldumu birde tansiyonum yukseldı mi agrıyan bölgeye soguk kompres yapıyorum iyi geliyor. ne guzel yuruyuşte yapılmış ben daha yataktan kalkamadım
Günaydın
günaydın afiyet olsun benım kızda bayılıyor et tavuk balık urunlerıne uzun zamandır almıyorum füme

Günaydın, afiyet olsun
Et iyidir, protein
Günaydın kabus gibi bir geceydi benim küçük sabaha kadar uyumadı uyutmadıda sersem gibiyim
Günaydın
Ah bu bebişler
Bir sıkıntısı yok değil mi?

Güzel olmuş filtre kahve ye bayılırım
Beenndeeeee bayılırım valla. Bende seni tanıyorum ama hangi konudan gözüm ısırıyor çözemedim henüz.

Neyyyy kalorifermi yaktinizbiz daha aralik ayinin sonunda yakariz sen hangi sehirdesin
İstanbuldayım canım.

Valla soğuk havayi çok özledik
Buyur gel kuzum, bak buz gibi buralar

istanbul buz gibi oldu yakmadim ama bilemedim çocuklara tulum giydirsemmi
Bence giydir valla. Eşim yaktırdı kombiyi, çocuklar üşür diye, kıyamadı bana kalsa yakmaz bir kat fazla giydirirdim ama eşim de üşüdü bence

Evet ben 1 poşet ayirdim bile küçük bir adım ama olsun . devamı gelir. oyuncaklarında bir kısmını kaldırdım
Oooo çok güzel valla. Bak atmaya, ayırmaya başlayınca nasıl bir rahatlık olduğunu anlayacaksın. Kafa da rahatlıyor garip bir şekilde.

bende yaksam mı dıye dusunmıyot degılım valla
Soğuktu gece epey.

Süpersin.

Ooooo gerçek Özlem işteeeee

Ay hamlamaktan yazacaktım ne haklamaktan diye düzeltmiş Allahım Yaraaabbimmm yaaa.
Gözleme olmadı ama annem yaptı, ev koktu ve kokuya resmen hipnotize olarak çekildim.
Zorla hepsini yedirecekti de ucuz kurtuldum. Kadıncağız yapmış özene bezene kırmayayım dedim Şeymacım ama olmasa tabi iyiydi.

Son düzenleme:
Sağol canım. hindi füme daha sağlıklı diye yediriyorum. Çocukların hepsi de bayılıyor salam sosise, bununla gazlarını alıyorum işte.

Günaydın kabus gibi bir geceydi benim küçük sabaha kadar uyumadı uyutmadıda sersem gibiyim
Bugün için kolay gelsin canım sana. Uyursa sende yat uyu saat kaç olursa, azıcıkta olda dinlenirsin. Evin işleri hiiiççç bitmiyor ve kaçmıyor.

Ahah ya bu kez çıkartamadım ne demek istedigini haklamaktan ne demek diye baya düsündüm, ondan sorayım dedim en iyisi
Neyse ki yarımda kalabilmişsin gözlemede :)

Öncelikle hoşgeldin canım ben de yapardım ama dün hiç aklıma gelmedi.. Seni bebiş uyutmamis inşallah hasta değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…