- 31 Ekim 2016
- 4.962
- 11.544
- 158
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #295.041
çok geçmişolsun canım..Kızlar oğlanın başarısı geçmedi acilde serum yedik az önce eve geldim bugün saçma sapan bir beslenme düzeni oldu spor maalesef oğlanı hastanelere taşırken olamado
çok az yemişsin ay bi doymayan benim herhaldeBugünkü menüm
Kahvaltı
Çeyrek simit şekersiz çay
Öğlen 2 yk pirinç yağsız tavuk 2 yk 1 kase pirinçsiz yayla çorbası
Akşam
3 yk kuru fasulye 1 yk sebzeli bulgur
Ara
1 gün kurusu kayısı
Bol su ve bol şekersiz çay
Spor 15 dk yürüyebildim.
morordek
istanbul buz gibi oldu yakmadim ama bilemedim çocuklara tulum giydirsemmiNeyyyy kalorifermi yaktinizbiz daha aralik ayinin sonunda yakariz sen hangi sehirdesin
Evet ben 1 poşet ayirdim bile küçük bir adım ama olsun . devamı gelir. oyuncaklarında bir kısmını kaldırdımTakım olarak minimalizme yol alıyoruz galibaaaa.
bende yaksam mı dıye dusunmıyot degılım vallaNeyyyy kalorifermi yaktinizbiz daha aralik ayinin sonunda yakariz sen hangi sehirdesin
Canim bende yediklerimle doymuyorum sadece beynime dur yeter bu sefer vereceksin bu son olsun dedigim için bed3 az yemeye basladimçok az yemişsin ay bi doymayan benim herhalde
carsamba menumorordek
Sabah 9 da sandviç ekmeği yarım sarı buğdaylı kızarmış üzerine acuka 1 dilim hindi füme salatalık Peynir Yeşilçay
öğle 2 mandalina 2 salatalık 2 ceviz 1 gibi 1 tabak taze bezelye yemeği 1 dilim ekmek
arada cayla bisküvi kaçamak yaptım
akşam 6 kinoalı kabak yemeği 2yk yogutlu
evdekilere menemen yaptım 3 lokma ekmek le yedim
su 2 lt 1 ltsi cevizli
spor yok bugün havamda değildim sanki kasvetli hava hiç sevmem yaz insaniyim bende..
Demekki kış gelmiş oralarabende yaksam mı dıye dusunmıyot degılım valla
Haklamaktan?Haklamaktan o bebeğim.
Güzel menü violincimMenumu yazip yatayim.
Sabah
1 has. Yumurta
Ezine ve kasar peynir
Ogle
Tavuk sote
Yogurt
Aksam
Tavuk corbasi
Az yogurt
2 lt su
Spor yok
Elimizden gelse biz de yakacağız ama merkezi sistem, o sebeple bekliyoruz belki yakarlar diye.Ayyy teşekkür ederim canım.
Kalorifer yaktık valla az önce. Sabaha karşı soğuk oluyor.
Ah öglenki yarım gözleme daha güzel bi şeyler olabilirdi sankiiiimorordek
Kahvaltı
Eki Görüntüle 2192736
Peynirli, maydanozlu omlet
Öğle
Yarım kaşarlı gözleme
Akşam
Eki Görüntüle 2192735
Haşlanmış nohut, yoğurt, pul biber.
Aralarda
2 sütlü filtre kahve
1 Türk kahvesi
2 kupa bitki çayı.
Yarım avuç Antep karası
Annem ve kızkardeşin geldiğinden girip yazamadım. Evde de 4 çocuk.
Yorgunluktan çatlyacağım ben yaaaa. O kadar halsizim ki. Havalardan herhalde.
İnsallah atlatırsınız kaptanicem kısa zamanda.Kızlar oğlanın başarısı geçmedi acilde serum yedik az önce eve geldim bugün saçma sapan bir beslenme düzeni oldu spor maalesef oğlanı hastanelere taşırken olamado
Ya oralara nasıl özeniyorum. Dün burası 10 derece, memleket 25 derece... Ah ne işim var Ankara'da dedim kendi kendimeNeyyyy kalorifermi yaktinizbiz daha aralik ayinin sonunda yakariz sen hangi sehirdesin
rintcim sabah kahvaltılarında yumurta vs yapman zor mu oluyor? Genelde hep simit görüyorum. Bu farklıymıs gerci ama bunda da yine kh agırlıklı patates falan.Dünkü menüm
Kahvaltı
1 tk tahin pekmez
Yarım orta boy patates (fırın)
Domates salatalık
1 kk peynir
İkindi
5 yk kuru fasulye 1 dilim ekmek
Akşam 1 kase yoğurt
Yarım saat yürüyüş
morordek
Bisküviçok az yemişsin ay bi doymayan benim herhalde
carsamba menumorordek
Sabah 9 da sandviç ekmeği yarım sarı buğdaylı kızarmış üzerine acuka 1 dilim hindi füme salatalık Peynir Yeşilçay
öğle 2 mandalina 2 salatalık 2 ceviz 1 gibi 1 tabak taze bezelye yemeği 1 dilim ekmek
arada cayla bisküvi kaçamak yaptım
akşam 6 kinoalı kabak yemeği 2yk yogutlu
evdekilere menemen yaptım 3 lokma ekmek le yedim
su 2 lt 1 ltsi cevizli
spor yok bugün havamda değildim sanki kasvetli hava hiç sevmem yaz insaniyim bende..
Birden geldi kışDemekki kış gelmiş oralara
Günaydın gecmiş olsun ben inatçı bir bas agrısı oldumu birde tansiyonum yukseldı mi agrıyan bölgeye soguk kompres yapıyorum iyi geliyor. ne guzel yuruyuşte yapılmış ben daha yataktan kalkamadımGünaydın kızlar.. Dün başım ağrıyordu 3 ilaç içmeme rağmen geçmedi o yüzden bakamadım buraya..
Neyse bugün kızım gider gitmez ben de evden çıktım PTT 'de isim vardı oraya kadar 30dk yürüdüm şimdi dönüş yolundayım..1 saat yürüyüş cepte..
Günaydın
günaydın afiyet olsun benım kızda bayılıyor et tavuk balık urunlerıne uzun zamandır almıyorum fümeGünaydınnnnn, sabah kısa karışık kardiyo egzersizimden sonra minik prensimle kahvaltı yapıyoruz.
Eki Görüntüle 2192781
Tabii ki tabağı paylaşıyoruz, hindi fümenin iki tanesini yedi bile şapır şupur. Bizimki çok seviyor eti. Markete gidiyorum sana ne alayım diyorum. Eettt diyor çocuk.Babasına çekmiş.
Günaydın, afiyet olsunGünaydınnnnn, sabah kısa karışık kardiyo egzersizimden sonra minik prensimle kahvaltı yapıyoruz.
Eki Görüntüle 2192781
Tabii ki tabağı paylaşıyoruz, hindi fümenin iki tanesini yedi bile şapır şupur. Bizimki çok seviyor eti. Markete gidiyorum sana ne alayım diyorum. Eettt diyor çocuk.Babasına çekmiş.
GünaydınGünaydın kabus gibi bir geceydi benim küçük sabaha kadar uyumadı uyutmadıda sersem gibiyim
Beenndeeeee bayılırım valla. Bende seni tanıyorum ama hangi konudan gözüm ısırıyor çözemedim henüz.Güzel olmuş filtre kahve ye bayılırım
İstanbuldayım canım.Neyyyy kalorifermi yaktinizbiz daha aralik ayinin sonunda yakariz sen hangi sehirdesin
Buyur gel kuzum, bak buz gibi buralarValla soğuk havayi çok özledik
Bence giydir valla. Eşim yaktırdı kombiyi, çocuklar üşür diye, kıyamadıistanbul buz gibi oldu yakmadim ama bilemedim çocuklara tulum giydirsemmi
Oooo çok güzel valla. Bak atmaya, ayırmaya başlayınca nasıl bir rahatlık olduğunu anlayacaksın. Kafa da rahatlıyor garip bir şekilde.Evet ben 1 poşet ayirdim bile küçük bir adım ama olsun . devamı gelir. oyuncaklarında bir kısmını kaldırdım
Soğuktu gece epey.bende yaksam mı dıye dusunmıyot degılım valla
Süpersin.Eki Görüntüle 2192768 sabah yürüyüşü tamamdir
Ooooo gerçek Özlem işteeeeeGünaydın kızlar.. Dün başım ağrıyordu 3 ilaç içmeme rağmen geçmedi o yüzden bakamadım buraya..
Neyse bugün kızım gider gitmez ben de evden çıktım PTT 'de isim vardı oraya kadar 30dk yürüdüm şimdi dönüş yolundayım..1 saat yürüyüş cepte..
Ay hamlamaktan yazacaktım ne haklamaktan diye düzeltmiş Allahım Yaraaabbimmm yaaa.Haklamaktan?
Güzel menü violincim
Keşke spor da olabilse
Elimizden gelse biz de yakacağız ama merkezi sistem, o sebeple bekliyoruz belki yakarlar diye.
Ah öglenki yarım gözleme daha güzel bi şeyler olabilirdi sankiiii
İnsallah atlatırsınız kaptanicem kısa zamanda.
Ya oralara nasıl özeniyorum. Dün burası 10 derece, memleket 25 derece... Ah ne işim var Ankara'da dedim kendi kendime
rintcim sabah kahvaltılarında yumurta vs yapman zor mu oluyor? Genelde hep simit görüyorum. Bu farklıymıs gerci ama bunda da yine kh agırlıklı patates falan.
Protein agırlıklı bi kahvaltı yapsan daha iyi olur sanki..
Bisküvi
Sibelcim sen hatalarını biliyorsun aslında ama işte iradee
Sağol canım. hindi füme daha sağlıklı diye yediriyorum. Çocukların hepsi de bayılıyor salam sosise, bununla gazlarını alıyorum işte.Birden geldi kış
Günaydın gecmiş olsun ben inatçı bir bas agrısı oldumu birde tansiyonum yukseldı mi agrıyan bölgeye soguk kompres yapıyorum iyi geliyor. ne guzel yuruyuşte yapılmış ben daha yataktan kalkamadım
Günaydın
günaydın afiyet olsun benım kızda bayılıyor et tavuk balık urunlerıne uzun zamandır almıyorum füme
Bugün için kolay gelsin canım sana. Uyursa sende yat uyu saat kaç olursa, azıcıkta olda dinlenirsin. Evin işleri hiiiççç bitmiyor ve kaçmıyor.Günaydın kabus gibi bir geceydi benim küçük sabaha kadar uyumadı uyutmadıda sersem gibiyim
Ahah ya bu kez çıkartamadım ne demek istedigini haklamaktan ne demek diye baya düsündüm, ondan sorayım dedim en iyisiAy hamlamaktan yazacaktım ne haklamaktan diye düzeltmiş Allahım Yaraaabbimmm yaaa.
Gözleme olmadı ama annem yaptı, ev koktu ve kokuya resmen hipnotize olarak çekildim.
Zorla hepsini yedirecekti de ucuz kurtuldum. Kadıncağız yapmış özene bezene kurmayayım dedim Şeymacım ama olmasa tabi iyiydi.
Öncelikle hoşgeldin canım ben de yapardım ama dün hiç aklıma gelmedi.. Seni bebiş uyutmamis inşallah hasta değildir.Birden geldi kış
Günaydın gecmiş olsun ben inatçı bir bas agrısı oldumu birde tansiyonum yukseldı mi agrıyan bölgeye soguk kompres yapıyorum iyi geliyor. ne guzel yuruyuşte yapılmış ben daha yataktan kalkamadım
Günaydın
günaydın afiyet olsun benım kızda bayılıyor et tavuk balık urunlerıne uzun zamandır almıyorum füme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?