- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #295.561
TEBRİKSSS HİÇ KISKANMADIM Kİ
Ayy çok mutlu oldum bu koşturmaca içinde
Hak ettin kaptanicemAyy çok mutlu oldum bu koşturmaca içinde
Tesekkur ederim kaptanim. Daha fazla verenler var ama yuzde onemli sanirim.Hanımlar Haziran-Eylül ayları analiz raporu yayınlandı:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-44#post-57488331
İlk 3'e girenviolin35 Cikilatacanavari ve Cherry Mom 'i tebrik ediyorum
Ortalamamız bir önceki analiz dönemine göre düşmüş maalesef. Bunun sebebi de yeni üye sayısının azalması, mevcut üyelerin de artık gram gram veriyor olması. Ama eminim ki bu dönemi de aşacağız.
Hepinizi tebrik ediyorum. En kısa sürede hedeflerinize ulaşacağınıza da inanıyorum sevgili takımım
Tebrik ederim sizleri
Evet canımTesekkur ederim kaptanim. Daha fazla verenler var ama yuzde onemli sanirim.
Olsun ciklatım haftaya girersinÖrdekim 76.5 malesef bu hafta liste yalan oldu
Tebrikler kızlarHanımlar Haziran-Eylül ayları analiz raporu yayınlandı:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-44#post-57488331
İlk 3'e girenviolin35 Cikilatacanavari ve Cherry Mom 'i tebrik ediyorum
Ortalamamız bir önceki analiz dönemine göre düşmüş maalesef. Bunun sebebi de yeni üye sayısının azalması, mevcut üyelerin de artık gram gram veriyor olması. Ama eminim ki bu dönemi de aşacağız.
Hepinizi tebrik ediyorum. En kısa sürede hedeflerinize ulaşacağınıza da inanıyorum sevgili takımım
Sağol bir tanem ayyyy inşallah o gunleri görürümkim tutar seni maşallah valla90 60 90 olcaksin valla
Yazdimnaslinda ama menumu altina yazmadim sadece canimmenüde iyi sporlarini yazsaydin ördekcim kaydetseydi
Bende çok severim hatta kabuklarinida yerim mandalinaninBende bugün sadece 200 ip 50 bacak hareketi yaptımmorordek
şu menüleride yazsam iyi olcak ama çok yiyorum utanıyorum hiç boş durmuyor ağzım en az 5 mandalina diyim git gel yiyorum bugün kaçamak yoktu ama çok yedim üzümünden kuruyemişe çok yedim
Sağol canim benimÇok geçmiş olsun canım
Çok çok geçmiş olsunGünaydın kızlar..Kusurabakmayin kaç gündür bakamadım buraya rahatsızım baş ağrım da geçmiyor. Dün yine 3 ilaç içtim yine ağrım var..
Kilom da 80 malesef..
Insalah hepiniz güzel kilolar vermissinizdir..
Çok geçmiş olsun canimKızlar günaydın. Kilo bildirimimmorordek . 83,9
Oğlum hastadün sabahtan beri hastanedeyiz. 40 derece ateşle başlayıp bronşlarına inen bir virüs. Hava veriyoruz. Nefes alıp verirken biraz zorlanıyor. 1 hafta boyunca da hava vereceğiz, fırsat bulursam uğramaya çalışırım ama keyfim yok kızlar ya, kızım da parmağını incitmiş ağrıyor diye ağlıyor İnşallah kırık çıkık değildir. Beni bu hafta idare edin.
Kaptanim birinciliğini tebrik ederimKızlar hastanedeyim hesap yapamadım dün daha iyi durumda idi bugün daha az oldu
76.2/75.4/0.8/%1.05
Yanlış olabilir bir kontrol edin canlar
Regliyim bu arada
Insallah kaptanimmGünaydınlar
Yine liste tamamlanmış, teşekkürler ve tebrik ediyorum herkesi. Bu hafta kimse artı gelmemiş ne güzelİnşallah böyle devam ederiz kızlar hadi bakalım
Tebrikler kaptanimAyy çok mutlu oldum bu koşturmaca içinde
Kızlar günaydın. Kilo bildirimimmorordek . 83,9
Oğlum hastadün sabahtan beri hastanedeyiz. 40 derece ateşle başlayıp bronşlarına inen bir virüs. Hava veriyoruz. Nefes alıp verirken biraz zorlanıyor. 1 hafta boyunca da hava vereceğiz, fırsat bulursam uğramaya çalışırım ama keyfim yok kızlar ya, kızım da parmağını incitmiş ağrıyor diye ağlıyor İnşallah kırık çıkık değildir. Beni bu hafta idare edin.
Tesekkurler canim.
Acliktan benim de midem bulanir. Ama karin sisligi hic duymamistim. Baska bi problem olmasin.Sorum var.
Acıkınca midesi bulanan ya da karnı davul gibi şişen var mı?
Özellikle geceleri geç uyuyunca karnım baya acıkmış oluyor. 7-8 gibi yemek yesek 2-4 arası uyuyorum.
Geceleri mide bulantısı ya da ağrılı karın şişmesi yaşıyorum.
Tesekkurler canim.
Acliktan benim de midem bulanir. Ama karin sisligi hic duymamistim. Baska bi problem olmasin.
benim acıkınca karnım şişer sırtıma vurur nefes almak sıkıntılı hale gelir hep gastrit ve reflüdenMidemde reflü ve gastrit var ona bağlı olabilir ama önceden pek olmuyordu. Son 1 yıldır aç olunca oluşuyor gibi sanki.
karın üstümde şişkinlik oluyor hafif bulantı hali ve sırta vuran bir küntlük ..benim mide sorunum var sebebi ona bağlıyorum.Sorum var.
Özellikle geceleri geç uyuyunca karnım baya acıkmış oluyor. 7-8 gibi yemek yesek 2-4 arası uyuyorum.
Çok acıkınca bende de mide bulantısı oluyor. Acaba hafif bir ara öğün yapsan mı aksamları? Geç yatıyorsun malum.Sorum var.
benim acıkınca karnım şişer sırtıma vurur nefes almak sıkıntılı hale gelir hep gastrit ve reflüden
karın üstümde şişkinlik oluyor hafif bulantı hali ve sırta vuran bir küntlük ..benim mide sorunum var sebebi ona bağlıyorum.
Çok acıkınca bende de mide bulantısı oluyor. Acaba hafif bir ara öğün yapsan mı aksamları? Geç yatıyorsun malum.
özellikle sırtıma vuruyor ağrı ve dokunduğum da karın çevrem gergin ve ağrılı oluyor.Aaa, kimseden duymayınca bende oluyor sadece zannediyordum. Şişlikle beraber ağrı da oluyor mu?
Olmazsa öyle yapacağım ördeğim. Ben baya bir aradım da neden diye. Diyeti bırakınca düzelip, sonra döndüğünü ancak keşfettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?