Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Parkcım cok gecmis olsun

Nerelerdesin yahuuuu? :)
Hadi dön gel aramıza, diyet falan yapmıyorsan da sorun değil, muhabbet ederiz :)
Canim genel olarak kkdan uzak kaldim tatil cocuk okul derken birde okul haftasi ev tasidim hala yerlesmem suruyor ev buyuk yerlesemedim bir turlu surekli usta tamir esya eksik derken bitmiyor yeni surece adapte oluyorum

Kızçelerim Uzun bir aradan sonra aranıza dönmek üzereyim Çok yorucu bir süreç geçirdim en kısa sürede yanınızdayım o diplomayı almadan çıkmayacağım buradan

Dört gözle bekliyoruz evlaefe Ben bugün kızımın tam gün okula başlamasıyla birlikte tam gün diyete başladım meselaseni de tam gün bekleriz. :))

Kızçelerim Uzun bir aradan sonra aranıza dönmek üzereyim Çok yorucu bir süreç geçirdim en kısa sürede yanınızdayım o diplomayı almadan çıkmayacağım buradan
Hosgeldin benim ilk kk ya girince ne alakaysa Mart sayfası açılıyor hep görüyordum ismini nasılsın dişle ilgili sıkıntıları olan bir arkadaş vardı senmiydin benim hafıza pek iyi degil ama sen nasılsın

Evet caim hosbuldum kist ameliyati olmistum damaktan uzerine implantsimdi iyiyim sukur iyiymis hafizan

çok geçmiş olsun acil şifalar inşallah çabuk atlatirsin canım bebe hastalanmasin omurden ömür gidiyor

Dört gözle bekliyoruz evlaefe Ben bugün kızımın tam gün okula başlamasıyla birlikte tam gün diyete başladım meselaseni de tam gün bekleriz. :))
Canim kilo almistim tatilde karadeniz anne yani derken 74 yukselmistim simdiki tempom.yulsek 4 kilo verdim ama isteyerk degil bilincsiz gecen tartildim 2 ayin uzerine farkettim son guncelime ineyim dibinizdeyim

parkbyull Çoookkk geçmiş olsun. Nasıl şimdi biraz daha iyi oldu mu tatlıcık?

Canim genel olarak kkdan uzak kaldim tatil cocuk okul derken birde okul haftasi ev tasidim hala yerlesmem suruyor ev buyuk yerlesemedim bir turlu surekli usta tamir esya eksik derken bitmiyor yeni surece adapte oluyorum
kolay gelsin ağzının tadiyla sağlıkla otur biz küçülmeye çalışıyoruz sen büyüyorsunsağlıkla oturun

Anladım canım
En kısa sürede toparlanıp dönmeni bekliyoruz o halde :)
Ahahah senin tanım da harikaymış :))

Arkadaşlar hafta sonu bi belgesel izledim. "That sugar" . İzlememiş olan varsa izleyin derim. Şekerin bizi günden güne nasıl hasta ettiğini anlatıyo. Resmen zehir. Çocuklarımızdan özellikle çok uzak tutmalıyız. Bu gazla ben de bugün şekersiz 21 güne başladım. Kesseler yemicem artık. Evdekilere de yedirmicem.

Haydi hep birlikte şekersiz bi hayata başlayalım

pek bana göre değil sanki ve kimyasal bir şey onun yerine limonlu su daha doğal naneyi öneriyorlar acikinca naneli macunla diş fircalayin diyorlar o mantıklı gibi miden iyiyse yapabilirsen dene ama bilemedim

Ben çok severim limon tuzunu. O nedenle deneyeceğim bakalım. Masamın üzerine küçük kase limon tuzu koydum.

Süpersin şekerim.

Ben bir türlü izleyemedim şu belgeselleri. Geçen Fancy'ninkini not aldım. Daha önce takımda yine söylenmişti başka bir belgesel, onu da indirdim ama bir türlü baş edip izleyemiyorum.

Biri daha söylemişti bu belgeseli ama ben de izlemedim
Bizim evde şekersiz günler yaşayan sadece oğlum var maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…