- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #295.641
Parkcım cok gecmis olsungünaydın hanımlar , güzel bir hafta olur inşallah,benim oğlan zatürre olmuş şaştık kaldık üç gündür tedavimiz devam ederken dün de su isteyip kana kana içtikçe kustu yavrum gece acilde idik serum takıldı..bu arada ben terleyip üşümekten asıl zatürre ben olursam şaşırmam önümüzdeki günlerde..
morordek @fancynancy @Cikilatacanavari
cuma menüsü:
sabah:maydanoz ,peynir ,kapya biber,salatalık , zeytin,suriye ekmeği 1/2 şekersiz çay
16:00 gibi kalan suriye ekmeğine peynir
akşam yok
su 2,5 litre
spor:hastane gelgitleri 18 kilo bebe kucakta sanırım engelli koşuya giriyo.
cumartesi:
sabah:haşlanmış yumurta , peynir,bir adet mandalina ,zeytin ,çay
öğlen :makarna mantar
akşam yok:yusuf paşaya iğne yaptırmadan evvel oyun salonu sonra hastane de ikna etme turları derken akşam yenmedi gece kocamla fıstık atıştırdım.
su :1 litreden fazladır ama pek içmedim.
spor:
pazar:yumurta ,zeytinyağlı kekik,peynir,maydanoz,çay
akşam:küçük servis tabağında yarısı haşlanmış siyah mercimek yarısı bulgur pilavı ve yoğurt
su:1,5 litre
spor :gece yarısına kadfar acilde fırsat bulamadım
morordek bugünki kilom 72,8 cumaya kadar güzel bir eksi gelir umarım adet tarihim bekliyorum bakalım yine de 300-500 gram eksi gelir diye umut ediyorum ..cuma hedefim 72,5
sağol vakvakımParkcım cok gecmis olsun
Canim genel olarak kkdan uzak kaldim tatil cocuk okul derken birde okul haftasi ev tasidim hala yerlesmem suruyor ev buyuk yerlesemedim bir turlu surekli usta tamir esya eksik derken bitmiyor yeni surece adapte oluyorumNerelerdesin yahuuuu? :)
Hadi dön gel aramıza, diyet falan yapmıyorsan da sorun değil, muhabbet ederiz :)
Hosbulduk canim benimHoşgeldin canım
Canım dikkat et bir lokma bir hırka kalcaksin sonra sıkıntı olmasın
Kızçelerim Uzun bir aradan sonra aranıza dönmek üzereyimÇok yorucu bir süreç geçirdim en kısa sürede yanınızdayım o diplomayı almadan çıkmayacağım buradan
Hosgeldin benim ilk kk ya girince ne alakaysa Mart sayfası açılıyor hep görüyordum ismini nasılsın dişle ilgili sıkıntıları olan bir arkadaş vardı senmiydin benim hafıza pek iyi degil ama sen nasılsınKızçelerim Uzun bir aradan sonra aranıza dönmek üzereyimÇok yorucu bir süreç geçirdim en kısa sürede yanınızdayım o diplomayı almadan çıkmayacağım buradan
Evet caim hosbuldumHosgeldin benim ilk kk ya girince ne alakaysa Mart sayfası açılıyor hep görüyordum ismini nasılsın dişle ilgili sıkıntıları olan bir arkadaş vardı senmiydin benim hafıza pek iyi degil ama sen nasılsın
çok geçmiş olsun acil şifalar inşallah çabuk atlatirsin canım bebe hastalanmasin omurden ömür gidiyorgünaydın hanımlar , güzel bir hafta olur inşallah,benim oğlan zatürre olmuş şaştık kaldık üç gündür tedavimiz devam ederken dün de su isteyip kana kana içtikçe kustu yavrum gece acilde idik serum takıldı..bu arada ben terleyip üşümekten asıl zatürre ben olursam şaşırmam önümüzdeki günlerde..
cuma menüsü:
sabah:maydanoz ,peynir ,kapya biber,salatalık , zeytin,suriye ekmeği 1/2 şekersiz çay
akşam yok
su 2,5 litre
cumartesi:
akşam yok:yusuf paşaya iğne yaptırmadan evvel oyun salonu sonra hastane de ikna etme turları derken akşam yenmedi gece kocamla fıstık atıştırdım.
spor:
akşam:küçük servis tabağında yarısı haşlanmış siyah mercimek yarısı bulgur pilavı ve yoğurt
morordek bugünki kilom 72,8 cumaya kadar güzel bir eksi gelir umarım adet tarihim bekliyorum bakalım yine de 300-500 gram eksi gelir diye umut ediyorum ..cuma hedefim 72,5
Canim kilo almistim tatilde karadeniz anne yani derken 74 yukselmistim simdiki tempom.yulsek 4 kilo verdimDört gözle bekliyoruzevlaefe Ben bugün kızımın tam gün okula başlamasıyla birlikte tam gün diyete başladım mesela seni de tam gün bekleriz. :))
günaydın hanımlar , güzel bir hafta olur inşallah,benim oğlan zatürre olmuş şaştık kaldık üç gündür tedavimiz devam ederken dün de su isteyip kana kana içtikçe kustu yavrum gece acilde idik serum takıldı..bu arada ben terleyip üşümekten asıl zatürre ben olursam şaşırmam önümüzdeki günlerde..
cuma menüsü:
akşam yok
su 2,5 litre
cumartesi:
spor:
kolay gelsin ağzının tadiyla sağlıkla otur biz küçülmeye çalışıyoruz sen büyüyorsunCanim genel olarak kkdan uzak kaldim tatil cocuk okul derken birde okul haftasi ev tasidim hala yerlesmem suruyor ev buyuk yerlesemedim bir turlu surekli usta tamir esya eksik derken bitmiyor yeni surece adapte oluyorum
Anladım canımCanim genel olarak kkdan uzak kaldim tatil cocuk okul derken birde okul haftasi ev tasidim hala yerlesmem suruyor ev buyuk yerlesemedim bir turlu surekli usta tamir esya eksik derken bitmiyor yeni surece adapte oluyorum
Ahahah senin tanım da harikaymış :))Dört gözle bekliyoruzevlaefe Ben bugün kızımın tam gün okula başlamasıyla birlikte tam gün diyete başladım mesela seni de tam gün bekleriz. :))
teşekkür ederim neşesi hep yerindeydi ama öksürük gel git ateş ve ara ara kusmamız var işte geçer bu da inşallahparkbyull Çoookkk geçmiş olsun. Nasıl şimdi biraz daha iyi oldu mu tatlıcık?
Ya sormakolay gelsin ağzının tadiyla sağlıkla otur biz küçülmeye çalışıyoruz sen büyüyorsunsağlıkla oturun
Anladım canım
En kısa sürede toparlanıp dönmeni bekliyoruz o halde :)
Ahahah senin tanım da harikaymış :))
pek bana göre değil sanki ve kimyasal bir şey onun yerine limonlu su daha doğal naneyi öneriyorlar acikinca naneli macunla diş fircalayin diyorlar o mantıklı gibi miden iyiyse yapabilirsen dene ama bilemedim
Hahahah arkamdan konuşmak serbest hedefcim ben görmüyorum sen konuşYa bu hafta bir düzene girdiğini göreyim, tamamdır rahata erdin diyeceğim. Henüz tam gün kalmadı okulda. Yarın ilk olacak işte bakalım.... Bu arada ufak tefek kaçamaklar yapsam da genel olarak bozmadım beslenme düzenimi. Sabahları kızımı okula bırakınca yürümeye çalıştım ama en fazla 4000 adım atabildim
Şu minimal yaşam şeysine devam ediyorum bu arada. Ben zaten minimalleştim ama şu an minimaldrn de minimal olmaya çalışıyorum. Bu minimaller kilolarımıza da nasip olsuuunnn, amiiinnn....
Arkadaşlar hafta sonu bi belgesel izledim. "That sugar" . İzlememiş olan varsa izleyin derim. Şekerin bizi günden güne nasıl hasta ettiğini anlatıyo. Resmen zehir. Çocuklarımızdan özellikle çok uzak tutmalıyız. Bu gazla ben de bugün şekersiz 21 güne başladım. Kesseler yemicem artık.Evdekilere de yedirmicem.
Haydi hep birlikte şekersiz bi hayata başlayalım
Biri daha söylemişti bu belgeseli ama ben de izlemedimArkadaşlar hafta sonu bi belgesel izledim. "That sugar" . İzlememiş olan varsa izleyin derim. Şekerin bizi günden güne nasıl hasta ettiğini anlatıyo. Resmen zehir. Çocuklarımızdan özellikle çok uzak tutmalıyız. Bu gazla ben de bugün şekersiz 21 güne başladım. Kesseler yemicem artık.Evdekilere de yedirmicem.
Haydi hep birlikte şekersiz bi hayata başlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?