Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya evet kara batak gibi bir görünüp bir kayboluyor :)
Neredesin balpamuk ?? :)
Arkadaşlar bu hafta kızım okula başladı.
Ortantasyon haftasıydı sabah götürüp öğlene kadar beklemek zorunda kaldım. Sonra da çıkınca oyalanıyor parkta oynamak istiyor. Oyundan sonra eve gel, yemek hazırla yedir, içir, akşama yemek hazırla derken bu hafta bitiktim... Bu hafta ise artık oryantasyon bitiyor saat 16.30’akadar okulda olacak. Hadi inşallah! :)) dolayısıyla tam düzene girmiş olacağım bu hafta itibariyle artık hiçbir engelim kalmıyor.
Sizler nasılsınız, nasıl gidiyor?

Yap canim iyi oluyordu
Ben 73.9 koyuyorum hedefimi

Bugunki menüm
Sabah
1 turk kahvesi

Öğlen
2 tane yumurtadan omlet
Domates
Salatalik
Zeytin 1 dilim ekmek

Ara
1 Türk kahvesi

Akşam
Sadece 4 tane küçük minik balik
Baskada birsey yemedim

Misafirlere balik kizarttim ne salata ne ekmek yiyecek firsat dahi bulamadim bence iyi oldu

Nerdesiniz kızlar?
Menüler nerdeeee?
Slm ördekcim nasilsin öf öf ben fenalardayim bugün biraz daha küçülmeye niyetlendim evdeki fazlalıkları anneme taşıycam onları topladım 3 büyük hurc kendimin kiyamadiklarim giyemediklerim bebek kıyafetleri 3. yaparsam yada isterlerse kardeşime . annemin ev musait doldurcam Vakumlu hurca bir 3 5 senede orda kalsın. bugün kaşe montuma rastladım 55 kiloyken giydigim sanırım 2007 model belden kemerli modası çok seviyorum giycem onu oldu zaten birazcık açık kaldı 38 neden galiba yada 36 s yazıyor bir 5 kilo versem olur. O yüzden biraz daha gayret dedim . pzt başlamalı bugün baya sebzede almisken diyet moduna geçmeli
geçen hafta spor birincisi 1. grup herhalde
bu hafta 61 i görmeli cuma 62.4 tüm

Aaa doğru ya söylemiştin. Iyi bakalım oryantasyon haftasını atlatmışsınız, umarım güzel bir yıl geçirir :)
Bizde durumlar aynı. Yeni bir şey yok şimdilik :)
Menüm
morordek
Kahvaltı çeyrek simit 1 ayran

Öğlen 1 çibörek

Ara 3 5 çubuk kraker

Akşam yarım kepçe unsuz mercimek

Bol su

22.700 adım
morordek
Menü yazmayacağım demiştin ama miden tutup yiyemeyince yazmaya karar verdin sanırım rintcim :)
Vakumlu hurclar baya iş görüyor, özellikle evde yer yoksa baya küçültüyor, super bi buluş. Ama her şey kırış kırış oluyor tabi :)
Hadi o zaman hedefin o monta girmek olsun! Bak daha kış da tam anlamıyla gelmedi, istersen yapabilirsin :)

Ben de arkandan konuşup duruyordum pamukcum
Şaka bir yana geçmiş olsun, en zor hafta geçti sanırım.

Pamuk bozdu hepinizi küçüleceğiz diye uğraşıp duruyoruz
Yalnız bizim kıyafet işi tam hallolmasa da çok rahatladı.

Benim de bir montum vardı sevdiğim ama patlayacak gibi durduğu için giyemediğim.
Yazın onu denedim. Çok tatlı duruyordu.

Günaydınlaaarrr
Güzel bir pazar günü olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…