- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #295.681
Aleyküm selam..selamun aleyküm canlar
morordek @Cikilatacanavari @fancynancy
dün ki menü:
Sabah:1 elma
öğlen:Kahvaltı
Akşam:Karnabahar yemeği, yoğurt
su:2,5 litre
spor yok maalesef...
Yok menü yazmiycam yazdım sildim cezalı arkadaşın menüsünden bile kötü
ekmek poğaça princli lahana sarma şerbetli tatlı
Mont kapanmış ama göbek kısmını biraz daha eritsen daha iyi olacak canımGünaydın kızlar Eki Görüntüle 2196328 Eki Görüntüle 2196330
Oğlun nasıl oldu parkcım?selamun aleyküm canlar
morordek @Cikilatacanavari @fancynancy
dün ki menü:
Sabah:1 elma
öğlen:Kahvaltı
Akşam:Karnabahar yemeği, yoğurt
su:2,5 litre
spor yok maalesef...
Aynen zaten sorun göbek te inşallah kapanacakGünaydın hanımlar
Ah Sibelim ah
Mont kapanmış ama göbek kısmını biraz daha eritsen daha iyi olacak canım
Lahanalı yumurta hiç denemedim, güzel mi?kahvaltım lahana yumurtalı yeşil çay limonlu
Eki Görüntüle 2196334
güzel sarma dan kalan haşlanmış lahana soganla soteleyip baharatlandirip en son 1 yumurta kırdım kahvaltıya genelde sebze kavurma severim benLahanalı yumurta hiç denemedim, güzel mi?
yemiyor canım baya zayıfladı su içip kusuyor onun dışında keyfi iyi çok şükür Allah beterinden saklasınOğlun nasıl oldu parkcım?
Günaydın kızlar Eki Görüntüle 2196328 Eki Görüntüle 2196330
Çok mutlu olmuşsundur herhalde. Benim de 10 sene önce giydiğim ve çok sevdiğim kıyafetlerim var. Seni tebrik ederim canım inşallah darısı başımaHedef senin montuda görelim
benimki bu içinde elbisede vardı bu şekilde 5 kilo sonra tam olur aslında 7 kilo diyeyim çünkü astari yirtilmis tamir gerek 2007 modası o zamana göre iyi para vermiştim
Sen de indir bi karın kası egzersiz programı canım çok etkili gerçektenAynen zaten sorun göbek te inşallah kapanacak
öncesi sonrası yapim dedim ilk 71 li fotolar yok çek sende bende sevmem foto ve teknoloji ozurluyumHarikasın Sibelcim. Montun olmasının yanı sıra senin duruşun bile değişmiş.
Benimkisi japon style bir şeydi. Havalar serinlese de bir giysem diye bakıyorum :)
Ama hiç fotoğraf çekme alışkanlığım yok.
Valla sağlık için kilo vermeli ben ilk başladığımda oturduğum yerden kalkasim gelmezdi nefes nefese kalirdim yürürken 8 10 kilo bile farkettiriyor kendini bence motivasyonun güzel basarirsinÇok mutlu olmuşsundur herhalde. Benim de 10 sene önce giydiğim ve çok sevdiğim kıyafetlerim var. Seni tebrik ederim canım inşallah darısı başıma
indirdim 4 gün yaptım hakikaten etkili baklavanin 1 i çıkmıştı ama sonrasini getiremedimSen de indir bi karın kası egzersiz programı canım çok etkili gerçekten
Valla canım artik alıştım ben sofrayi kuruyorum ve umursamiyorum ben kendime ayri yapiyorum onlara yaptiklarimi yazsam oooooSlm kızlar benim klasik pzrtesi sabah başlayan rejim akşam bitti öf öf iradesizligim kardelelen321 izlediğini izleyeyim bari
karabiber menülerin çok güzel ya okadar misafir falan olsa yanarım kesin yerim bir motivasyon bulmalı kardeşim düğüne endekslendimdi ilk başlarda şimdi bir motivasyon bulmalı.
Fancy kesin el ela arasında kalmıştır fena gözüm korktu bu akşam gorumcemdeydim kızı 4 e gidiyor test maratonuna girmiş ne biçim sorular kafa kafaya ancak kara kara düşünceler aldı beni
Bu arada misafirlere birgün lahmacun birgun patlican kebabi yaptim simdi kizim dershaneden gelecek içli köfte yapmıştim hasladim bak yemicem ben aksam 1 kase yogurtlu dövme corbasi ictim okadarSlm kızlar benim klasik pzrtesi sabah başlayan rejim akşam bitti öf öf iradesizligim kardelelen321 izlediğini izleyeyim bari
karabiber menülerin çok güzel ya okadar misafir falan olsa yanarım kesin yerim bir motivasyon bulmalı kardeşim düğüne endekslendimdi ilk başlarda şimdi bir motivasyon bulmalı.
Fancy kesin el ela arasında kalmıştır fena gözüm korktu bu akşam gorumcemdeydim kızı 4 e gidiyor test maratonuna girmiş ne biçim sorular kafa kafaya ancak kara kara düşünceler aldı beni
Bizde hiç okumadik görmedikYok menü yazmiycam yazdım sildim cezalı arkadaşın menüsünden bile kötü
ekmek poğaça princli lahana sarma şerbetli tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?