Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hedef senin montuda görelim
benimki bu içinde elbisede vardı bu şekilde 5 kilo sonra tam olur aslında 7 kilo diyeyim çünkü astari yirtilmis tamir gerek 2007 modası o zamana göre iyi para vermiştim

Hedef senin montuda görelim
benimki bu içinde elbisede vardı bu şekilde 5 kilo sonra tam olur aslında 7 kilo diyeyim çünkü astari yirtilmis tamir gerek 2007 modası o zamana göre iyi para vermiştim
Çok mutlu olmuşsundur herhalde. Benim de 10 sene önce giydiğim ve çok sevdiğim kıyafetlerim var. Seni tebrik ederim canım inşallah darısı başıma

öncesi sonrası yapim dedim ilk 71 li fotolar yok çek sende bende sevmem foto ve teknoloji ozurluyum

Çok mutlu olmuşsundur herhalde. Benim de 10 sene önce giydiğim ve çok sevdiğim kıyafetlerim var. Seni tebrik ederim canım inşallah darısı başıma
Valla sağlık için kilo vermeli ben ilk başladığımda oturduğum yerden kalkasim gelmezdi nefes nefese kalirdim yürürken 8 10 kilo bile farkettiriyor kendini bence motivasyonun güzel basarirsin

Valla canım artik alıştım ben sofrayi kuruyorum ve umursamiyorum ben kendime ayri yapiyorum onlara yaptiklarimi yazsam ooooo

Son düzenleme:
Bu arada misafirlere birgün lahmacun birgun patlican kebabi yaptim simdi kizim dershaneden gelecek içli köfte yapmıştim hasladim bak yemicem ben aksam 1 kase yogurtlu dövme corbasi ictim okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…