- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #295.621
nasıl kullanacaksın bende yarın başlıyorum limonlu su deniyim diye düşünüyorum bir ara çörekotu denedim bu hafta limonKızlar "Limon tuzu ile zayıflama" akımını duymuş muydunuz?
Ben çok severim limon tuzunu, bir deneyeceğim bakalım.
o zaman kaptanım ilk hedef montlara girmek bir ara foto cekilelim sonra sonuç fotosu ..Ben de arkandan konuşup duruyordum pamukcum
Şaka bir yana geçmiş olsun, en zor hafta geçti sanırım.
Pamuk bozdu hepinizi küçüleceğiz diye uğraşıp duruyoruz
Yalnız bizim kıyafet işi tam hallolmasa da çok rahatladı.
Benim de bir montum vardı sevdiğim ama patlayacak gibi durduğu için giyemediğim.
Yazın onu denedim. Çok tatlı duruyordu.
nasıl kullanacaksın bende yarın başlıyorum limonlu su deniyim diye düşünüyorum bir ara çörekotu denedim bu hafta limon
Slm ördekcim nasilsin öf öf ben fenalardayim bugün biraz daha küçülmeye niyetlendim evdeki fazlalıkları anneme taşıycam onları topladım 3 büyük hurc kendimin kiyamadiklarim giyemediklerim bebek kıyafetleri 3. yaparsam yada isterlerse kardeşime . annemin ev musait doldurcam Vakumlu hurca bir 3 5 senede orda kalsın. bugün kaşe montuma rastladım 55 kiloyken giydigim sanırım 2007 model belden kemerli modası çok seviyorum giycem onu oldu zaten birazcık açık kaldı 38 neden galiba yada 36 s yazıyor bir 5 kilo versem olur. O yüzden biraz daha gayret dedim . pzt başlamalı bugün baya sebzede almisken diyet moduna geçmeli
geçen hafta spor birincisi 1. grup herhalde
bu hafta 61 i görmeli cuma 62.4 tüm
Aaa doğru ya söylemiştin. Iyi bakalım oryantasyon haftasını atlatmışsınız, umarım güzel bir yıl geçirir :)
Bizde durumlar aynı. Yeni bir şey yok şimdilik :)
Menü yazmayacağım demiştin ama miden tutup yiyemeyince yazmaya karar verdin sanırım rintcim :)
Vakumlu hurclar baya iş görüyor, özellikle evde yer yoksa baya küçültüyor, super bi buluş. Ama her şey kırış kırış oluyor tabi :)
Hadi o zaman hedefin o monta girmek olsun! Bak daha kış da tam anlamıyla gelmedi, istersen yapabilirsin :)
pek bana göre değil sanki ve kimyasal bir şey onun yerine limonlu su daha doğal naneyi öneriyorlar acikinca naneli macunla diş fircalayin diyorlar o mantıklı gibi miden iyiyse yapabilirsen dene ama bilemedimLimon tuzu nane karışımı varmış Sibelcim. https://zayiflama.site/zayiflama-kurleri/limon-tuzu-nane-haftada-4-kilo/
Bu şekilde mi yoksa sadece limon tuzu mu kullanacağım emin değilim.
Inşallah şart valla istifciyim ben kalabalık arasında kayboldum akülü araba şarj aletini bulamadım sinir oldum valla.Minimal yaşam adına büyük adımlar görüyorum sibellll :))) Hayıtlı olsun temizliğininşallah 5 kilo da böyle erir gider hayatımızdan bir anda... hafifleme toptan olsun! :)
Ben de arkandan konuşup duruyordum pamukcum
Şaka bir yana geçmiş olsun, en zor hafta geçti sanırım.
Pamuk bozdu hepinizi küçüleceğiz diye uğraşıp duruyoruz
Yalnız bizim kıyafet işi tam hallolmasa da çok rahatladı.
Benim de bir montum vardı sevdiğim ama patlayacak gibi durduğu için giyemediğim.
Yazın onu denedim. Çok tatlı duruyordu.
Inşallah şart valla istifciyim ben kalabalık arasında kayboldum akülü araba şarj aletini bulamadım sinir oldum valla.
Inşallah 5 kilo gitcek .
Sanada kolay gelsin okul zor dönem benimki 2 gündür ağlamiyor ortam olusturana kadar zorlandı
Canım dikkat et bir lokma bir hırka kalcaksin sonra sıkıntı olmasınHahahah arkamdan konuşmak serbest hedefcim ben görmüyorum sen konuşYa bu hafta bir düzene girdiğini göreyim, tamamdır rahata erdin diyeceğim. Henüz tam gün kalmadı okulda. Yarın ilk olacak işte bakalım.... Bu arada ufak tefek kaçamaklar yapsam da genel olarak bozmadım beslenme düzenimi. Sabahları kızımı okula bırakınca yürümeye çalıştım ama en fazla 4000 adım atabildim
Şu minimal yaşam şeysine devam ediyorum bu arada. Ben zaten minimalleştim ama şu an minimaldrn de minimal olmaya çalışıyorum. Bu minimaller kilolarımıza da nasip olsuuunnn, amiiinnn....
Nerelerdesin yahuuuu? :)Kızçelerim Uzun bir aradan sonra aranıza dönmek üzereyimÇok yorucu bir süreç geçirdim en kısa sürede yanınızdayım o diplomayı almadan çıkmayacağım buradan
Geçmiş olsun canım. Hastalıklar bırakmadı gitti.günaydın hanımlar , güzel bir hafta olur inşallah,benim oğlan zatürre olmuş şaştık kaldık üç gündür tedavimiz devam ederken dün de su isteyip kana kana içtikçe kustu yavrum gece acilde idik serum takıldı..bu arada ben terleyip üşümekten asıl zatürre ben olursam şaşırmam önümüzdeki günlerde..
morordek fancynancy Cikilatacanavari
cuma menüsü:
sabah:maydanoz ,peynir ,kapya biber,salatalık , zeytin,suriye ekmeği 1/2 şekersiz çay
16:00 gibi kalan suriye ekmeğine peynir
akşam yok
su 2,5 litre
spor:hastane gelgitleri 18 kilo bebe kucakta sanırım engelli koşuya giriyo.
cumartesi:
sabah:haşlanmış yumurta , peynir,bir adet mandalina ,zeytin ,çay
öğlen :makarna mantar
akşam yok:yusuf paşaya iğne yaptırmadan evvel oyun salonu sonra hastane de ikna etme turları derken akşam yenmedi gece kocamla fıstık atıştırdım.
su :1 litreden fazladır ama pek içmedim.
spor:
pazar:yumurta ,zeytinyağlı kekik,peynir,maydanoz,çay
akşam:küçük servis tabağında yarısı haşlanmış siyah mercimek yarısı bulgur pilavı ve yoğurt
su:1,5 litre
spor :gece yarısına kadfar acilde fırsat bulamadım
morordek bugünki kilom 72,8 cumaya kadar güzel bir eksi gelir umarım adet tarihim bekliyorum bakalım yine de 300-500 gram eksi gelir diye umut ediyorum ..cuma hedefim 72,5
Günaydın. Amin kaptanımGünaydınlar
Güzel bir hafta olsun bol bol eksi görelimmm
Hoşgeldin canımKızçelerim Uzun bir aradan sonra aranıza dönmek üzereyimÇok yorucu bir süreç geçirdim en kısa sürede yanınızdayım o diplomayı almadan çıkmayacağım buradan
vallahi yaGeçmiş olsun canım. Hastalıklar bırakmadı gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?