Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

o zaman kaptanım ilk hedef montlara girmek bir ara foto cekilelim sonra sonuç fotosu ..
kolay gelsin rast gelsin işlerin canım

Minimal yaşam adına büyük adımlar görüyorum sibellll :))) Hayıtlı olsun temizliğin inşallah 5 kilo da böyle erir gider hayatımızdan bir anda... hafifleme toptan olsun! :)

Teşekkür ederim ördekcim inşallah bu haftayı da sorunsuz atlatırsak daha bana birşey olmaz! :))))

Minimal yaşam adına büyük adımlar görüyorum sibellll :))) Hayıtlı olsun temizliğin inşallah 5 kilo da böyle erir gider hayatımızdan bir anda... hafifleme toptan olsun! :)
Inşallah şart valla istifciyim ben kalabalık arasında kayboldum akülü araba şarj aletini bulamadım sinir oldum valla.
Inşallah 5 kilo gitcek .
Sanada kolay gelsin okul zor dönem benimki 2 gündür ağlamiyor ortam olusturana kadar zorlandı

Hahahah arkamdan konuşmak serbest hedefcim ben görmüyorum sen konuş Ya bu hafta bir düzene girdiğini göreyim, tamamdır rahata erdin diyeceğim. Henüz tam gün kalmadı okulda. Yarın ilk olacak işte bakalım.... Bu arada ufak tefek kaçamaklar yapsam da genel olarak bozmadım beslenme düzenimi. Sabahları kızımı okula bırakınca yürümeye çalıştım ama en fazla 4000 adım atabildim
Şu minimal yaşam şeysine devam ediyorum bu arada. Ben zaten minimalleştim ama şu an minimaldrn de minimal olmaya çalışıyorum. Bu minimaller kilolarımıza da nasip olsuuunnn, amiiinnn....

Benimki de okulu sevdim diyor ama belli olmuyor ki anlık yaşadıkları için.... Gel-git yaşamazsa şu an çok iyi.

Canım dikkat et bir lokma bir hırka kalcaksin sonra sıkıntı olmasın

günaydın hanımlar , güzel bir hafta olur inşallah,benim oğlan zatürre olmuş şaştık kaldık üç gündür tedavimiz devam ederken dün de su isteyip kana kana içtikçe kustu yavrum gece acilde idik serum takıldı..bu arada ben terleyip üşümekten asıl zatürre ben olursam şaşırmam önümüzdeki günlerde..

morordek fancynancy Cikilatacanavari

cuma menüsü:
sabah:maydanoz ,peynir ,kapya biber,salatalık , zeytin,suriye ekmeği 1/2 şekersiz çay
16:00 gibi kalan suriye ekmeğine peynir
akşam yok
su 2,5 litre
spor:hastane gelgitleri 18 kilo bebe kucakta sanırım engelli koşuya giriyo.

cumartesi:
sabah:haşlanmış yumurta , peynir,bir adet mandalina ,zeytin ,çay
öğlen :makarna mantar
akşam yok:yusuf paşaya iğne yaptırmadan evvel oyun salonu sonra hastane de ikna etme turları derken akşam yenmedi gece kocamla fıstık atıştırdım.
su :1 litreden fazladır ama pek içmedim.
spor:

pazar:yumurta ,zeytinyağlı kekik,peynir,maydanoz,çay
akşam:küçük servis tabağında yarısı haşlanmış siyah mercimek yarısı bulgur pilavı ve yoğurt
su:1,5 litre
spor :gece yarısına kadfar acilde fırsat bulamadım

morordek bugünki kilom 72,8 cumaya kadar güzel bir eksi gelir umarım adet tarihim bekliyorum bakalım yine de 300-500 gram eksi gelir diye umut ediyorum ..cuma hedefim 72,5

Kızçelerim Uzun bir aradan sonra aranıza dönmek üzereyim Çok yorucu bir süreç geçirdim en kısa sürede yanınızdayım o diplomayı almadan çıkmayacağım buradan
Nerelerdesin yahuuuu? :)
Hadi dön gel aramıza, diyet falan yapmıyorsan da sorun değil, muhabbet ederiz :)

Geçmiş olsun canım. Hastalıklar bırakmadı gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…