- 23 Şubat 2011
- 1.897
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #295.661
Gecmis olsun canim.günaydın hanımlar , güzel bir hafta olur inşallah,benim oğlan zatürre olmuş şaştık kaldık üç gündür tedavimiz devam ederken dün de su isteyip kana kana içtikçe kustu yavrum gece acilde idik serum takıldı..bu arada ben terleyip üşümekten asıl zatürre ben olursam şaşırmam önümüzdeki günlerde..
morordek fancynancy Cikilatacanavari
cuma menüsü:
sabah:maydanoz ,peynir ,kapya biber,salatalık , zeytin,suriye ekmeği 1/2 şekersiz çay
16:00 gibi kalan suriye ekmeğine peynir
akşam yok
su 2,5 litre
spor:hastane gelgitleri 18 kilo bebe kucakta sanırım engelli koşuya giriyo.
cumartesi:
sabah:haşlanmış yumurta , peynir,bir adet mandalina ,zeytin ,çay
öğlen :makarna mantar
akşam yok:yusuf paşaya iğne yaptırmadan evvel oyun salonu sonra hastane de ikna etme turları derken akşam yenmedi gece kocamla fıstık atıştırdım.
su :1 litreden fazladır ama pek içmedim.
spor:
pazar:yumurta ,zeytinyağlı kekik,peynir,maydanoz,çay
akşam:küçük servis tabağında yarısı haşlanmış siyah mercimek yarısı bulgur pilavı ve yoğurt
su:1,5 litre
spor :gece yarısına kadfar acilde fırsat bulamadım
morordek bugünki kilom 72,8 cumaya kadar güzel bir eksi gelir umarım adet tarihim bekliyorum bakalım yine de 300-500 gram eksi gelir diye umut ediyorum ..cuma hedefim 72,5
Ben de duymustum ama izleyemedim bi turlu. Ben sekersize uyamiyorum malesef ya.Arkadaşlar hafta sonu bi belgesel izledim. "That sugar" . İzlememiş olan varsa izleyin derim. Şekerin bizi günden güne nasıl hasta ettiğini anlatıyo. Resmen zehir. Çocuklarımızdan özellikle çok uzak tutmalıyız. Bu gazla ben de bugün şekersiz 21 güne başladım. Kesseler yemicem artık.Evdekilere de yedirmicem.
Haydi hep birlikte şekersiz bi hayata başlayalım
that sugar dan sonra şişir beni yi de izle derim (super size me) fast foodu da bırakırsınızArkadaşlar hafta sonu bi belgesel izledim. "That sugar" . İzlememiş olan varsa izleyin derim. Şekerin bizi günden güne nasıl hasta ettiğini anlatıyo. Resmen zehir. Çocuklarımızdan özellikle çok uzak tutmalıyız. Bu gazla ben de bugün şekersiz 21 güne başladım. Kesseler yemicem artık.Evdekilere de yedirmicem.
Haydi hep birlikte şekersiz bi hayata başlayalım
Ben izledikten sonra bu kötülüğü kendime neden yapıyorum dedim. Neden zinde bi beyin ve zinde bi bedenle yaşlanmıyorum.Biri daha söylemişti bu belgeseli ama ben de izlemedim
Bizim evde şekersiz günler yaşayan sadece oğlum var maalesef
Fast food alışkanlığım yok ama izlemek bilinçlenmek lazım. Çocuklarımıza da aşılamak adına sağlıklı beslenmeyi öğrenmek gerekiyo. Mutlaka izlicemthat sugar dan sonra şişir beni yi de izle derim (super size me) fast foodu da bırakırsınız
Ene yanlış takım olmuş ama istersen bir sopa da biz gösterelim bu menüye :)7 ekim 2018 menüm
11:00
2 dilim peynir
3ceviz
domates
salatalık
biber
1 bardak yeşilçay
14:30
4 köfte
yarım domates
3 biber
18:00
3 yuvarlak parça palamut
salata
ne güzel menü değil mi. burda kalsa ya
gerisini yazıyorum. cozuttuğum kısım
2 dilim kavun
1 dilim karpuz
2-3 avuççekirdek
küçükbirparça tahin helvası
yarım kase aşure
çaylabirlikte 3-4 bisküvi
kaçamak kelimesinin kifayetsiz kaldığı menümü,ceza olarak sizlerle paylaşıyorum.
ben ettim siz etmeyin
LAydLiNe
Evet aslında o zinde beyne ne kadar ihtiyacımız var değil mi? Ben de izleyeyim bi ara. Umarım devam edebilirsin canım, destekliyorum seniBen izledikten sonra bu kötülüğü kendime neden yapıyorum dedim. Neden zinde bi beyin ve zinde bi bedenle yaşlanmıyorum.
Benim tatlıya çok zaafım var. Bunca kiloyu o yüzden almışımdır herhalde. Ama filmi izledikten sonra bi uyanış yaşadım resmen. İnşallah bunu yaşam tarzı haline getirebilirim. Bunun için savaşmaya baş koydum
Ene yanlış takım olmuş ama istersen bir sopa da biz gösterelim bu menüye :)
Gerçekten 18:00'e kadar her şey süpermiş, sonrası kötü olmuş hem de akşam akşam
Evet aslında o zinde beyne ne kadar ihtiyacımız var değil mi? Ben de izleyeyim bi ara. Umarım devam edebilirsin canım, destekliyorum seni
Sonunu okudum aslında ama anlayamamışımsende sonunu okumamışsın :)
yanlış takım olmadı. ceza olarak paylaştım tüm takımlarda.
Cidden yahu herkes nerede?Kızlar neredesiniz? Saatlerdir kimse yazmamış.
Cok degisik bir ceza yontemiymis. Iyiymis aslindasende sonunu okumamışsın :)
yanlış takım olmadı. ceza olarak paylaştım tüm takımlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?