Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada misafirlere birgün lahmacun birgun patlican kebabi yaptim simdi kizim dershaneden gelecek içli köfte yapmıştim hasladim bak yemicem ben aksam 1 kase yogurtlu dövme corbasi ictim okadar
Off içli köfteye bayılırım. Valla Harikasın canım. Adana yemekleri zaten olay. İyi dayanıyorsun yemeden helal sana

Ben bu belgeseli izledim ancak bedense bende gereken etkiyi yaratmadı.

Kaç kilosun canim şuan
Aslinda cokta abartili kilon yok gibi
Canım 62 63 arasında gidiyor ama yukarıya doğru 60.9 la mezun oldum 71 le başladım ben 57 falan kurtarıyor kemikli yapım var ama tabi 2 doğum sezeryan farkıyla birde tatlı karbonhidratlı şeyler göbüşe yarıyor benim spora ihtiyacım var spora çünkü sert bir etim yok kas gerekli

Ben bu belgeseli izledim ancak bedense bende gereken etkiyi yaratmadı.
Aslında ironik bi durum, belgeselde anlatılanlar az çok bildiğimiz şeyler ama ben izleyince gerçekten etkilendim. Bazen bi kereden bişey olmaz diye kaçamak yapıp ardı arkası gelmez ya tatlıların. Zararını bildiğin halde Boşverirsin. Sanırım bu boşvermişliği bırakmam gerektiğini anladım. Yüzüme vurulması iyi geldi diyeyim.
Demekki herkeste aynı etkiyi yaratmıyor

Boyunda var canim senin kilon çok degil ama dedigin gibi 57 daha zarif gösterir grupta olmayınca insan kendini frenliyemiyor gercekten

Günaydın arkadaşlar
valla havalar soğudu benim yataktan cikasim yok .
Bu arada kızlar bime kinoa chia karabugday tam buğday unu falan gelmiş 9 lira haberiniz olsun
hadi hepimize sağlıklı günler
bebeler nasıl benimkide başladı öksürük burun tıkanıklığı kış geliyor ..
Cikilatacanavari gelcem dedi yok ortada
karabiber tartın dahada güzel olcak hedefe çok emin adımlarla ilerliyorsun maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…