- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #295.721
Yeni üye gelmiyor maalesef hedefcimÖrdeğim yeni üyeler gelmeden bir toparlanma olmayacak gibi duruyor.
Canim masallah super gidiyosun. Bozma istikrarini hic.Günaydın arkadaaslar sabah sporu yürüyüş yapilmistir
Bu arada kilom bu haftada süper
Yeni üye gelmiyor maalesef hedefcim
Nerelere gitsem, artık sokaktan adam mı toplasam ne yapsam bilemedim...
Yeni üye gelmiyor maalesef hedefcim
Nerelere gitsem, artık sokaktan adam mı toplasam ne yapsam bilemedim...
Yıpratma artık ördeğim.
Kimseye zorla kilo verdirecek değilsin.
Kilo vermek isteyen katılımda da olur sporunu diyetini de yapar. Senin dürtmenle nereye kadar.
canlar kusuruma bakmayın günlük katılım konusunda üstüme su döktürmezdim ama beynim dönüyor uykusuzluktan ve işteyim,şimdi eşim aramış o da hasta hastaneye gidip eve geçmiş m, akşam iş çıkışı oğlanı kreşten alıp hastaneye geçeceğim iğnesi vurulacak,eve geçip iki hastaya (ha bende geberiyom orası ayrı)yemek yap uyut onları benim iş yaş,bir de adetliyim valla hunimi getirin
Sağol birtanem cumayi heyecanla bekliyorumGünaydın arkadaşlar
valla havalar soğudu benim yataktan cikasim yok .
Bu arada kızlar bime kinoa chia karabugday tam buğday unu falan gelmiş 9 lira haberiniz olsun
hadi hepimize sağlıklı günler
bebeler nasıl benimkide başladı öksürük burun tıkanıklığı kış geliyor ..
Cikilatacanavari gelcem dedi yok ortada
karabiber tartın dahada güzel olcak hedefe çok emin adımlarla ilerliyorsun maşallah
Aynen öyle canim1 kiloyu vermek için tam 1 hafta uğraşıyorum ama az kacirsan yemek hemen geliyor 1 kiloTebrik ederim Edacım çok iyi gidiyorsun zaten, sakın kopma.
Evdekileri boşver sen, dediğin gibi yemesi 10 dakikalık iş ama o kiloları vermesi haftalar alıyor.
Allah yardımcınız olsun canım ya işin zor. Evladın bir an evvel iyileşir inşallahgünaydın ballar
sabaha kadar uyumayan bir ben ile yine iş yerimdeyim,kaynanamdan her zamanki kazıklarından birini daha yedik doyamıyoruz yaptıklarına ama ses etmiyoruz...çocuk sabaha kadar kustu uyumadı biliyo hasta görüyor ama kocam halsizmiş dedi gitti memleketine..,çocuğu bu halde kreşe vermek zorunda kaldık izin alamıyoruz tükendi izinler rapor da alamadık..
dünkü menüye gelirsek..
sabah,hindi füme,peynir,zeytin iki dilim etimek şekersiz çay
öğlen :bir küçük boy pizza söyledim o kadar kötüydü ki 3 dilimini yedim 5 i duruyordu
akşam:bir tabak şehriye çorbası
sabaha kadar oğlanla oturduğumuz için gece de çok fena olduğum için şu ikili twist çikolatadan bir dilimini yedim valla
su 3 litre
spor yok..
bugün pek yazamayacağım kusura bakmayın
Şimdilik bozmuyorum bakalim canimCanim masallah super gidiyosun. Bozma istikrarini hic.
Çok geçmiş olsun canim inşallah kaynananin gitmesi daha hayirlidirgünaydın ballar
sabaha kadar uyumayan bir ben ile yine iş yerimdeyim,kaynanamdan her zamanki kazıklarından birini daha yedik doyamıyoruz yaptıklarına ama ses etmiyoruz...çocuk sabaha kadar kustu uyumadı biliyo hasta görüyor ama kocam halsizmiş dedi gitti memleketine..,çocuğu bu halde kreşe vermek zorunda kaldık izin alamıyoruz tükendi izinler rapor da alamadık..
dünkü menüye gelirsek..
öğlen :bir küçük boy pizza söyledim o kadar kötüydü ki 3 dilimini yedim 5 i duruyordu
sabaha kadar oğlanla oturduğumuz için gece de çok fena olduğum için şu ikili twist çikolatadan bir dilimini yedim valla
su 3 litre
spor yok..
Başınız sağolsun canımKızlar k.bakmayın hiç gelemedim cenazem vardı halam vefat ettio işlerle uğraştık bugün ise gittim biraz sonra yine cenaze evine gideceğiz pazartesi salıya kadar benden ses seda yok
Allah acil şifalar versin canımSelam kızlar. Son mesajlara şöyle bir baktım da hepimiz arızaya bağlamışız.
Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim canlar. Kuzucuklarımızın hepsine bol bol şifalar diliyorum.
Bugün kontrolümüz vardı, hava vermeye devam edeceğiz bir de alerji ilaçlarımıza devam edip atlatacağız hayırlısıyla.
yediklerime çok dikkat edemedim. cuma toparlanmayı planıyorum bende hastaydım antibiyotik falan kullandım. Yarın da benim kbb de kontrolüm var. Allahım kış gelince paramparça oluyoruz hepimiz, çoluk çocuk.
başiniz sağolsun canım allah rahmet eylesinKızlar k.bakmayın hiç gelemedim cenazem vardı halam vefat ettio işlerle uğraştık bugün ise gittim biraz sonra yine cenaze evine gideceğiz pazartesi salıya kadar benden ses seda yok
Allah kolaylık sabır versin acil şifalar cumletencanlar kusuruma bakmayın günlük katılım konusunda üstüme su döktürmezdim ama beynim dönüyor uykusuzluktan ve işteyim,şimdi eşim aramış o da hasta hastaneye gidip eve geçmiş m, akşam iş çıkışı oğlanı kreşten alıp hastaneye geçeceğim iğnesi vurulacak,eve geçip iki hastaya (ha bende geberiyom orası ayrı)yemek yap uyut onları benim iş yaş,bir de adetliyim valla hunimi getirin
Gecmis olsun canim. Ust uste gelir zaten gelince. Kisa zamanda gecerde feraha ulasirsiniz insallahgünaydın ballar
dünkü menüye gelirsek..
su 3 litre
spor yok..
Basiniz sag olsun canim. Allah rahmet eylesin.Kızlar k.bakmayın hiç gelemedim cenazem vardı halam vefat ettio işlerle uğraştık bugün ise gittim biraz sonra yine cenaze evine gideceğiz pazartesi salıya kadar benden ses seda yok
Gecmis olsun.Selam kızlar uğrayamadım babamın sonuçları Allaha şükür iyi çıktı ancak küçük oğlan sanırım kum döküyor cuma gün Dr a götüreceğim geceleri uyuyamıyor evde annemler de olunca nete giremiyorum beni affedin
Kisa zamanda istedigin kiloya inecegine eminim.Şimdilik bozmuyorum bakalim canim
69lara az kaldi en büyük hayalim simdide 69.9 olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?