Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

havalardandir canım . bence normal zamanlardaki havada çok temiz değil negatif tabi güneş enerji veriyordu
Sibelcim son günlerde olan bir durum değil aslında, bir süredir devam ediyor. Bilemiyorum artık havalar mı yoksa başka bir şey mi etkiliyor.. Ya da diyorum ya yaşlandım ben herhalde, içim çürümüş

Sibelcim son günlerde olan bir durum değil aslında, bir süredir devam ediyor. Bilemiyorum artık havalar mı yoksa başka bir şey mi etkiliyor.. Ya da diyorum ya yaşlandım ben herhalde, içim çürümüş
ee oda olabilir birden büyüdük ne kadar rahattik anne evinde şimdi coluk çocuk ev ocak eee birde ders yani zaten besinlerinde besleyiciligi az üstüne teknolojinin yaydığı dalgalar bilmiyorum sonumuz nasıl olcak

Kızlar k.bakmayın hiç gelemedim cenazem vardı halam vefat etti o işlerle uğraştık bugün ise gittim biraz sonra yine cenaze evine gideceğiz pazartesi salıya kadar benden ses seda yok

Başın sağ olsun cikilatam.

Geçmiş olsun kaptanım. Güzel haberler için çok sevindik.

Bu dönemde herkeste bir sıkıntı var sanki..

Gunaydin arkadaşlar bende balkona mutfagin halisini isladim onu yikacagim birazdan
Yürüyüş yapıldı kahvalti ardından kahve simdi hali yikama zamani

Eee kuruyacak mı karabibercim?
Halılar büyük sıkıntı cidden. O yüzden mutfakta yıkanabilir halı kullanmaya başladım. Makineye atıyorum. Kurutmada kurutuyorum. 2 saate halı tamam. 2 kişi olunca diğerlerini de arada temizlemeye veriyoruz iyi oluyor.

Ben bunu çok sık söylüyorum ama doğal arı poleni bulursan onu kullan ördeğim. Beni acayip toparlıyor. Her zaman düzenli kullanamıyorum ama aklıma geldikçe tüketmeye çalışıyorum. Yorgunluk, halsizlik varsa mutlaka kullanıyorum.

1 aya yaklaştı sanırım tibet yogasına başlayacağım ama baş edememiştim.
Gün itibari ile başladım.
Düzenli yapılması gerektiği için kendimi tam hazır hissedememiştim.
Eşimle başladık, iyi oldu. Artık daha düzenli olur sanırım.
Etkilerini çok merak ediyorum.
Kitabını da okuyacağım önümüzdeki günlerde, yarım yamalak olmasın.

nasıl yapıyorsun tibet yogasını..

hani sessiz bir odada uzanıp 5 dk hiçbir şey düşünmeden durma eylemi değil dimi bu bende onu denemek istiyorum

Doğal arı poleni demek.. Tamam yazdım aklımın bir köşesine, denk gelirsem alayım. Belki bende de işe yarar
Yaa ne güzel, sürekli yapıldığında etkili olduğunu söylemişti yoga hocası ben yogaya giderken. Sendeki etkilerini de fark edersen yaz mutlaka
yazın sevemiyorum ben o akdeniz iklimini kışın gideri var
Ben alışık olduğumdan yaz/kış seviyorum :)
Bi klima iş görüyor

hani sessiz bir odada uzanıp 5 dk hiçbir şey düşünmeden durma eylemi değil dimi bu bende onu denemek istiyorum
Yok bazı hareketleri var, her gün düzenli olarak onları yapıyorsun.

Yok değil Parkcım. Tibet'in 5 hareketi diye bakabilirsiniz. Basit hareketler ama yorumları çok iyi. Yalnız düzenli yapmak gerekiyor.

İlk gün vücut sıcaklığımın baya yükseldiğini hissediyorum ördeğim. Bakalım uzun sürede neler olacak.

Tööbeeeee daah neler, biz naapıcazz yaw sen yaşlandıysan. Nine olmam lazım senin hesaba göre
Havalar da çok etkiliyor, mevsim değişikliği falan. Annelikte kolay değil, o da onun koşuşturmacasına alışılan bir dönem, staj yapıyoruz hala hepimiz bence Emziriyor olmanın etkisi de çok büyük tabii. e çalışıyorsun da bir yandan. Normal bebeğim normal

Bak bende merak ettim şimdi. Şöyle bir işler güçler hafifleyince bakacağım mutlaka.

Yaştan öte ruhen de çok yaşlanmış hissediyorum Ferahım ya
Annelik, evet, çok yaşlandırdı beni. Emzirmenin etkisi de vardır di mi, nolur olsun çünkü. Kafa da sürekli meşgul bi şeylerle. Sanırım bu koşullar altında normal

Yarın sabah güzel eksilerle gelirsiniz umarım kızlar.
Bildirimleri yine geciktirmeyin olur mu?
Ben sabahtan annemi bi göz doktoruna muayeneye götüreceğim, buraya girmem ögleni bulabilir. Simdiden bildireyim dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…