- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #295.761
Sibelcim son günlerde olan bir durum değil aslında, bir süredir devam ediyor. Bilemiyorum artık havalar mı yoksa başka bir şey mi etkiliyor.. Ya da diyorum ya yaşlandım ben herhalde, içim çürümüşhavalardandir canım . bence normal zamanlardaki havada çok temiz değil negatif tabi güneş enerji veriyordu
ee oda olabilir birden büyüdük ne kadar rahattik anne evinde şimdi coluk çocuk ev ocak eee birde ders yani zaten besinlerinde besleyiciligi az üstüne teknolojinin yaydığı dalgalar bilmiyorum sonumuz nasıl olcakSibelcim son günlerde olan bir durum değil aslında, bir süredir devam ediyor. Bilemiyorum artık havalar mı yoksa başka bir şey mi etkiliyor.. Ya da diyorum ya yaşlandım ben herhalde, içim çürümüş
Kolay gelsiiinGunaydin arkadaşlar bende balkona mutfagin halisini isladim onu yikacagim birazdan
Yürüyüş yapıldı kahvalti ardından kahve simdi hali yikama zamani
Kaptanım yoksa tükenmişlik sendromuna mı tutuldun.Sibelcim son günlerde olan bir durum değil aslında, bir süredir devam ediyor. Bilemiyorum artık havalar mı yoksa başka bir şey mi etkiliyor.. Ya da diyorum ya yaşlandım ben herhalde, içim çürümüş
Ahaha ya inanır mısın o da olabilirKaptanım yoksa tükenmişlik sendromuna mı tutuldun.
Kızlar k.bakmayın hiç gelemedim cenazem vardı halam vefat ettio işlerle uğraştık bugün ise gittim biraz sonra yine cenaze evine gideceğiz pazartesi salıya kadar benden ses seda yok
Selam kızlar uğrayamadım babamın sonuçları Allaha şükür iyi çıktı ancak küçük oğlan sanırım kum döküyor cuma gün Dr a götüreceğim geceleri uyuyamıyor evde annemler de olunca nete giremiyorum beni affedin
Selam kızlar. Son mesajlara şöyle bir baktım da hepimiz arızaya bağlamışız.
Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim canlar. Kuzucuklarımızın hepsine bol bol şifalar diliyorum.
Bugün kontrolümüz vardı, hava vermeye devam edeceğiz bir de alerji ilaçlarımıza devam edip atlatacağız hayırlısıyla.
yediklerime çok dikkat edemedim. cuma toparlanmayı planıyorum bende hastaydım antibiyotik falan kullandım. Yarın da benim kbb de kontrolüm var. Allahım kış gelince paramparça oluyoruz hepimiz, çoluk çocuk.
Gunaydin arkadaşlar bende balkona mutfagin halisini isladim onu yikacagim birazdan
Yürüyüş yapıldı kahvalti ardından kahve simdi hali yikama zamani
Günaydınlar
Herkese bi şeyler olmuş hastalık, cenaze...Nazar değdi herhalde hepimize şöyle kocaman nazar boncuğu iliştireyim de kötü şeyler hepimizden uzak olsun
Dün benim de yoğun bir gün oldu, dönem başlayınca derslere koştur falan yoruluyorum, akşamları da sızıp kalıyorum. Okula gittiğim her gün böyle, müthiş bir halsizlik... Ne yapsam bilemedim, emzirdiğim için hala multivitamin de alıyorum aslında, hani vitaminsiz kaldım desem. Anlayamadım sebebini.
yazın sevemiyorum ben o akdeniz iklimini kışın gideri varAdana'da havalar iyidir herhalde hala :)
Ah ah çok seviyorum Akdeniz Ege iklimini yaa. Hala sıcacıktır ne güzel
nasıl yapıyorsun tibet yogasını..1 aya yaklaştı sanırım tibet yogasına başlayacağım ama baş edememiştim.
Gün itibari ile başladım.
Düzenli yapılması gerektiği için kendimi tam hazır hissedememiştim.
Eşimle başladık, iyi oldu. Artık daha düzenli olur sanırım.
Etkilerini çok merak ediyorum.
Kitabını da okuyacağım önümüzdeki günlerde, yarım yamalak olmasın.
Doğal arı poleni demek.. Tamam yazdım aklımın bir köşesine, denk gelirsem alayım. Belki bende de işe yararBen bunu çok sık söylüyorum ama doğal arı poleni bulursan onu kullan ördeğim. Beni acayip toparlıyor. Her zaman düzenli kullanamıyorum ama aklıma geldikçe tüketmeye çalışıyorum. Yorgunluk, halsizlik varsa mutlaka kullanıyorum.
Yaa ne güzel, sürekli yapıldığında etkili olduğunu söylemişti yoga hocası ben yogaya giderken. Sendeki etkilerini de fark edersen yaz mutlaka1 aya yaklaştı sanırım tibet yogasına başlayacağım ama baş edememiştim.
Ben alışık olduğumdan yaz/kış seviyorum :)yazın sevemiyorum ben o akdeniz iklimini kışın gideri var
Yok bazı hareketleri var, her gün düzenli olarak onları yapıyorsun.nasıl yapıyorsun tibet yogasını..
hani sessiz bir odada uzanıp 5 dk hiçbir şey düşünmeden durma eylemi değil dimi bu bende onu denemek istiyorum
nasıl yapıyorsun tibet yogasını..
hani sessiz bir odada uzanıp 5 dk hiçbir şey düşünmeden durma eylemi değil dimi bu bende onu denemek istiyorum
Doğal arı poleni demek.. Tamam yazdım aklımın bir köşesine, denk gelirsem alayım. Belki bende de işe yarar
Yaa ne güzel, sürekli yapıldığında etkili olduğunu söylemişti yoga hocası ben yogaya giderken. Sendeki etkilerini de fark edersen yaz mutlaka
Ben alışık olduğumdan yaz/kış seviyorum :)
Bi klima iş görüyor
Yok bazı hareketleri var, her gün düzenli olarak onları yapıyorsun.
Insallah canim. Oyle aman aman gitmez heralde ama eksi gelir diye umuyorumyine süper menü az öz olmuş cuma günü iyi geliyorsun galiba maşallah.
bence grup tükenmişlik sendromuna tutulmuş kaptanım da etkileniyoKaptanım yoksa tükenmişlik sendromuna mı tutuldun.
Ayy çok şükür iyi canım teşekkürlermide nasıl oldu canım
Hahah evet bence debence grup tükenmişlik sendromuna tutulmuş kaptanım da etkileniyo
Kuvvetle muhtemel tespit alkışlıyorumbence grup tükenmişlik sendromuna tutulmuş kaptanım da etkileniyo
Günaydınlar
Herkese bi şeyler olmuş hastalık, cenaze...Nazar değdi herhalde hepimize şöyle kocaman nazar boncuğu iliştireyim de kötü şeyler hepimizden uzak olsun
Dün benim de yoğun bir gün oldu, dönem başlayınca derslere koştur falan yoruluyorum, akşamları da sızıp kalıyorum. Okula gittiğim her gün böyle, müthiş bir halsizlik... Ne yapsam bilemedim, emzirdiğim için hala multivitamin de alıyorum aslında, hani vitaminsiz kaldım desem. Anlayamadım sebebini.
Tööbeeeee daah neler, biz naapıcazz yaw sen yaşlandıysan. Nine olmam lazım senin hesaba göreSibelcim son günlerde olan bir durum değil aslında, bir süredir devam ediyor. Bilemiyorum artık havalar mı yoksa başka bir şey mi etkiliyor.. Ya da diyorum ya yaşlandım ben herhalde, içim çürümüş
Bak bende merak ettim şimdi. Şöyle bir işler güçler hafifleyince bakacağım mutlaka.1 aya yaklaştı sanırım tibet yogasına başlayacağım ama baş edememiştim.
Yaştan öte ruhen de çok yaşlanmış hissediyorum Ferahım yaTööbeeeee daah neler, biz naapıcazz yaw sen yaşlandıysan. Nine olmam lazım senin hesaba göre
Havalar da çok etkiliyor, mevsim değişikliği falan. Annelikte kolay değil, o da onun koşuşturmacasına alışılan bir dönem, staj yapıyoruz hala hepimiz benceEmziriyor olmanın etkisi de çok büyük tabii. e çalışıyorsun da bir yandan. Normal bebeğim normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?