Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

fancynancy canım yoga vardı dimi benim hatlar karismadiysa nasıl gidiyor yoga yoksa laleler elalar elele seni yogadan da ettiler mi off off benide kara kara okul dertleri düşündürüyor valla geçen gorumcemin kızın 4. sınıf sorularindan sonra dalmışim kara düşüncelere allah kolaylık versin valla zor zanaat annelik rabbim sağlık sıhhat versin bebelere sonra ku çağımızı boş bırakmasin şükürler olsun iyisiyle kötüsüyle iyiki varlar..
pamuktan ses yok yine

günaydın ikinci bildirimde benden gelsin

geçen hafta 72,7 bu hafta 72,5 giden 0,2 bu hafta hastalıklardan kaynaklanan gece atıştırmaları olmasa bence bir kilo da verebilir mişim ha bir de adetim neyse vakvakımın da dediği gibi her giden bizden

morordek fancynancy Cikilatacanavari

dün ki menüm:
sabah:1 adet suriye lavaşı arasına yarım haşlanmış patates peynir roka maydanoz zeytin dürdüm,yanına şekersiz çay (fazla geldi bu sabah yarım lavaşa yaptım hafif ve güzel oldu...

öğlen:kemik suyu çorba
ikindi gibi oda arkadaşım fonfü getirmiş ev tipi minnoş çikolata eritti iki dilim elma bandım..
akşam:kemik suyu çorba,yarım şinitzel
su:3 litre
spor:30 dk yürüyüş (öğlen arası yürüdüm)

O kadar hastalıklaboğuştun canım iyi bile vermişsin.
Eki Görüntüle 2197204 bu haftaki kilom 73.6
Sabah yürüyüşten gelince uzandim uykuya dalmisim kendime gelmeye calisiyorum
1 kilo çok iyi edacım tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…