Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu güzel gruba 85 kiloyla katildim ve tam 12 kilo vermis oluyorum ve suan beni kim gorse farketmeye başladılar buda benim mutluluk zaferim
ben bu gruba ilk geldiğim sene 96 kiloydum sonra ki dönemde 85-86 kilo idim 3. dönüşümde 79 ile gelip şu an 72 yim yani gruba girdikten sonra totalde 23 kilo gitti 2 yıllık süreçte

Bu güzel gruba 85 kiloyla katildim ve tam 12 kilo vermis oluyorum ve suan beni kim gorse farketmeye başladılar buda benim mutluluk zaferim
Tebrik ederim canim cok iyi vermissin. Ben de katildigimdan beri nerdeyse 10 kilo verdim. Okuldaki herkes erimissin diyo. Tabi en son 8 aylik hamile halimi gormuslerdi. Bu halim cok farkli geldi. Insan boyle seyler duyunca cok seviniyo

Kızlar selam
Sabah kg mu gireyim diye cepten sayfayı açtım ama küçük oğlanın hastane işi olunca yazmadan hastaneye geldik şuan hastanedeyiz hala işeme testi için küçük beyin yeteri kadar mesanesinin dolmasını bekliyoruz paşam çişim geldi diyor işlemciler mesane dolmamış diyor kafayı yiyecek 9 dan beri hastanedeyim yaa yeter artık

hastaneye gittiklerinde çişleri içlerine kaçıyor bebeleringeçmiş olsun.

Tebrik ederim canim cok iyi vermissin. Ben de katildigimdan beri nerdeyse 10 kilo verdim. Okuldaki herkes erimissin diyo. Tabi en son 8 aylik hamile halimi gormuslerdi. Bu halim cok farkli geldi. Insan boyle seyler duyunca cok seviniyo
Yaa di mi hele ki hamilelikten sonra kg verince çevredekiler direkt çok zayıflamıssın diyorlar :)
Ama cidden tebrik ediyorum seni, o kilolarda olup 10 kilo verebilmek çok büyük başarı
Yaa kıyamam, daya suyu oğlana kaptaniçem. Eminim içiriyorsundur ama yetememiş mi ne olmuş öyle sabahtan beri

Şu ana kadar sonuç paylaşan takımlar arasında 1.yiz.
Ama hala 3 takım var sonuç paylaşmayan. 3'ü de bizi geçerse yine 4.yüz
Dua edelim de bi tanesi bari gerimizde kalsın, ilk 3'e girelim
bence bu hafta mevsimsel olarak insanlar depresyona ve hastalığa hatta ödeme açıktı bence bu hafta 1 biziz

birinci miyiz birinci miyiz?

Şu ana kadar sonuç paylaşan takımlar arasında 1.yiz.
Ama hala 3 takım var sonuç paylaşmayan. 3'ü de bizi geçerse yine 4.yüz
Dua edelim de bi tanesi bari gerimizde kalsın, ilk 3'e girelim

hastaneye gittiklerinde çişleri içlerine kaçıyor bebeleringeçmiş olsun.
Yok yaa çişi gelmişti de mesane dolmamış
Canım 1 lt den fazla su içti tam dolmamış dediler üstüne ayran soda içti kola aldım onu istedi neyse sonunda oldu da hallettik şimdi eve geldim TIR geçti üstümden

Tesekkur ederim kaptanim. Kilo verince kendime geldim desem yeridir. Son 4yildir 60in altini gormemistim.

Ayrica sizlere de cok tesekkur ederim. Burasi olmasaydi kilo veremezdim bu kadar. Buranin katkisi cok cok fazla. Hakkinizi odeyemem.

birinci miyiz birinci miyiz?
Yahuuu başka takımdan alıntı niye yaptın
Şimdilik hala 1.yiz ama kısmet :)
Ayy iyi bari hadi bununla geçmiş olsun
Tesekkur ederim kaptanim. Kilo verince kendime geldim desem yeridir. Son 4yildir 60in altini gormemistim.

Ayrica sizlere de cok tesekkur ederim. Burasi olmasaydi kilo veremezdim bu kadar. Buranin katkisi cok cok fazla. Hakkinizi odeyemem.
Biz kilo vermek isteyene destek oluyoruz sadece canım iş sizde bitiyor :)

Merhaba eski takımım eski dediysem baya eski... Maalesef... İzinli ayrılmıştım geri dönmek istiyorum. Ne yapmam gerek bunun için şu anki kilom 83. Burdan son ayrılırken 71.3 flndım. Şu anda dukan yapıyorum atak evresindeyim. Bir yıllık Çerkeş İzmir hayatı beni mahvetti. Ya da ben kendimi mahvettim. Ama her şeyi düzene sokuyorum. Sizin desteğinize ihtiyacım var. Ve ben de size destek olabilirim ne de olsa neredeyse her diyeti uyguladım :) size dönmem için buraya yazmam yeterli mi bilmiyorum çünkü son gittiğimden beri çok şey değişti

Aaaa seni hatırlıyorum :)
Buraya yazman yeterli tabi ki :) Hoşgeldin diyelim o zaman. Ben seni hatırlıyorum ama yeni arkadaşların tanıması için kendini tanıtırsan süper olur :)

Aaaa seni hatırlıyorum :)
Buraya yazman yeterli tabi ki :) Hoşgeldin diyelim o zaman. Ben seni hatırlıyorum ama yeni arkadaşların tanıması için kendini tanıtırsan süper olur :)
Ben de sizi hatırladım ve sizi katılabilecek takımlar arasında görünce balıklama daldım çok sevindim şuan yeeeeyy:)) hemen tanıtmayı sonra da bir menü atıp nostalji yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…