- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #295.821
Hoşgeldin o zaman aramıza.Merhaba eski takımım eski dediysem baya eski... Maalesef... İzinli ayrılmıştım geri dönmek istiyorum. Ne yapmam gerek bunun için şu anki kilom 83. Burdan son ayrılırken 71.3 flndım. Şu anda dukan yapıyorum atak evresindeyim. Bir yıllık Çerkeş İzmir hayatı beni mahvetti. Ya da ben kendimi mahvettim. Ama her şeyi düzene sokuyorum. Sizin desteğinize ihtiyacım var. Ve ben de size destek olabilirim ne de olsa neredeyse her diyeti uyguladım :) size dönmem için buraya yazmam yeterli mi bilmiyorum çünkü son gittiğimden beri çok şey değişti
Hosgeldin bende yeni mezun ama buralarda takılan biriyim tekrar hoşgeldin hızlıca sağlıkla hedefine ulasman dileğiyleMerhaba eski takımım eski dediysem baya eski... Maalesef... İzinli ayrılmıştım geri dönmek istiyorum. Ne yapmam gerek bunun için şu anki kilom 83. Burdan son ayrılırken 71.3 flndım. Şu anda dukan yapıyorum atak evresindeyim. Bir yıllık Çerkeş İzmir hayatı beni mahvetti. Ya da ben kendimi mahvettim. Ama her şeyi düzene sokuyorum. Sizin desteğinize ihtiyacım var. Ve ben de size destek olabilirim ne de olsa neredeyse her diyeti uyguladım :) size dönmem için buraya yazmam yeterli mi bilmiyorum çünkü son gittiğimden beri çok şey değişti
Vavvv sende supersin canim olsunn 2 yildada olsa en azindan gitmiş kilolarben bu gruba ilk geldiğim sene 96 kiloydum sonra ki dönemde 85-86 kilo idim 3. dönüşümde 79 ile gelip şu an 72 yim yani gruba girdikten sonra totalde 23 kilo gitti 2 yıllık süreçte
Ayy hemde nasil uzun zaman olmuştu zayiflamissin kelimesini duymayaliTebrik ederim canim cok iyi vermissin. Ben de katildigimdan beri nerdeyse 10 kilo verdim. Okuldaki herkes erimissin diyo. Tabi en son 8 aylik hamile halimi gormuslerdi. Bu halim cok farkli geldi. Insan boyle seyler duyunca cok seviniyo
Paşayi üzmüşlerKızlar selam
Sabah kg mu gireyim diye cepten sayfayı açtım ama küçük oğlanın hastane işi olunca yazmadan hastaneye geldik şuan hastanedeyiz hala işeme testi için küçük beyin yeteri kadar mesanesinin dolmasını bekliyoruz paşam çişim geldi diyor işlemciler mesane dolmamış diyor kafayı yiyecek 9 dan beri hastanedeyim yaa yeter artık
Sağol birtanemNe güzel sonuçlar paylaşılmış, tebrikler kızlar.
Daha sonucu ogrenmedim okuya okuya geliyorum bakalim sonuç neaferim kızlar Inşallah bu hafta iyi sonuçlar çıkacak karabiber sonuçları baya yukarı çekmiş Tebrikler karabiber01 ve tum arkadaşlara
Merhaba eski takımım eski dediysem baya eski... Maalesef... İzinli ayrılmıştım geri dönmek istiyorum. Ne yapmam gerek bunun için şu anki kilom 83. Burdan son ayrılırken 71.3 flndım. Şu anda dukan yapıyorum atak evresindeyim. Bir yıllık Çerkeş İzmir hayatı beni mahvetti. Ya da ben kendimi mahvettim. Ama her şeyi düzene sokuyorum. Sizin desteğinize ihtiyacım var. Ve ben de size destek olabilirim ne de olsa neredeyse her diyeti uyguladım :) size dönmem için buraya yazmam yeterli mi bilmiyorum çünkü son gittiğimden beri çok şey değişti
Bu arada sadece 1 takım kaldı, hala 1.yiz su andayani ikincilik kesin, birinciliğe oynuyoruz
Çok heyecanlandim bakalim kaçıncıyizŞu ana kadar sonuç paylaşan takımlar arasında 1.yiz.
Ama hala 3 takım var sonuç paylaşmayan. 3'ü de bizi geçerse yine 4.yüz
Dua edelim de bi tanesi bari gerimizde kalsın, ilk 3'e girelim
Şöyle sindire sindire heyacanlanarak okuyorum kacinci olduk diyeeebence bu hafta mevsimsel olarak insanlar depresyona ve hastalığa hatta ödeme açıktı bence bu hafta 1 biziz
Gerçekten öyle bende burasi sayesinde dur diyorum kendime cumalari zevkle bekliyorum benn heyacanlaniyorum tarti günleriTesekkur ederim kaptanim. Kilo verince kendime geldim desem yeridir. Son 4yildir 60in altini gormemistim.
Ayrica sizlere de cok tesekkur ederim. Burasi olmasaydi kilo veremezdim bu kadar. Buranin katkisi cok cok fazla. Hakkinizi odeyemem.
Hoşgeldin canimMerhaba eski takımım eski dediysem baya eski... Maalesef... İzinli ayrılmıştım geri dönmek istiyorum. Ne yapmam gerek bunun için şu anki kilom 83. Burdan son ayrılırken 71.3 flndım. Şu anda dukan yapıyorum atak evresindeyim. Bir yıllık Çerkeş İzmir hayatı beni mahvetti. Ya da ben kendimi mahvettim. Ama her şeyi düzene sokuyorum. Sizin desteğinize ihtiyacım var. Ve ben de size destek olabilirim ne de olsa neredeyse her diyeti uyguladım :) size dönmem için buraya yazmam yeterli mi bilmiyorum çünkü son gittiğimden beri çok şey değişti
Yaaa yaşasın çok sevindim :))Ben de sizi hatırladım ve sizi katılabilecek takımlar arasında görünce balıklama daldım çok sevindim şuan yeeeeyy:)) hemen tanıtmayı sonra da bir menü atıp nostalji yapayım
Evet evet evetttttttveee 1.yiz Tebrikler
tüm takımlar sonuç bildirmiş galiba dimj ördekcim.. çok sevindim
Hosgeldin aramizaBen de sizi hatırladım ve sizi katılabilecek takımlar arasında görünce balıklama daldım çok sevindim şuan yeeeeyy:)) hemen tanıtmayı sonra da bir menü atıp nostalji yapayım
Aynen ben de heyecanla bekliyorum. Burdan mezun olurken bi oncesi sonrasi fotosu ekleriz artikGerçekten öyle bende burasi sayesinde dur diyorum kendime cumalari zevkle bekliyorum benn heyacanlaniyorum tarti günleri
Canim tekrardan hoşgeldin bol bol paylasimlar bekliyoruzBen de sizi hatırladım ve sizi katılabilecek takımlar arasında görünce balıklama daldım çok sevindim şuan yeeeeyy:)) hemen tanıtmayı sonra da bir menü atıp nostalji yapayım
veee 1.yiz Tebrikler
tüm takımlar sonuç bildirmiş galiba dimj ördekcim.. çok sevindim
Yaaaa çok mutlu oldummmmmmmmBIRINCIYIZ!
HARIKASINIZ KIZLAR
Yaparizzzz vallaHosgeldin aramiza
Aynen ben de heyecanla bekliyorum. Burdan mezun olurken bi oncesi sonrasi fotosu ekleriz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?