Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldin o zaman aramıza.

Hosgeldin bende yeni mezun ama buralarda takılan biriyim tekrar hoşgeldin hızlıca sağlıkla hedefine ulasman dileğiyle

Iyi aksamlar
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta

Ara
1 turk kahvesi

Öğlen
1 kase mercimek çorba
1 dilim ekmek

Ara
1 mandalina

Akşam
2 şiş et kebabi
1 su bardagi ayran
1 kase salata

ben bu gruba ilk geldiğim sene 96 kiloydum sonra ki dönemde 85-86 kilo idim 3. dönüşümde 79 ile gelip şu an 72 yim yani gruba girdikten sonra totalde 23 kilo gitti 2 yıllık süreçte
Vavvv sende supersin canim olsunn 2 yildada olsa en azindan gitmiş kilolar

Tebrik ederim canim cok iyi vermissin. Ben de katildigimdan beri nerdeyse 10 kilo verdim. Okuldaki herkes erimissin diyo. Tabi en son 8 aylik hamile halimi gormuslerdi. Bu halim cok farkli geldi. Insan boyle seyler duyunca cok seviniyo
Ayy hemde nasil uzun zaman olmuştu zayiflamissin kelimesini duymayali

Paşayi üzmüşler

Merhabalar. Hoşgeldin aramıza.

Bu arada sadece 1 takım kaldı, hala 1.yiz su anda yani ikincilik kesin, birinciliğe oynuyoruz

Harikayız kaptanım

Tesekkur ederim kaptanim. Kilo verince kendime geldim desem yeridir. Son 4yildir 60in altini gormemistim.

Ayrica sizlere de cok tesekkur ederim. Burasi olmasaydi kilo veremezdim bu kadar. Buranin katkisi cok cok fazla. Hakkinizi odeyemem.
Gerçekten öyle bende burasi sayesinde dur diyorum kendime cumalari zevkle bekliyorum benn heyacanlaniyorum tarti günleri

Hoşgeldin canim

Ben de sizi hatırladım ve sizi katılabilecek takımlar arasında görünce balıklama daldım çok sevindim şuan yeeeeyy:)) hemen tanıtmayı sonra da bir menü atıp nostalji yapayım
Yaaa yaşasın çok sevindim :))
Haydi o zaman hemen müthiş bir dönüş bekliyoruz senden
Bak çok enerjik bir haftaya denk geldin 1. olduk bu hafta :)
veee 1.yiz Tebrikler
tüm takımlar sonuç bildirmiş galiba dimj ördekcim.. çok sevindim
Evet evet evettttttt

Ben de sizi hatırladım ve sizi katılabilecek takımlar arasında görünce balıklama daldım çok sevindim şuan yeeeeyy:)) hemen tanıtmayı sonra da bir menü atıp nostalji yapayım
Hosgeldin aramiza
Gerçekten öyle bende burasi sayesinde dur diyorum kendime cumalari zevkle bekliyorum benn heyacanlaniyorum tarti günleri
Aynen ben de heyecanla bekliyorum. Burdan mezun olurken bi oncesi sonrasi fotosu ekleriz artik

Canim tekrardan hoşgeldin bol bol paylasimlar bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…