- 23 Şubat 2011
- 1.897
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #295.841
Kendimizi tebrik ediyorum. Bu cok iyi olduBIRINCIYIZ!
HARIKASINIZ KIZLAR
EveeetttYaaaa çok mutlu oldummmmmmmm
Uzun zamandir bekledigimiz güzel haber
Ben de sizi tebrik ediyorumKendimizi tebrik ediyorum. Bu cok iyi oldu
BIRINCIYIZ!
HARIKASINIZ KIZLAR
Hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar süpersinizBIRINCIYIZ!
HARIKASINIZ KIZLAR
Kesinlikle öyle Şeymacım.Yaştan öte ruhen de çok yaşlanmış hissediyorum Ferahım ya
Annelik, evet, çok yaşlandırdı beni. Emzirmenin etkisi de vardır di mi, nolur olsun çünkü. Kafa da sürekli meşgul bi şeylerle. Sanırım bu koşullar altında normal
Ay sorma yaa, el i okuyor le deyince yüzüme bakıyor saçımı başımı yolasım geliyor benim defancynancy canım yoga vardı dimi benim hatlar karismadiysa nasıl gidiyor yoga yoksa laleler elalar elele seni yogadan da ettiler mi off off benide kara kara okul dertleri düşündürüyor valla geçen gorumcemin kızın 4. sınıf sorularindan sonra dalmışim kara düşüncelere allah kolaylık versin valla zor zanaat annelik rabbim sağlık sıhhat versin bebelere sonra ku çağımızı boş bırakmasin şükürler olsun iyisiyle kötüsüyle iyiki varlar..
pamuktan ses yok yine
Süpersin valla.ben bu gruba ilk geldiğim sene 96 kiloydum sonra ki dönemde 85-86 kilo idim 3. dönüşümde 79 ile gelip şu an 72 yim yani gruba girdikten sonra totalde 23 kilo gitti 2 yıllık süreçte
Çok geçmiş olsun Şahnurcum yaaaKızlar selam
Sabah kg mu gireyim diye cepten sayfayı açtım ama küçük oğlanın hastane işi olunca yazmadan hastaneye geldik şuan hastanedeyiz hala işeme testi için küçük beyin yeteri kadar mesanesinin dolmasını bekliyoruz paşam çişim geldi diyor işlemciler mesane dolmamış diyor kafayı yiyecek 9 dan beri hastanedeyim yaa yeter artık
Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin canım.Günaydın Canlarrrrrrr. 1. olmuşsunuz çok sevindim. Hepinizi tebrik ediyorum.Bizde cinsiyeti öğrendik. Bir oğlumuz olacak sağlıkla doğar inşallah
Hayirli olsun canim. Allah saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin insallahGünaydın Canlarrrrrrr. 1. olmuşsunuz çok sevindim. Hepinizi tebrik ediyorum.Bizde cinsiyeti öğrendik. Bir oğlumuz olacak sağlıkla doğar inşallah
Hosgeldin tekrar aramiza. Artvinli misin? Ben de artvin geliniyim.Merhaba herkese günaydın :) tanıyan tanımayan herkes için kendimi tanıtmayı ben Buket 26,5 yaşındayımözel bir kurumda İngilizce öğretmeniyim ama atanmayı çok istiyorum puanım iyi geldi belki de şubatta atanırım diye düşünüyorum atanırsam evlencem bu arada ben 9 yaşından beri hep göbekliydim lisede zayıfladım sonra tekrar aldım sonrasında hayatım senede bir diyetle zayıflayıp alma evresine girdi en son burada sizlerle 71e kadar inmişti sonra kendimi geliştirmek için tek başıma İzmire taşındım 1 seneliğine ve artvine geri döndüğümde 86 kiloydum. Bir kaç gündür dukan yapıyorum atak evresindeyim ve şu an da 83 kiloyum 58e kadar vercem ama öncelikli hedefim 65. Boy 1.62 bu arada
hoşbuldum evet artvinliyim :) siz artvin'de mi oturuyorsunuzHosgeldin tekrar aramiza. Artvinli misin? Ben de artvin geliniyim.
Maşallah analı babalı büyüsün :)Günaydın Canlarrrrrrr. 1. olmuşsunuz çok sevindim. Hepinizi tebrik ediyorum.Bizde cinsiyeti öğrendik. Bir oğlumuz olacak sağlıkla doğar inşallah
Günaydın Canlarrrrrrr. 1. olmuşsunuz çok sevindim. Hepinizi tebrik ediyorum.Bizde cinsiyeti öğrendik. Bir oğlumuz olacak sağlıkla doğar inşallah
Merhaba herkese günaydın :) tanıyan tanımayan herkes için kendimi tanıtmayı ben Buket 26,5 yaşındayımözel bir kurumda İngilizce öğretmeniyim ama atanmayı çok istiyorum puanım iyi geldi belki de şubatta atanırım diye düşünüyorum atanırsam evlencem bu arada ben 9 yaşından beri hep göbekliydim lisede zayıfladım sonra tekrar aldım sonrasında hayatım senede bir diyetle zayıflayıp alma evresine girdi en son burada sizlerle 71e kadar inmişti sonra kendimi geliştirmek için tek başıma İzmire taşındım 1 seneliğine ve artvine geri döndüğümde 86 kiloydum. Bir kaç gündür dukan yapıyorum atak evresindeyim ve şu an da 83 kiloyum 58e kadar vercem ama öncelikli hedefim 65. Boy 1.62 bu arada
Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin canım.
Hayirli olsun canim. Allah saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Maşallah analı babalı büyüsün :)
Hepinize çok teşekkür ederim Canlar. Aminnnnn diyorumÇok sevindim tatlım. Güzel günlerde alın oğlunuzu kucağınıza
Tekrar hoşgeldin aramıza.
Umarım kısa sürede atanır, sonra da evlenirsin. Tabi kilo vermek o zaman tam şart oluyor.
Artvin'i görmek istiyoruz biz de ama bir baş edip çıkamadım yola. Çok küçük ama güzel diyorlar.
Buralardayım kardelenciğim ama işte okul başladı rahatlarım diyordum ama ödev işini hiç hesaba katmamışımfancynancy nerelerdesin.. Tartıldım mı bugün. Birbirimizi motive edip Ekim ortası listeye gircez unutmadın değil mi tatlım. Ara sıra uğra canım yoksa insan kendini kaybediyor kaçamaklarda buluyor kendini.
Bu hafta birincilik sevinciyle motivasyonumuzu tavan yapıp kiloları veriyoruz haydi canım
hoş bulduk canım. Artvine beklerim gel şehir olarak bişey bekleme ama doğası beklentilerini fazlasıyla karşılar :)Tekrar hoşgeldin aramıza.
Umarım kısa sürede atanır, sonra da evlenirsin. Tabi kilo vermek o zaman tam şart oluyor.
Artvin'i görmek istiyoruz biz de ama bir baş edip çıkamadım yola. Çok küçük ama güzel diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?