Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlar
Dün akşam babaannemin vefat haberini aldık, apar topar yola çıktık ve memlekete geldik. Bu birkaç gün pek bakamam hanımlar takım size emanet
başın saolsun kaptanim mekani cennet olsun insallahhh

canim spor sabahları ve aksamlari olmak üzere yürüyüş yapiyorum ama cuma gününden beri cikamiyorum yarin tekrar basliyacagim
e ozman supermis hemde sabah aksam kesnlikle devam et canim hadi bakalim sen yuruyus ben zumba + egzersizlere basliyorum varmi bize katilan hanimlarr haydi spora agirlik verelim

Geyet güzel bir menün varmış ben de hemen hemen senin gibi besleniyorum

İyi geceler herkese bilgisayarım bozuldu ya 1350 TL istiyorlar napcaz bilmiyorum telefondan foruma girmeyi pek sevmiyorum neyse girmişken menü yazayım
Sabah
Bir yumurtadan omlet
Domates salatalık
Bir adet tambugday lavaş
3 dilim hindi salam
1 catal helva

Öğle
Cok az ızgara tavuk
3-4 kaşık Sebzeli Bulgur pilavı
Salata

Akşam
1 tane hoşbeş gofret

Gecenlerde zayifken aldığım eşofman takimimin içine girebildim nasil mutlu oldum anlatamam
Ne kadar güzel valla. Maşallah karabibercim.

Ne için istiyorlar o parayı fatocum? Nesi bozulmuş ki? Üstüne bir o kadar daha koyulup yenisi alınır, çıldırdılar iyice.

günaydınlar

morordek

dünki menüm:

sabah:yarım kase yoğurt (ev yapımı)
1 top haşhaşlı ekmek

akşam:bir tabak mercimek çorbası
bir tabak kemik suyu
bol pulbiberli karabiberli limonlu sirkeli..

su:2 litre
spor :yok

Geyet güzel bir menün varmış ben de hemen hemen senin gibi besleniyorum
tesekkur ederik canim bu arada hosgeldin takimimiza ben izne ayrildiktan sonra gelmissin sanirim
Sen dukan mi yaptin sanki ole bseyler okudum gecmiste bende dukan yapmistim zamaninda tekrar baslasam mi diyorum ama gozum korkuyo cunku gercektn disiplin istiyo bozuluncada insan motivasyonunu kaybediyo suanda dukan yapmiyosun sanirim

kızlar hiç sesiniz çıkmamış sabahtamn beri nerelerdesiniz rdeğim yok diye sizde mi yoksunuz ben işyerinde vurdum kafayı uyudum daha yeni kendime geldim bir toparlansam iyi olacak yarın da böyle olursam serum taktırırım sanırım düzelemedim bir türlü siz neler yaptınız

Pamukcum Tibet haricinde pek ekstram yok.
Bir ara saf proteine başladım 3 gün sonunda ölüyordum :) Sonrasında da artık sabit modda takılıyorum.
Tibet konusuna değineyim. Tibet'in 5 hareketi diye geçiyor. 3 tekrardan 21 tekrara kadar gideceğin hareketler.
Bence en güzel etkisi kilomu sabit tutması. Yok yani ne yersem yiyeyim artıya çıkmıyorum :) Zayıflamıyorum da ama tabi dikkat etmediğim için. 67-68 arasına sabitledi beni..
Aslında bir spor olarak düşünmemek lazım bunu. Sen araştır bak bi :)
Bu arada ne güzel hatırlıyorsun beni

Bilgisayarımın bozulması en büyük korkum :)

başın saolsun kaptanim mekani cennet olsun insallahhh
Teşekkür ederim Didemcim
Bence gofret yeme lüksün pek yok geçen hafta artı geldiğini unutma lütfen
morordek canım başın sağolsun mekanı cennet olsun buralardayız aklın buralarda kalmasın ben hala tam toparlanamadım ama mecburen işe başladım
Sağol kaptanicem
Sen de insallah en kısa sürede toparlarsın
başın sağolsun kaptanım.Mekanı cennet olsun
Sağol parkcım
Bugün hastaneye gittim. Ne zamandır sırtım ağrıyordu ama kas ağrısı, bir şey yok dedi doktor.
Geçmiş olsun hedefcim. Ciddi bir şey olmaması iyi en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…