- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #296.541
başın saolsun kaptanim mekani cennet olsun insallahhhGünaydınlar
Dün akşam babaannemin vefat haberini aldık, apar topar yola çıktık ve memlekete geldik. Bu birkaç gün pek bakamam hanımlar takım size emanet
e ozman supermis hemde sabah aksam kesnlikle devam et canim hadi bakalim sen yuruyus ben zumba + egzersizlere basliyorum varmi bize katilan hanimlarr haydi spora agirlik verelimcanim spor sabahları ve aksamlari olmak üzere yürüyüş yapiyorum ama cuma gününden beri cikamiyorum yarin tekrar basliyacagim
Geyet güzel bir menün varmış ben de hemen hemen senin gibi besleniyorumBgunku menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Az beyaz peynir
3 siyah zeytin
Salatalik biber
Arada sekersiz turk kahvesi
1 hurma
2 gun kurusu icine yarm ceviz koydum
Saat 4 gibi
3 kasik yogurt
1.5 kasik yulaf kepegi
2 gunkurusu
2 hurma dgradm karstirip tukettim
Aksam
Firinda pismis 3 tane baget
7 kasik salata
Arada sekersiz turk kahvesi
1 hurma
1gunkurusu icinde yarim ceviz
Su 2 lt
Spor 50 dakika zumba
morordek
Ne kadar güzel valla. Maşallah karabibercim.Gecenlerde zayifken aldığım eşofman takimimin içine girebildim nasil mutlu oldum anlatamam
Ne için istiyorlar o parayı fatocum? Nesi bozulmuş ki? Üstüne bir o kadar daha koyulup yenisi alınır, çıldırdılar iyice.İyi geceler herkese bilgisayarım bozuldu ya 1350 TL istiyorlar napcaz bilmiyorum telefondan foruma girmeyi pek sevmiyorum neyse girmişken menü yazayım
Sabah
Bir yumurtadan omlet
Domates salatalık
Bir adet tambugday lavaş
3 dilim hindi salam
1 catal helva
Öğle
Cok az ızgara tavuk
3-4 kaşık Sebzeli Bulgur pilavı
Salata
Akşam
1 tane hoşbeş gofret
tesekkur ederik canim bu arada hosgeldin takimimiza ben izne ayrildiktan sonra gelmissin sanirimGeyet güzel bir menün varmış ben de hemen hemen senin gibi besleniyorum
başın sağolsun kaptanım.Mekanı cennet olsunGünaydınlar
Dün akşam babaannemin vefat haberini aldık, apar topar yola çıktık ve memlekete geldik. Bu birkaç gün pek bakamam hanımlar takım size emanet
Hedefcim ben yokken neler yaptın? Tibet’te neyin nesi? Anlat belki bende katılırım sana. Ya seni hep 58 kg hatırlıyorum aklımda öyle kaldınsen 60’lardan bahsedince her defasında, “nasıl olur!?” diyorum. :))
İyi geceler herkese bilgisayarım bozuldu ya 1350 TL istiyorlar napcaz bilmiyorum telefondan foruma girmeyi pek sevmiyorum neyse girmişken menü yazayım
Sabah
Bir yumurtadan omlet
Domates salatalık
Bir adet tambugday lavaş
3 dilim hindi salam
1 catal helva
Öğle
Cok az ızgara tavuk
Salata
Akşam
1 tane hoşbeş gofret
Geçmiş olsun canım zorladın veya cereyanda falan kaldıysan olur canımBugün hastaneye gittim. Ne zamandır sırtım ağrıyordu ama kas ağrısı, bir şey yok dedi doktor.
Teşekkür ederim Didemcimbaşın saolsun kaptanim mekani cennet olsun insallahhh
Bence gofret yeme lüksün pek yok geçen hafta artı geldiğini unutma lütfenİyi geceler herkese bilgisayarım bozuldu ya 1350 TL istiyorlar napcaz bilmiyorum telefondan foruma girmeyi pek sevmiyorum neyse girmişken menü yazayım
Sabah
Bir yumurtadan omlet
Domates salatalık
Bir adet tambugday lavaş
3 dilim hindi salam
1 catal helva
Öğle
Cok az ızgara tavuk
Salata
Akşam
1 tane hoşbeş gofret
Sağol kaptanicemmorordek canım başın sağolsun mekanı cennet olsun buralardayız aklın buralarda kalmasın ben hala tam toparlanamadım ama mecburen işe başladım
Sağol parkcımbaşın sağolsun kaptanım.Mekanı cennet olsun
Geçmiş olsun hedefcim. Ciddi bir şey olmaması iyi en azındanBugün hastaneye gittim. Ne zamandır sırtım ağrıyordu ama kas ağrısı, bir şey yok dedi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?