- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #296.581
canım senin oğlana da geçmiş olsuncanım benim oğlanında pazartesi saçını kestirdik orda mı bir şey oldu bilmiyorum sol gözü çapaklandı ve şişti biz damla ve krem kullanıyorum göz hala kızarık ama çapaklanma azaldı..geçmiş olsun.
maşallah canım yaa az kaldı artık yılbşına biter kilo problemicanım geçen haftaki gibi bir durumda değilim ama kabızlık bir miktar devam ediyor bir de boğazlar da kötü olunca yumuşasın diye atıyoruz bir iki bir şey,daha düzgün daha organize gitmeye karar verdim bakalım son 5-7 kg için bismillah :)
inşaallah kaptaniçem ..maşallah canım yaa az kaldı artık yılbşına biter kilo problemi
Hadi bakalım Didemcim bu hafta seni de alalım listeye :)Huhuuuuu hanimlarrr ben zumba yapicimmm haydi bana katilin icinizde hangi spor geliyosa onu yapin haydi braz hareket
Bu cuma listeye geri donucem insallahhh
Esra'cım çok teşekkür ederimCanım Şeyma’cım. Sen şu anlarını yaşa, kaygılanma lütfen. Ne zaman müsait olursan haberleşiriz zaten. Ben uzaklara gitmiyorum yine hep dönüp dolaşıp yamacına geliyorum bak.Hele bi al listeye, harikalar yaratacağım. Dönünce haber vermen yeterli.
Çok güzel menü bence, spor da olsa şukela :)Bugünkü Menüm:
Sabah:
-Yulaf kepeği krepi
-2 dilim keçi peyniri
-1 dilim hindi füme
-yeşil çay
Öğle:
-Peynirli omlet
Ara:
-filtre kahve
Akşam:
-1 kase tarhana çorbası
-1 porsiyon ıspanak
Ara:
-Türk kahvesi
Bir güzel menü de burdaBugunku menum
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
Kk beyaz peynir
2 gunkurusu
3 kurukaysi
Nescafe
Arada
Turk kahvesi
1 Hurma
1 Gunkurusu icinde yarm ceviz
1 kurukaysı
Aksam
1 tabak yogurtlu ıspanak yemegi
Arada ackinca 2 kasik yogurt
1 tane mandalina
ufak isirik muz
Cilekli kefir yarim bardak kadar
Su 2.5 lt
Spor 50 dakika zumba
morordek
Parkcım bence de karbonhidratı kes. Etkisini göreceksindir mutlakagood morning leydizin centılmının
dünki menümü sayayım velhasıl önden küçük bir uyarı yapayım bu hafta artı gelmem kaptanım vakvakım eminim ama sabah akşam ailecek öksürdüğümüz için pekmez mekmez yutuyoruz yüzde 99 sabit gelecem...bir de 6-7 gündür bir çöküntüdeyim şevkim mi kırıldı bilmiyorum sanki bıkkınlık geldi bir an evvel 6 lı hanelere inmek istiyorum istedikçe yedilerde sabitleşmeye başladım gene..ama biliyorum ben bunu da aşarım..hadi sizlerde silkelenin..
morordek
menü
sabah:2 baş parmak büyüklüğünde dereotlu peynirli mini poğaça..
öğlen:az erişte üstüne karnıyarığın içi yanına portakal nar suyu
akşam:kıymalı patlıcan ev yapımı yoğurt erişteden bir iki kaşık tırtıkladım..
su:1,5 litre
spor:yok
sorunum istem dışı mı desem isteyerek mi desem havalar soğuduğundan mı desem karbonhidratı fazlalaştırmam..ama bugüne çizgi çekip karbonhidratı sıfırlayıp proteini arttıracağım bir beslenme sistemi hazırlayacağım..
hani şu sabah 2 dilim ananas 2 yumurtalı olanlardan beş on dk araştırayım internette sonra da işlerimin başına geçeyim..-
Ben bir arkadaşımın tavsiyesiyle Leslie yaptım bu hafta. İlk kez denedim ama sevdim. Düzenli yapmayı çok isterm ancak çocuuum hasta oldu. Zaten 2 gün okula gidiyorsa 1 gün kesin hasta. Şu okul işi bi düzene girse beler yapacağım. Bugün akşama kadar zor sabrettim, yarın da başbaşayız bakalım ne yapacağız... Ama araştıracağım Tibet’i hemen...
Hemen bakacağım canimBu arada cuma yarışması sonuncusu olarak yapmam gerekenleri yaptım
sağlıklı yemek tarifim tavsiye ederim kızlar
Cuma Zayıflama Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
bu da nerede hata yaptığımın yazısı
Ben Nerede Hata Yaptım? / Cuma Zayıflama Yarışması
Bende daha sıkıya alacağım spor işini kışlık temizligim bitti kendimi spora vermeyi düşünüyorumHuhuuuuu hanimlarrr ben zumba yapicimmm haydi bana katilin icinizde hangi spor geliyosa onu yapin haydi braz hareket
Bu cuma listeye geri donucem insallahhh
Insallah listede olursun canimCanım Şeyma’cım. Sen şu anlarını yaşa, kaygılanma lütfen. Ne zaman müsait olursan haberleşiriz zaten. Ben uzaklara gitmiyorum yine hep dönüp dolaşıp yamacına geliyorum bak.Hele bi al listeye, harikalar yaratacağım. Dönünce haber vermen yeterli.
Geçmiş olsun canimBugün hastaneye gittim. Ne zamandır sırtım ağrıyordu ama kas ağrısı, bir şey yok dedi doktor.
Geçmiş olsun canim
good morning leydizin centılmının
dünki menümü sayayım velhasıl önden küçük bir uyarı yapayım bu hafta artı gelmem kaptanım vakvakım eminim ama sabah akşam ailecek öksürdüğümüz için pekmez mekmez yutuyoruz yüzde 99 sabit gelecem...bir de 6-7 gündür bir çöküntüdeyim şevkim mi kırıldı bilmiyorum sanki bıkkınlık geldi bir an evvel 6 lı hanelere inmek istiyorum istedikçe yedilerde sabitleşmeye başladım gene..ama biliyorum ben bunu da aşarım..hadi sizlerde silkelenin..
Uzun dönem diyet yapınca hepimizin başına gelen bu parkycim. Bende de olmuştu bıkkınlık. Ama yol yakınken toparlanmak gerekiyor yoksa faturası daha ağır oluyor. Bknz: ben!
Günaydın kızlar
parky mideyi toparladin inşallah.
şimdi grip olmayan pek yok gibi geçmiş olsun bende ev yapımı sirke içmeye başladım bence kabızlığa iyi geliyor gibi arkadaşlar
Her sabah 1 bardak suya karıştırıp içiyorum bende ancak henüz bir fark görmedim.
benim kızda diyor arada acıyor diye bir şey yok görünen benimde dokununca azcık acıyor gibi bakalım inşallah geçer sizede geçmiş olsun şiş falansa gidin bir doktora mikropsa zor olur
canım benim oğlanında pazartesi saçını kestirdik orda mı bir şey oldu bilmiyorum sol gözü çapaklandı ve şişti biz damla ve krem kullanıyorum göz hala kızarık ama çapaklanma azaldı..geçmiş olsun.
canım geçmiş olsun ateşliyse ondan mı oldu acaba
Bugün doktora gittik. Burun tıkanıklığı sinüslere baskı yapıyormuş gözlerin ağrısı, şişmesi bu yüzden dedi doktor. Dört dörtlük orta kulak iltahabı olmuş dedi. İnanılmaz yaa 1 ayda 2 defa orta kulak iltahabı olur mu. Yine mecburen antibiyotik alacak.valla bıltım bu işten. Umarım artık bir an önce toparlanır. İnanılmaz üzülüyorum antibiyotik kullanmak zorunda kaldığı zaman... ve her defasında da yüksek ateş... inanılmaz.... gece gündüz ayakta geçiyor huysuz oluyor. 2 dk yalnız oturayım diyorum bir bakıyorum kucağımda veya tepemde, dibimde. Ateşi beni yakıyor resmen :))))) Umarım bütün çocuklar bir an önce iyileşirleeeerrrr. Yoksa anneler hasta olacak.
Selamlar bugun ancak girmeye fırsatım oldu maalesef. O kadar iş birikmişti ki.. Tüm günüm toplantılarla geçti neredeyse. Şimdi de vızır vızır calısmam lazım bakalım nasıl olacak
Hadi bakalım Didemcim bu hafta seni de alalım listeye :)
Esra'cım çok teşekkür ederim
Buralardayım artık.
Şu anda kaç kilosun bi onu öğreneyim önce. 5 Mayıs'ta 61,4 kg ile izne ayrılmışsın. Ekstrem durumdan faydalanman için 5 Kasım'da 64,5 kg ve üzerinde olman gerekiyor. Ancak o şekilde listeye girebilirsin. Ya da tabi izne ayrıldığın kiloya dönmen gerekiyor. Durum bu şekilde :)
Çok güzel menü bence, spor da olsa şukela :)
Ah dün yazmayı unutmuşum 1 mile leslie yaptım.
Bu arada şu an 65.5 kgyum maalesefama diyet yapıyorum 2 gündür. 5 kasıma zaten versem ennn fazla 1 kg veririm. Sanırım listeye giriyorum
5 Kasım pazartesiye denk geliyor, seni 9 Kasım cuma günkü listeye alabilirim Esracım, o zamana dek 64.5 altına inme diyeyim o halde :)Bu arada şu an 65.5 kgyum maalesefama diyet yapıyorum 2 gündür. 5 kasıma zaten versem ennn fazla 1 kg veririm. Sanırım listeye giriyorum
Ah ah kurabiyeler olmasaymış yine çok güzel bir menüymüşBugünkü Menüm:
Sabah:
-Yulaf kepekli krep
-2 dilim keçi peyniri
-1 dilim hindi füme
Ara:
-Filtre kahve
Öğle:
-2 adet haşlanmış yumurta
-Ton balıklı salata (yağsız)
Ara:
-1 küçük muz
-2 adet kurabiye
Akşam:
-1 kase mercimek çorbası
-1 porsiyon portakallı kereviz
Spor: Leslie 1 mile.
Çok üzücü bi durum gerçekten canım. Koca bi yıl emek vermişsin. Ama belki vardır bunda da bi hayır. Kendini hırpalama çok fazla. Sen onun da üstesinden gelirsin.Bu arada bugunku toplantılarda tezimle ilgili aldıgımız kararlara göre belki de son 1 senedir yaptıgım şeylerin çöpe gitme ihtimali var... Başka bir yöntem ile veri analizi yapacagım ve eger onun sonucları daha iyi cıkarsa resmen 1 senedir boşuna ugrasmıs olacagımMoralim bozuldu bu yüzden...
Helal sana canıminşaallah kaptaniçem ..
bugün itibari ile daha organize gideceğim yeter artık
şu an bir arkadaş ekler dağıttı önümde iki adet ekler var yemedim çıkışta kocam geliyor ya koyarım önüne eve gidene kadar araba da yesinyersem namerdim tadına bile bakmayacağım
Ördeğim ya inşallah emekler boşa gitmezBu arada bugunku toplantılarda tezimle ilgili aldıgımız kararlara göre belki de son 1 senedir yaptıgım şeylerin çöpe gitme ihtimali var... Başka bir yöntem ile veri analizi yapacagım ve eger onun sonucları daha iyi cıkarsa resmen 1 senedir boşuna ugrasmıs olacagımMoralim bozuldu bu yüzden...
Hahaahha Şeyma koptum şu an :)))))) Ama zaten benim son zamanlardaki motivasyonsuzluğumu da düşünecek olursak 1 kg vermem zor. Anca gram gram...5 Kasım pazartesiye denk geliyor, seni 9 Kasım cuma günkü listeye alabilirim Esracım, o zamana dek 64.5 altına inme diyeyim o halde :)
Resmen kilo verme diye tavsiyede bulundum şu an diyet grubunda :)
Bu arada bugunku toplantılarda tezimle ilgili aldıgımız kararlara göre belki de son 1 senedir yaptıgım şeylerin çöpe gitme ihtimali var... Başka bir yöntem ile veri analizi yapacagım ve eger onun sonucları daha iyi cıkarsa resmen 1 senedir boşuna ugrasmıs olacagımMoralim bozuldu bu yüzden...
Kızlar gecen hafta kadın doğuma gittim 7 sene sonra ilk defa Dr dan fırçayı yedim neyse smear sonucu iyi çıktı ama akıntı vardı maalesef yoğun miktarda candida mantarı varmış yapılan kültür sonucu bu arada bu candida ne menem şeymiş kilo almadan bağırsak problemine kadar bisürü şeyin sebebi imiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?