Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

maşallah canım yaa az kaldı artık yılbşına biter kilo problemi

maşallah canım yaa az kaldı artık yılbşına biter kilo problemi
inşaallah kaptaniçem ..
bugün itibari ile daha organize gideceğim yeter artık

şu an bir arkadaş ekler dağıttı önümde iki adet ekler var yemedim çıkışta kocam geliyor ya koyarım önüne eve gidene kadar araba da yesin yersem namerdim tadına bile bakmayacağım

Selamlar bugun ancak girmeye fırsatım oldu maalesef. O kadar iş birikmişti ki.. Tüm günüm toplantılarla geçti neredeyse. Şimdi de vızır vızır calısmam lazım bakalım nasıl olacak

Huhuuuuu hanimlarrr ben zumba yapicimmm haydi bana katilin icinizde hangi spor geliyosa onu yapin haydi braz hareket
Bu cuma listeye geri donucem insallahhh
Hadi bakalım Didemcim bu hafta seni de alalım listeye :)
Esra'cım çok teşekkür ederim
Buralardayım artık.
Şu anda kaç kilosun bi onu öğreneyim önce. 5 Mayıs'ta 61,4 kg ile izne ayrılmışsın. Ekstrem durumdan faydalanman için 5 Kasım'da 64,5 kg ve üzerinde olman gerekiyor. Ancak o şekilde listeye girebilirsin. Ya da tabi izne ayrıldığın kiloya dönmen gerekiyor. Durum bu şekilde :)
Çok güzel menü bence, spor da olsa şukela :)
Bir güzel menü de burda
Parkcım bence de karbonhidratı kes. Etkisini göreceksindir mutlaka

Leslie'yi bir dönem yapıyordum pamukcum ama harcanan zamana göre çok enerji harcatmıyor gibi gelmişti. Bir de aynı anda başka şey izlemek için düzenek kurmak zor olunca canım sıkılmıştı. Sonra bisiklete sardım.

Çok haklısın, çocukla zor ama bu tibet ilk haftalarda sadece 3-5 dakika sürüyor.

Hemen bakacağım canim

Huhuuuuu hanimlarrr ben zumba yapicimmm haydi bana katilin icinizde hangi spor geliyosa onu yapin haydi braz hareket
Bu cuma listeye geri donucem insallahhh
Bende daha sıkıya alacağım spor işini kışlık temizligim bitti kendimi spora vermeyi düşünüyorum

Insallah listede olursun canim

Bugünkü Menüm:

Sabah:
-Yulaf kepekli krep
-2 dilim keçi peyniri
-1 dilim hindi füme

Ara:
-Filtre kahve

Öğle:
-2 adet haşlanmış yumurta
-Ton balıklı salata (yağsız)

Ara:
-1 küçük muz
-2 adet kurabiye

Akşam:
-1 kase mercimek çorbası
-1 porsiyon portakallı kereviz

Spor: Leslie 1 mile.

Bu arada şu an 65.5 kgyum maalesef ama diyet yapıyorum 2 gündür. 5 kasıma zaten versem ennn fazla 1 kg veririm. Sanırım listeye giriyorum
5 Kasım pazartesiye denk geliyor, seni 9 Kasım cuma günkü listeye alabilirim Esracım, o zamana dek 64.5 altına inme diyeyim o halde :)
Resmen kilo verme diye tavsiyede bulundum şu an diyet grubunda :)

Ah ah kurabiyeler olmasaymış yine çok güzel bir menüymüş

Bu arada bugunku toplantılarda tezimle ilgili aldıgımız kararlara göre belki de son 1 senedir yaptıgım şeylerin çöpe gitme ihtimali var... Başka bir yöntem ile veri analizi yapacagım ve eger onun sonucları daha iyi cıkarsa resmen 1 senedir boşuna ugrasmıs olacagım Moralim bozuldu bu yüzden...

Çok üzücü bi durum gerçekten canım. Koca bi yıl emek vermişsin. Ama belki vardır bunda da bi hayır. Kendini hırpalama çok fazla. Sen onun da üstesinden gelirsin.

Helal sana canım
Ördeğim ya inşallah emekler boşa gitmez

Kızlar gecen hafta kadın doğuma gittim 7 sene sonra ilk defa Dr dan fırçayı yedim neyse smear sonucu iyi çıktı ama akıntı vardı maalesef yoğun miktarda candida mantarı varmış yapılan kültür sonucu bu arada bu candida ne menem şeymiş kilo almadan bağırsak problemine kadar bisürü şeyin sebebi imiş

5 Kasım pazartesiye denk geliyor, seni 9 Kasım cuma günkü listeye alabilirim Esracım, o zamana dek 64.5 altına inme diyeyim o halde :)
Resmen kilo verme diye tavsiyede bulundum şu an diyet grubunda :)
Hahaahha Şeyma koptum şu an :)))))) Ama zaten benim son zamanlardaki motivasyonsuzluğumu da düşünecek olursak 1 kg vermem zor. Anca gram gram... Kendimi takıma şartladım. Listeye bir gireyim tozu dumana katacağım!

Ah ahh... Benim başıma geldi. Aylarca tez yazdım resmen kitap bastım ama çöp oldu. Tamamen farklı bir konuya yöneldim sonrasında. Yazdım bitirdim ama aynen senin şu anki durumun gibi çocuk küçüktü. Sağolsun tez hocam da çok yardımcı oldu ama tez bittiben de bittim. O yüzden doktoraya bir türlü kolum kalkmadı zaten.
Hakkında hayırlısı olsun. Ama moralini bozma sakın. Moral bozmak sadece verimi düşürüyor. Başlaman gerekiyorsa yeniden başlarsın ancak belki de gerek kalmayacaktır? İşin içinden çıkana kadar herşey zor ama elbet bir gün rahatlıyor insan. Ne olursa olsun bir sonuca ulaşacaksın. Şu anı yaşa, moralini bozma Şeyma.

Allah korusun da benim egzamada da candidadan şüphelenmişti biorezonansa gittiğim yer. Bu arada candida karbonhidratı ve süt ürünlerini çok seviyor, onlardan daha çok besleniyor haberin olsun Şahnur. Bir araştır, oku istersen. Candida için gaps diyeti öneriyorlar da ben asla yapamadım onu.... Ancak glutensiz ve şekersiz beslendiğimde çoookkk iyiydim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…