- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #296.561
Pamukcum Tibet haricinde pek ekstram yok.
Bir ara saf proteine başladım 3 gün sonunda ölüyordum :) Sonrasında da artık sabit modda takılıyorum.
Tibet konusuna değineyim. Tibet'in 5 hareketi diye geçiyor. 3 tekrardan 21 tekrara kadar gideceğin hareketler.
Bence en güzel etkisi kilomu sabit tutması. Yok yani ne yersem yiyeyim artıya çıkmıyorum :) Zayıflamıyorum da ama tabi dikkat etmediğim için. 67-68 arasına sabitledi beni..
Aslında bir spor olarak düşünmemek lazım bunu. Sen araştır bak bi :)
Bu arada ne güzel hatırlıyorsun beni
balpamuk cum mesajı şimdi arayıp bulamadım. Senin ekstrem durumdan listeye dönme işine bi bakacağım ilk fırsatta. Atladığımı düşünme diye yazmak istedim
Geçmiş olsun canım zorladın veya cereyanda falan kaldıysan olur canım
Selamlar
Biz yoldayız Ankara'ya geri dönüyoruz. Yarın yapılacak çok işim var okulda. Yarından itibaren daha sık girebilirim.
Teşekkür ederim Didemcim
Bence gofret yeme lüksün pek yok geçen hafta artı geldiğini unutma lütfen
Sağol kaptanicem
Sen de insallah en kısa sürede toparlarsın
Sağol parkcım
Geçmiş olsun hedefcim. Ciddi bir şey olmaması iyi en azından
İnan seni hiç unutmadım. Hissi olarak ekürimsin :)))))
Huhuuuu ben ancak gelebildim
Zumba yaptim 50 dakika dus cocuklari doyur mutfak topla uyut derken anca oldu
Sizler ne yaptiniz bakalim hani menuler nerde hanimlarr goremiyorum biraz canlanin yahuuu
Aslında hiç farkında değilim kaptanım ama ben sırtımda bunu zaman zaman yaşıyorum. Belim ilk kez oldu. Baya dayanılmaz ağrı yaşatıyor. Genelde stresli bir anımda başlıyor ama bu sefer öyle bir durum da yoktu. Dün gece ağlatacaktı neredeyse ondan gittim ama çözüm yok
İyi yolculuklar ördeğim.
Teşekkür ediyorum ördeğim.
Seviliyorsun pamukcum.
Bak ben Tibet'i 1 ay boyunca hep araştıracaktım bir türlü araştıramadım. Sonunda başladım işte, sen benim gibi yapma..
didem sahalara fırtına gibi dönerHuhuuuu ben ancak gelebildim
Zumba yaptim 50 dakika dus cocuklari doyur mutfak topla uyut derken anca oldu
Sizler ne yaptiniz bakalim hani menuler nerde hanimlarr goremiyorum biraz canlanin yahuuu
canım geçen haftaki gibi bir durumda değilim ama kabızlık bir miktar devam ediyor bir de boğazlar da kötü olunca yumuşasın diye atıyoruz bir iki bir şey,daha düzgün daha organize gitmeye karar verdim bakalım son 5-7 kg için bismillah :)Günaydın kızlar
parky mideyi toparladin inşallah.
şimdi grip olmayan pek yok gibi geçmiş olsun bende ev yapımı sirke içmeye başladım bence kabızlığa iyi geliyor gibi arkadaşlar
ördekcim allah rahmet eylesin başınız sağolsun.
Didem hoşgeldin birde sen yak ateşi bakalım hâlâ bir düzene giremedi takımda.
bende haftasonu turladim geldim yine grip hafifte olsa devam bu ara gözüm acıyor arada gripten mi ne kızda diyor gözüm acıyor diye görünüşte bir şey yok
bende gidiyorum yukarı bir adepte olamadım hergün yatarken yarın iyi geçecek diyorum yok olmuyor bende Ayça KAYA sayarak olayina mi girsem diyorum bilgisi olan varmı kitap edinip bakmalı bir.
benim kızda diyor arada acıyor diye bir şey yok görünen benimde dokununca azcık acıyor gibi bakalım inşallah geçer sizede geçmiş olsun şiş falansa gidin bir doktora mikropsa zor olurBu sabah benim kızımında gözleri şişmiş ama özellikle sağ gözü şiş sanki mikrop kapmış gibi. Gece yatarken ateşliydi. Gözlerim ağrıyor dedi. Azcık masaj yaptım ama neden gözleri ağrıyor anlamadım bende...
canım benim oğlanında pazartesi saçını kestirdik orda mı bir şey oldu bilmiyorum sol gözü çapaklandı ve şişti biz damla ve krem kullanıyorum göz hala kızarık ama çapaklanma azaldı..geçmiş olsun.Bu sabah benim kızımında gözleri şişmiş ama özellikle sağ gözü şiş sanki mikrop kapmış gibi. Gece yatarken ateşliydi. Gözlerim ağrıyor dedi. Azcık masaj yaptım ama neden gözleri ağrıyor anlamadım bende...
canım geçmiş olsun ateşliyse ondan mı oldu acabaBu sabah benim kızımında gözleri şişmiş ama özellikle sağ gözü şiş sanki mikrop kapmış gibi. Gece yatarken ateşliydi. Gözlerim ağrıyor dedi. Azcık masaj yaptım ama neden gözleri ağrıyor anlamadım bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?