Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese merhaba
Biz de sabah annemi doktora götürdük. Faranjit olmuş kadın öksürmekten kendini alamıyordu. Doktor antibiyotik falan verdi, insallah ise yarar. Ben de anca bakabildim buraya.

Ferahcım cidden bi kursun falan döktür bu nedir yahu? Cok cok gecmis olsun
Ördekim bende girebiliyor muyum yazmıştım listeye ama kaynadı arada galiba.
Ah ah inanır mısın Esra'ya yazdıktan sonra senin de sordugun aklıma geldi. Girip seni de etiketleyecektim, sonra yol telaşı ile kaynadı gitti. Sen de 26 Mayıs'ta 79,3 kg ile izne ayrılmışsın, 26 Kasım'da kilon 83,3 kg üzeri olursa ekstrem durumdan listeye girebilirsin canım
Kızlar eşimin doğum günü yaklaşıyor, ilginç bir fikri olan var mı hediye konusunda?
Ya ben bu konularda maalesef ki çok kötüyüm. Erkeğe hediye almak da ekstra zor. İşin ehli biri varsa seni ona havale ediyorum canım
Geçmiş olsun size de Didemcim. Çocukların hastalıgı daha zor oluyor valla, onlar iyi olsun yeter ki
Evet biraz değişik bir menü olmuş ama sporun iyi dengelemişsindir herhalde.
Bu arada yarın listeye girmen için 67,8 kg ve altında olman gerek Didemcim, öyle misindir?
Ördeğim liste dışı keyfim pek yerinde. Bir süre sabit kalıp sonrasında devam etmeyi planlıyorum.
Peki hedefcim. Zaten buralardasın liste dışı devam et o halde :)
Yaa ama çok kötüymüş. Tabi bazen inat etmemek en iyisi. Ziyan olmasın derken daha zorlaşabiliyor işler.
Aynen hedefcim, dünden beri araştırıyorum sürekli ama hala bir çıkar yol bulamadım bakalım nasıl olacak
İnsallah tartın bozuk değildir de sen eksidesindir
Bence süper olur kaptaniçem. Yılbaşı hedefi tutabiliriz
Çok geçmiş olsun ciklatım size de. Toparlasan dönerdin zaten eminim ki

2 aylık hedefim 4 kilo olsun yıl başına nasipse 67-68 kg ile gireyim inşaallah.

canım öncelikle başın sağolsun ben kaçırmışım kayınvaldene de geçmiş olsun
ordeğim öncelikle anneciğine geçmiş olsun evde kkik suyu varsa onunla gargara yapıp yutsun o çok iyi gelir bir de elma sirkesi gece yatarken özellikle gargara yapsın öksürük için de başucuna gece yatarken bir soğanı kabuğu ile birlikte 4 e bölsün o şekilde dursun öksürüğü rahatlatır haa bir de yatarken ağzına bir karanfil alsın gece öksürmez
bir de ben yılbaşı hedeflerini turmaya başlıyorum o zaman

Deneyelim bunları kaptanicem, insallah faydasını görür
Eger işlerine engel olmayacaksa cok sevinirim hedefleri tutabilirsen. Ben de toparlanınca kaydederim excele falan, ne olur ne olmaz :)

Deneyelim bunları kaptanicem, insallah faydasını görür
Eger işlerine engel olmayacaksa cok sevinirim hedefleri tutabilirsen. Ben de toparlanınca kaydederim excele falan, ne olur ne olmaz :)
canım ben tutarım şu ara devlette ödenek falan da olmayınca işler de biraz durmuş vaziyette

sağol canım büyüklerden çocuklardan sıra bize gelmiyor maalesef

Haklısın valla, anne olmak zor iş kaptanım.

Benim hedefler evde dalga konusu oldu ama olsun bakalım :)

Cikilatam, biz buralardayız. Sen toparlan, sıkıntı olmasın da gel inşallah.

Herkese merhaba
Biz de sabah annemi doktora götürdük. Faranjit olmuş kadın öksürmekten kendini alamıyordu. Doktor antibiyotik falan verdi, insallah ise yarar. Ben de anca bakabildim buraya.

Uff, faranjit fena cidden ördeğim.

Çok fazla özletme kendini canım çabuk dön

Çok geçmiş olsun canim ihmal etmemek lazim böyle şeyleri aslinda

Hahaahha Şeyma koptum şu an :)))))) Ama zaten benim son zamanlardaki motivasyonsuzluğumu da düşünecek olursak 1 kg vermem zor. Anca gram gram... Kendimi takıma şartladım. Listeye bir gireyim tozu dumana katacağım!
Heyacanla bekliyorum canim gelmeni

Bende öyle yavas yavaş yaptim 3 gun halilari yikamakla ugrastim 3 gün kışlık yazlik kiyafetlerle sonra buzdolabi temizligi sonra oda oda girip günde bir oda temizledim halilari attim en son bitti hem kendimi cok yormadim hem misafir agarladim hem diyet spor

Ben 66dedim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…