- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #296.601
Çok üzücü bi durum gerçekten canım. Koca bi yıl emek vermişsin. Ama belki vardır bunda da bi hayır. Kendini hırpalama çok fazla. Sen onun da üstesinden gelirsin.
İnsallah ya. Hayır zaten şu anki yaptıgım metotta da bi yerde takıldım çözemiyorum, ne yapacagım bilmiyorum. Şeytan diyor bırak her şeyi bas git buralardan.. Of ya..Ördeğim ya inşallah emekler boşa gitmez
Aaa cok gecmis olsun. İlaç falan mı verdi, nasıl geciyormus?Kızlar gecen hafta kadın doğuma gittim 7 sene sonra ilk defa Dr dan fırçayı yedim neyse smear sonucu iyi çıktı ama akıntı vardı maalesef yoğun miktarda candida mantarı varmış yapılan kültür sonucu bu arada bu candida ne menem şeymiş kilo almadan bağırsak problemine kadar bisürü şeyin sebebi imiş
Tamam kendini listeye sakla Esracım :)))Hahaahha Şeyma koptum şu an :)))))) Ama zaten benim son zamanlardaki motivasyonsuzluğumu da düşünecek olursak 1 kg vermem zor. Anca gram gram...Kendimi takıma şartladım. Listeye bir gireyim tozu dumana katacağım!
Ya sorma Esracım benim hocam da yardımcı oluyor aslında, her ne kadar canımı çıkarsa da kendi de elinden geleni yapıyor şimdi hakkını yiyemem ama çok fena takıldım bi yerde, nasıl yapacağım bilmiyorum. Uygulamam gereken diğer yöntem daha kolay aslında, bildiğim bir şey ama ben bu yeni kullandığım yöntemi zaten 1 senedir öğrenmeye/uygulamaya çalışıyorum. Şimdi bir de boşa gidecekse yani cidden koca senem heba olmuş olacak... Baştan bildiğimiz yöntemle yapsaydık di mi?Ah ahh... Benim başıma geldi. Aylarca tez yazdım resmen kitap bastım ama çöp oldu. Tamamen farklı bir konuya yöneldim sonrasında. Yazdım bitirdim ama aynen senin şu anki durumun gibi çocuk küçüktü. Sağolsun tez hocam da çok yardımcı oldu ama tez bittiben de bittim. O yüzden doktoraya bir türlü kolum kalkmadı zaten.
Hakkında hayırlısı olsun. Ama moralini bozma sakın. Moral bozmak sadece verimi düşürüyor. Başlaman gerekiyorsa yeniden başlarsın ancak belki de gerek kalmayacaktır? İşin içinden çıkana kadar herşey zor ama elbet bir gün rahatlıyor insan. Ne olursa olsun bir sonuca ulaşacaksın. Şu anı yaşa, moralini bozma Şeyma.
İyi bari, ciddi bir şey olmamasına sevindim canım.Bugün hastaneye gittim. Ne zamandır sırtım ağrıyordu ama kas ağrısı, bir şey yok dedi doktor.
Ördekim bende girebiliyor muyum yazmıştım listeye ama kaynadı arada galiba.balpamuk cum mesajı şimdi arayıp bulamadım. Senin ekstrem durumdan listeye dönme işine bi bakacağım ilk fırsatta. Atladığımı düşünme diye yazmak istedim
Çok geçmiş olsun Esracım. Maalesef okula gidince çocuklar bolca mikroba maruz kalıyorlar.Bu sabah benim kızımında gözleri şişmiş ama özellikle sağ gözü şiş sanki mikrop kapmış gibi. Gece yatarken ateşliydi. Gözlerim ağrıyor dedi. Azcık masaj yaptım ama neden gözleri ağrıyor anlamadım bende...
Size de çok geçmiş olsun Sibelcim.benim kızda diyor arada acıyor diye bir şey yok görünen benimde dokununca azcık acıyor gibi bakalım inşallah geçer sizede geçmiş olsun şiş falansa gidin bir doktora mikropsa zor olur
Çok geçmiş olsun. Biz çocukken annem ılık çayın demine pamuk batırıp hafif nemli olacak şekilde kompres yapardı öyle kaşıntı da, kızarıklık veya çapakta. Aklıma geldi söyleyeyim dedim. Bitin çocuklarımızın gözlerinde problem çıkmış baksanıza.canım benim oğlanında pazartesi saçını kestirdik orda mı bir şey oldu bilmiyorum sol gözü çapaklandı ve şişti biz damla ve krem kullanıyorum göz hala kızarık ama çapaklanma azaldı..geçmiş olsun.
Yaaa, inşallah öyle bir şey olmaz Şeymacım.Bu arada bugunku toplantılarda tezimle ilgili aldıgımız kararlara göre belki de son 1 senedir yaptıgım şeylerin çöpe gitme ihtimali var... Başka bir yöntem ile veri analizi yapacagım ve eger onun sonucları daha iyi cıkarsa resmen 1 senedir boşuna ugrasmıs olacagımMoralim bozuldu bu yüzden...
Ferahcım senin ayağına ne oldu yahu ?? Allah allah bide hasta mı oldun?? Ama sen ciddi ciddi bi kurşun döktür, bu kadarına pesss....Selam kızlar. Azıcık toparladım gibi kendimi. Çocuklar böyle küçükken çok zor oluyor hasta olmak.Ayağım geçer gibi derken sizin başladı anlamadım ne oluyor. Bu hafta bekleyeceğim yok geçmezse gideceğim doktora ama emardı röntgendi çok girdim bu ara o yüzden gitmek istemiyorum. Kesin röntgen isteyecek çünkü.
Neyse bende haberler bu kadar.
aman nazar degmesin bi gayretle basladim durmak yok hadi sende takil bana kilolarimiz nerdeyse ayniOyy oyy, aktif zamanlar. Maşallah şekerim.
didem sahalara fırtına gibi döner
insallah yememissindir canim 1 kere yedim mi devamu geliyo nedense ne var sanki isirip brakabilsek tadimlik olsa ama yok illa hüpleticezinşaallah kaptaniçem ..
bugün itibari ile daha organize gideceğim yeter artık
şu an bir arkadaş ekler dağıttı önümde iki adet ekler var yemedim çıkışta kocam geliyor ya koyarım önüne eve gidene kadar araba da yesinyersem namerdim tadına bile bakmayacağım
ohhh ne gzel ben daha kıs temzligine haftaya basliyabilicem ama sporumuda brakmicam yavasdan yapicam temzligimi sporumuda yapica.Hemen bakacağım canim
Bende daha sıkıya alacağım spor işini kışlık temizligim bitti kendimi spora vermeyi düşünüyorum
Insallah listede olursun canim
kurabiyede olsa bence gzel menun 2 mill leslie yapsaydin o kurabiyeyide yakardn canimBugünkü Menüm:
Sabah:
-Yulaf kepekli krep
-2 dilim keçi peyniri
-1 dilim hindi füme
Ara:
-Filtre kahve
Öğle:
-2 adet haşlanmış yumurta
-Ton balıklı salata (yağsız)
Ara:
-1 küçük muz
-2 adet kurabiye
Akşam:
-1 kase mercimek çorbası
-1 porsiyon portakallı kereviz
Spor: Leslie 1 mile.
canim buyuk gecmis olsun gecmisi cok okuyamadim tam olarak anlayamadim cocuklarmi senmi hastasinSelam kızlar. Azıcık toparladım gibi kendimi. Çocuklar böyle küçükken çok zor oluyor hasta olmak.Ayağım geçer gibi derken sizin başladı anlamadım ne oluyor. Bu hafta bekleyeceğim yok geçmezse gideceğim doktora ama emardı röntgendi çok girdim bu ara o yüzden gitmek istemiyorum. Kesin röntgen isteyecek çünkü.
hedef38beden cim sen listeye dönmeyi düsünmüyor musun halen? :)
Bu arada bugunku toplantılarda tezimle ilgili aldıgımız kararlara göre belki de son 1 senedir yaptıgım şeylerin çöpe gitme ihtimali var... Başka bir yöntem ile veri analizi yapacagım ve eger onun sonucları daha iyi cıkarsa resmen 1 senedir boşuna ugrasmıs olacagımMoralim bozuldu bu yüzden...
Kızlar gecen hafta kadın doğuma gittim 7 sene sonra ilk defa Dr dan fırçayı yedim neyse smear sonucu iyi çıktı ama akıntı vardı maalesef yoğun miktarda candida mantarı varmış yapılan kültür sonucu bu arada bu candida ne menem şeymiş kilo almadan bağırsak problemine kadar bisürü şeyin sebebi imiş
aman nazar degmesin bi gayretle basladim durmak yok hadi sende takil bana kilolarimiz nerdeyse ayni
huhuuututmayin beniiii
insallah yememissindir canim 1 kere yedim mi devamu geliyo nedense ne var sanki isirip brakabilsek tadimlik olsa ama yok illa hüpleticez
ohhh ne gzel ben daha kıs temzligine haftaya basliyabilicem ama sporumuda brakmicam yavasdan yapicam temzligimi sporumuda yapica.
kurabiyede olsa bence gzel menun 2 mill leslie yapsaydin o kurabiyeyide yakardn canim
canim buyuk gecmis olsun gecmisi cok okuyamadim tam olarak anlayamadim cocuklarmi senmi hastasin
canım bir araştırayım inan hala grip i atlatamadığım için araştıramadım dr bir ilaç verdi içinde 2 tane var birini dün aldım birini haftayaAllah korusun da benim egzamada da candidadan şüphelenmişti biorezonansa gittiğim yer. Bu arada candida karbonhidratı ve süt ürünlerini çok seviyor, onlardan daha çok besleniyor haberin olsun Şahnur. Bir araştır, oku istersen. Candida için gaps diyeti öneriyorlar da ben asla yapamadım onu.... Ancak glutensiz ve şekersiz beslendiğimde çoookkk iyiydim!
canım ilaç verdi dr aman ben ihmal ettim sen etme belki de bu kilo verememelerin sebebi bi candida lanet bişey olduğunu söylüyorlarİnsallah ya. Hayır zaten şu anki yaptıgım metotta da bi yerde takıldım çözemiyorum, ne yapacagım bilmiyorum. Şeytan diyor bırak her şeyi bas git buralardan.. Of ya..
Aaa cok gecmis olsun. İlaç falan mı verdi, nasıl geciyormus?
Ben de dogumdan sonra 1 kere gittim kontroleAksatmamak lazım aslında.
canım dikkat et kendine sende benim gibi bi türlü toparlayamadın maalesef inşallah bir an önce toparlarsınSelam kızlar. Azıcık toparladım gibi kendimi. Çocuklar böyle küçükken çok zor oluyor hasta olmak.Ayağım geçer gibi derken sizin başladı anlamadım ne oluyor. Bu hafta bekleyeceğim yok geçmezse gideceğim doktora ama emardı röntgendi çok girdim bu ara o yüzden gitmek istemiyorum. Kesin röntgen isteyecek çünkü.
sağol canım büyüklerden çocuklardan sıra bize gelmiyor maalesefÖrdeğim liste dışı keyfim pek yerinde. Bir süre sabit kalıp sonrasında devam etmeyi planlıyorum.
Yaa ama çok kötüymüş. Tabi bazen inat etmemek en iyisi. Ziyan olmasın derken daha zorlaşabiliyor işler.
Geçmiş olsun kaptanım. Dikkat et kendine.
Dışarıdan takılayım biraz tatlım inşallah sonrasında. Pes ettim yılbaşı için.
parky cim a101 de tartı var bu haftagood morning leydisin centilminin..
öncelikle o ekleri yemedim vallahi yemedim billahi yemedim
dün ki menüme gelince
morordek fancynancy Cikilatacanavari
sabah:bir muz 3-4 ceviz az sütlü şekersiz kahve
öğlen:tavuklu pilav bir porsiyonun yarısı kalanı bu öğlen yiyeceğim..
akşam:kıymalı yumurta
su:1,5 litre havalar serinledi azalttım gene
spor :yok yalnız pazartesi resmen başlayacağım..
benim tartıda bir bozukluk var şu an çok güzel eksi gösteriyor ama daha dün sabitti yarın sabaha inşaallah eksi olur bir de düzgün bir tartı bakmaya başlayayım en iyisi..kafayı yemiş bir tartı ile uğraşması pek tekin değil :)
hadi ya dur bakayım hemenparky cim a101 de tartı var bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?